Greeni jak młody pieknieje...i jak juz wyrósł 🙂dawaj jakies foto jego pieknego pyska i zabojczego sppojrzenia 🙂a jak jego charakterek??No a mamuska widze w super formie juz🙂Gratuluje!! 👍
A prosze bardzo 😉 To dla mnie ogromna przyjemnosc 🙂 A na powaznie - bardzo sie ciesze, ze sie podoba :kwiatek: Zakochalam sie w nim od pierwszego wejrzenia na autogieldzie 😂
Ksenio ma 6,5 roku. Grzywa masakra, wlasnie bede sie uczyc dobieranego, bo inaczej cienko 🙂 Juz ma czesc wyzarta przez swojego kumpla arabka. Z jazdy mam na razie tylko krotkie filmiki, ale Ksenio baaardzo niewiele potrafi,bo jego glownym zajeciem do tej pory bylo bieganie po pastwisku z kumplem i zazeranie trawy. Takze dopiero teraz bedziemy sie czegos uczyc. W zasadzie i on, i ja, tyle ze on najpierw nie pode mna...
avero_2- fajna napisz coś więcej o niej 🙂 zima- udany zakup jak widzę, konisko piękne i takie o jakim zawsze marzyłam, fajny czarny diabeł 😉 Greeni - fajnie Ci dzieciak rośnie ile on już ma 1,5 roku?
slojma , Indira to klacz mojego taty, mimo ,ze mamy ja juz 2 lata to w sumie dopiero teraz zaczynam na niej jezdzic, ale przyjemnie sie nam pracuje. Indira ma 8 lat i nie ma udokumentowanego pochodzenia, choc podobno jest po Calimero hol/ Caletto/Cor de la bryere, ale potwierdza to jedynie markery 😉 ma super charakter i wielkie serce do skokow - to tak w skrocie... bo wiadomo ,ze wiele by mozna opowiadac 😉
Burza, to juz sama m.indira musi powiedziec bo nie znam calej historii tego konia. w sumie to wszystko jest mozliwe 😉