Burza wieeem, sama się nie mogę napatrzec 🙂 świetne to foto z wyścigu po jabłko 😁
aliShia on zamula strasznie, ale to dobrze, bo bardziej nam zależy na jogu niż normalnym wyciągniętym kłusie, chociaż dupkę muszę podganiac 😉
a jeszcze to co ma na szyi to kiteczki z grzywy, bo kładziemy irokeza, a że włos sztywny jak u miotły to tak też wygląda, jak biegająca miotła 😵
ach! Pursat, pominęłam cię, ale już chyba się przyzwyczaiłaś, że wszyscy podziwiamy twoje zdjęcia Posmana i ja też, bo koń jest niezwykły, do tego twoje ujęcia i oko do fotek 😜 nie wybierasz się może na wycieczkę do kujawsko-pomorskiego? 👀 Brzask stoi, bo szybko załapał, że pauzy między cwiczeniami są najfajniejsze, czasami aż się śmiac chce, jak schodzę z niego, idę posprzątac lonżę, drągi, idę po derkę, otwieram drzwi, a ten stoi i się patrzy. Dopiero jak zawołam i sięgam do kieszeni po smakołyka to się rusza, ale też bez pośpiechu 😉
tristia następnym razem koniecznie uwiecznijcie wasze skoki! Gąbczak też się wyrabia, widzę 🙂
kasska musze zrobic napad na moja siostr i jej zabrac aparatke to zrobimy sesje jakiej jeszcze swiat nie widzial😉 kot dzieki za pozdrowienia w imieniu Nemki i swoim😉 ale... kim jestes?😉 bo nick nic mi nie mowi😉 Azbuka aaaah zakochalam sie w Twoim padzie!! cos pieknego😀 juz wiem na co wydam ostatnie plny....
Pursat, przyzwyczaiłam się, codzienna walka z błotną panierką 🙄 bo mój koń tarzać się uwielbiaaaaaaaaaa! 😁 a maść Posmana jest przecudowna 😍 tak oryginalnego konia to ja nie widziałam ! 🙂 zreszta Barkas, którego mam przyjemność na codzień oglądać też ma się czym pochwalić 😜 Pinesska, a u nas hala niestety jeszcze nieskończona... i końca nie widać 🙄
Pinesska- pracę dopiero za jakieś dwa lata bo Emi ma 1,5 roku 😉 Oczywiście wygłaszczę ją, a Ty wymiziaj kluseczkę, któremu fajnie w tym kolorku 🙂 Wspomnienie z wakacji
Burza Piorun wygląda rewelacyjnie i ślicznie mu w tym zestawie kolorystycznym! milusia nie dość, że fajnie pracujecie i bardzo do siebie pasujecie, to jeszcze ten Zwiastun taki fotogeniczny 😜 Pursat Posmana coraz więcej 🙂 niedługo łatwiej go będzie przeskoczyć niż obejść 💘
Pinesska nasza hala jest the best, i właśnie nie wiedziałam co to za artystyczny fryz Brzaska ale teraz już wszystko wiem;D a to mój na hali 🙂 fot. bianca i na ujeżdżalni kasska piekny koń w pięknym komplecie Burza nie moge sie na Twojego konika napatrzeć taki jest pocieszny🙂 slojma widać że szczęśliwy koń🙂
Wyściskam na pewno🙂 Cierpimy na chroniczny brak zdjęć, a ostatnio dopadła nas też choroba, pisałam o tym krótko w KR. W wyniku stanu zapalnego Eluś ma niedomykalność zastawki aorty, byliśmy na badaniach u specjalisty, kończymy już trzeci antybiotyk, były też różne niesterydowe przeciwzapalne, ale wszystko jak kulą w płot. Wszystko wskazuje na to, że pomocy będę musiała szukać za granicą, u nas schorzenia serca nie są zbyt często diagnozowane i leczone. Wrzucam starocie 🙂
Tristia słyszałam właśnie że skakaliście i jak było? Burza czekoladka 😜 😜 i czy ja dobrze widzę? irokez? _kate przeogromna zmiana, wow 👍 milusia co Ty pleciesz 😉 popatrz na mnie, jak nic nie współpracuje 🤣 dobrze wyglądasz w siodle Pinesska hala? skąd? wybudowali czy przeniosłaś się? Pursat będę się powtarzać ale ogierro jest śliczny 😍 darolga dziękujemy :kwiatek: hate me! Kluseczka fajnie pracuje i do pyska w tej czerwieni 😀 Pinesska 😡 dziękujemy za przemiły komplement :kwiatek: zapytaj Milusi czym ją karmi 😉