Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Fantazja kurcze ale kobyła lata  🤔zok: teraz skokówkę kupuj i do dzieła! szkoda że tego nie widziałam :-)
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Nie wiem czemu kojarzy mi sie to z reklama Abercrombie  😉
wątek zamknięty
katka
cudo.........dawaj wiecej Siwej  🤔wirek:
wątek zamknięty
katka głupio to zabrzmi, ale jakie Ty masz oczyska!  👀 przepiękne!
Fantazja coś ja czuję, że Cię kobyła jeszcze na skoki przeżuci  😉 widać, że ma polot  😀iabeł:
wątek zamknięty
Pursat, wyjątkowo ślicznie mu w tym czapraczku  😍
Fantazja, wow!!!
Tristia, kurcze chciałabym robić postepy w takim tempie jak Ty 😉
wątek zamknięty

to moze takie siwki 🙂

ciesze sie ze znalazlam czas na takie fotki, wspaniala pamiatka 🙂 zawsze to cos innego niz takie typowo sportowe 🙂
wątek zamknięty
Lychee Azdi wymiata a Fylypa kocham i żałuję, że jestem na niego za ciężka/za duża  😡

(i będę Cię w każdym wątku chwalić, ot co  😁 )

katka marzenie! cudo  😜
wątek zamknięty
katka!!!!! o nie, mój ulubiony typ siwków😉 Zaraz umrę z zazdrości jak będziecie tyle ładnych fot wrzucać!! :P
wątek zamknięty
troszke sie siwce przytylo, ale fotograf taki profi ze tego nie widac 🙂
wątek zamknięty
katka

jakie śliczne to pierwsze siwej !! przyjemna sesja, zreszta temperatury tez łaskawsze to miło się ogląda

a to mój pluszowy Jr

i jeden jesienny widoczek
wątek zamknięty
katka, Pursat/ Spóźnione ale ... obłędne zdjęcia Dziewczyny!
A Posman to już w ogóle ciasto z kremem 😀 (i pięknie wam w tym fiolecie :kwiatek🙂
wątek zamknięty
pursat portret Posmana mam już na pulpicie 😜 😜 😜
wątek zamknięty
_kate skoki też mi się podobają, ale jakieś podstawy ujeżdżeniowe powinnyśmy zrobić, mamy dużo czasu  😀
Alice ja też tak powiedziałam jak zobczyłam skok
Olkaa kupię sobie skokówkę, może w przyszłym roku
Hera ja też nie wiedziałam, jedyne co ona skakała i to bardzo rzadko, to było jakieś 100cm. Kierunek skoki na pewno, tylko podstawy musimy zrobić, żeby chociaż na zakrętach się wyrabiać  😉 no i mamy jeszcze czas, kobył 5 lat dopiero ma
Dynamo fajnie że się podoba  🙂
wątek zamknięty
Armara co to za dzidzia??
wątek zamknięty
Halogen xo x Oregon xx
a tak konkretniej
http://www.bazakoni.pl/horse_15750.html

pss druga tez dzidzia nieco wyrosnieta i okragła tylko  😵 😁
wątek zamknięty
Fantazja no to teraz praca praca🙂 a i tak widać postępy jakie zrobiłyście🙂
wątek zamknięty
Trochę zdjęć Kucyka z Aromeru
Autorstwa Kasi Kluby:

I Anyy

wątek zamknięty
Koniczka, ostatnie piękne 😍
wątek zamknięty
katka, rewelacyjne foty!

wątek zamknięty
Dracena z dzisiaj:

I skok przez błotko (z zaskoczenia  :hihi🙂

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Po raz kolejny zbyt duże zdjęcia.
wątek zamknięty
Severus śliczny koń 😉 ale nie za nisko masz hackamore?
wątek zamknięty
Katka super zdjecia 😍
Koniczka dobrze was widziec znowu na czworoboku 😉
Fantazja tez nie spodziewalam sie po kobylce takiego talentu skokowego
pursat Postmanowi do pyska we fiolecie 🙂

zebuy nie bylo offtopu, jedna Ruda z wakacji 🙂
wątek zamknięty
Hera dużo pracy przed nami, ale damy radę  🤣
Koniczka szkoda, że nie mogłam Was zobaczyć na żywo, na zdjęciach super, no i gratulacje  😀
Losia Fantazja to NN więc nie wiedziałam czego się spodziewać po niej, a tu wyszło szydło z worka  😉

To jeszcze kilka z jazdy

wątek zamknięty

czyż my zawsze musimy miec takie uświnione zwierzaki od października do kwietnia 🙁
a siwa niby dopiero po jeżdzie a grzywa wyglada jak by psu z gardła wyciągnięta z reszta moja O. nie lepiej wygląda
wątek zamknięty
czasem przyciecie ogonka i rozczesanie grzywy sprawia, ze widok jest ptzyjemniejszy... 🙂
wątek zamknięty
To wspomnienia z Jaroszówki 😕 😕Ja chcem zawody w Jaroszówce 😕W roku 2010 brak zawodów 😕

Zbyt duże zdjęcia - to raz.
Dwa wielokrotnie zwracałam uwagę, że na tym forum nie ma reklam, chyba ze w odpowiednim wątku. reklamowanie się w podpisach również jest zabronione. Jeśli reklama, którą masz w swoim podpisie nie zniknie do jutra do godz. 12😲0, zostaniesz uciszona do  momentu usunięcia reklamy. Za dzisiejsze zdjęcia i reklamowanie ostrzeżenie. Opo

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] zdjęcia, reklamy
wątek zamknięty
Koniczka-bardzo przyjemny obrazek: Ty+ Grom 🙂 Zaluje, ze na zywo nie bylo mi dane Was zobaczyc
No i chcialabym ju tak smigac 😉
katka-piekne zdjecia, piekna Ty i piekne konie 😀 Nic dodac, nic ujac.
wątek zamknięty
Katka masz rewelacyjne konie.A zdjęcia są piękne.
wątek zamknięty
breakawayy - niestety tak, ale na szczęscie to jednorazowa sytuacja. Po prostu nasze ogłowie używane do hacka poszło do konserwacji, a właściciel kobyłki miał tylko to. Do wędzidła sie nadaje, ale na hacka ma za długie paski policzkowe i nie da się ich bardziej skrócić. Ale pzrysięgam, że obchodziłam się z nią jak z jajkiem  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.