Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Ja wrzucilam swoje zdjęcia do "Młodych koni" ale tam szybko zaginęły w natłuku zdjęć innych młodziaków, tu trochę luźniej, to może komuś uda się skomentować moją kluskę  🤣

Oto i ona:

wątek zamknięty
Anka, Ty sobie lepiej załóż ten kask bo skacząc na tym koniu to jak nic zahaczysz o sufit hali... 😉 😜

lol no... jest taki super, ze boje sie cos popsuc.  😀
wątek zamknięty
Ja wrzucilam swoje zdjęcia do "Młodych koni" ale tam szybko zaginęły w natłuku zdjęć innych młodziaków

Heheh to calkiem jak moje 😀

Przepiekny Rudzielec 🙂
wątek zamknięty
moje też często znikają w natłoku innych  😉
a rudzielce zaczynają coraz bardziej wpadać mi w oko  🤣
wątek zamknięty
misiuni69, Tattini, Dżastka, Burza, milusia dziękuję ślicznie w imieniu młodziaka :kwiatek: grunt to porządny fotograf 😁
Burza ojej, strasznie mi miło, że pamiętasz mojego rudzielca :kwiatek: chłopak aktualnie się leni i spędza całe dnie na padoku.
wątek zamknięty
madzia, jak chłopca nie pamiętac? 🙂 tzn teraz ma wymarzone życie każdego konia hehe 🙂
wątek zamknięty
Milusia a wy kiedy na zawody co?  😎 Bardzo fajnie sie prezentujecie na tych fotkach  🙂
wątek zamknięty
Baaardzo wszystkim dziekuje, i strasznie mi milo, ze sie Dzieciak podoba :kwiatek:
meggii-a my juz w ta sobote, do Aromeru jedziemy, wiec beda mam nadzieje pierwsze koty za ploty 🙂
No i dziekuje slicznie
wątek zamknięty
Madzia wreszcie młody, już się stęskniłam za waszymi fotoreportażami 😉 Proszę więcej zdjęć i częściej!
Milusia bardzo fajne konisko i fajnie pracowane- życzę powodzenia na zawodach 🙂
wątek zamknięty
anja- :kwiatek:  Rudzisz nadrabia wygladem, bo ruch to bardzo taki sobie 🙄 Co do zawodow to na wile nie licze, bo to pierwszy raz, Zwiastun to goracy chlopak, wiec roznie moze byc.Ale trzeba probowac 🙂 No i kciuki baaardzo sie przydadza 😉
A jak tam twoja mloda?Bo cos malo ja pokazujesz 🤬 Jak idzie praca?
wątek zamknięty
Milusia będzie dobrze, a nawet jak Zwiastun nabroi to ma prawo, w końcu to będą jego pierwsze zawody, także najważniejsze podejdź do tego na luzie i będzie ok 😉
Młoda ma się dobrze, niestety praca utkwiła w martwym punkcie, bo dostała jakiego grzyba na głowie, także nawet kantara staram się nie wkładać nie mówiąc już o tranzelce i kawecanie 🙄 Na szczęście goi się wszystko ładnie, także od przyszłego tygodnia znowu ruszamy 🙂 W przyszłym tygodniu mam nadzieję, że wstwaię kilka zdjęć 😉
Póki co specjalnie dla Ciebie jedno z moich ulubionych 😉
wątek zamknięty
anja-sliczna jest  💘
Staram sie podejsc na luzie do tego wyjzadu, ale jednak nerwy mnie ju troszke biora 🙄
Damy rade 😉...jakos...
A za was trzymam kciuki.Szybko wracajcie do pracy 🙂
wątek zamknięty
Milusia :kwiatek: taka mała brzydulka 😉
Nie denerwuj się, będzie dobrze  😉
wątek zamknięty
Przedstawiam mojego djabła🙂😉)Oceńcie czy to normalny koń 😉
<ciach>
Ogłoszenia proszę umieszczać w ogłoszeniach!
wątek zamknięty
anetakajper pierwsze zdjęcie jest zabójcze 😵
wątek zamknięty
Nie dziwota, że tak lata, jak ma takie śmigła między uszami  😉
Piękny zwierz!🙂
wątek zamknięty
O kurcze, jaki piękny kary  😍 😍 Jak się składa... no marzenie!! Napisz koniecznie o nim coś więcej, normalnie się zakochałam!
wątek zamknięty
Ciekawe, ze w stajni Dolata zajezdza sie 2 i 2,5 letnie konie.
wątek zamknięty
Milusia no to powodzenia!!!
Anja śliczna kobyłka! Czekam na wiecej zdjęć  🙂
wątek zamknięty
Meggii dzięki :kwiatek: wkrótce się postaramy o jakąś nową sesję 😉 Ja już się stęskniłam za Twoimi rudymi, także mogłabyś nas uraczyć kilkoma fatkami 😉
wątek zamknięty

Nie zajeżdża się 2 latków tylko 2,5 na jesień.Niechcem się z nikim tutaj sprzeczać bo nie na tym rzecz polega.
Prosze mi powiedzieć w jakim folblut wieku zostaje zajeżdżony?????????a półkrewek?? jak idzie na tory.czy czasem nie w wieku 2l folblut(przepraszam-wcześniej jeszcze)2,5l półkrewek.
Zajeżdżam w wieku 2,5l i daje im spokój do czerwca-lipca następnego roku-więc mają kiedy dojrzeć.Zajeżdżam tak wszystkie swoje konie i naprawde jestem zadowolona i właśnie widać na zdjęciu DAGA.
Zajeżdżałam również konie 4-5letnie i powiem że było owiele trudniej i z większym uporem konia.

DAGA Klacz 4l.Mojej hodowli.Ratowałam ją 1,5tygodnia.Zaraz po wyżrebieniu miała zachłystowe zapalenie płóc.Wet.po 4 dniach powiedział że nie przeżyje.Ja nie mogłam tego znieść i ratowałam ją z mamą (czopki dla dzieci na zbicie temperatury).Daga miała wysoką gorączke i nie chciała już ssać.Ale widocznie bardzo chciała żyć.I żyje🙂😉)))))

Kobyła teraz jak widzi weta. i kowala to ma ochote wszystkich poustawiać po kątach.Kowal kuje ją 2h.
Na łąke jeśli ktoś wchodzi z odrobiną strachu -to lepiej niewchodzić jak ten diabeł jest w poblirzu.
W obsłudze -masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ma łaskotki i jest niecierpliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale jak się siedzi na tym koniu to zejść się już nie chce. Kobyła skacze wszystko co jej się pokaże -przeszkody krosowe,parkurówki z podmurówkami itd. Na treningu krosowym Pan Małecki po prostu nie mógł się nadziwić co ta czarownica ma w sobie.

Prawdziwe oblicze DAGI. Tylko raz szła LL. "TO OBRAZA DLA TEGO KONIA IŚĆ NIŻEJ NIŻ L"-TRENER

Na tym forum obowiązuje edycja postów. Za nieedytowanie (pisanie posta pod postem) grozi ostrzeżenie. Przypominam, że kasowanie treści również jest niedozwolone. Opo
wątek zamknięty
Edycja!  👿
wątek zamknięty
Dla mnie tory a zajezdzanie młodziaków i skakanie na nich to duza róznica... ale nie moja sprawa.
wątek zamknięty
Nikt przecież nie skacze na 2,5l koniu.
wątek zamknięty
Mój piekny kucyk 🙂

wątek zamknięty
asds -jakiś troszkę duży ten kucyk 🤣 .  w każdym razie przeczytałam już w innym wątku i gratuluję wam złapania lisa! 🏇

wątek zamknięty
Piękny rudzielec.Świetna fryzura🙂😉))
wątek zamknięty
[quote author=wiedźma link=topic=6822.msg384580#msg384580 date=1258717011]
asds -jakiś troszkę duży ten kucyk 🤣 .  w każdym razie przeczytałam już w innym wątku i gratuluję wam złapania lisa! 🏇

[/quote]

Dziekujemy!

Nas zdebiut hubertusowy !!! A chłopak jest malutki - około 165 cm wzrostu , ogier śląski
wątek zamknięty
To kucyk muśi szybki być🙂😉))gratki
wątek zamknięty
To kucyk muśi szybki być🙂😉))gratki

Na spryt lisa łapaliśmy. ślązaki mają zasadnicze 2 przewagi taktyczne nad lżejszymi i szlachetniejszymi  krajanami, trzeba jeno umieć je w odpowiednim momencie wykorzystać  🙂  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.