Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

repka, jak sie nazywa ten koń?

Mediator
wątek zamknięty
Niestety słabizna straszna.
Kompan i Malachit
wątek zamknięty
od jakości tych zdjęć można dużo wymagać, niestety pogoda nie zachęca do jazdy na zewnątrz.

zaraz potem była faza brykania i ratowania się przed upadkiem 😉

gdyby nie było tak nieostre, mogłoby być piękne 🙂

i może coś z zawodów. Jako, że to chyba pierwszy występ na re-volcie.
wątek zamknięty
repka  👍 świetnie wygląda, nie do poznania. Gratuluję.
wątek zamknięty
repka jestem w szoku - Mediator wygląda  rewelacyjnie.  😍
wątek zamknięty
pan "ogórek" po godzinach

wątek zamknięty
JARA Malachit na punkcie:

Ciesz się, że siwy się podoba 🙂 Ja też nie sądziłam, że uda mi się go doprowadzić do takiego stanu. Dla porównania, 14 miesięcy temu:
wątek zamknięty
Mrozu ni ma, śniegu ni ma...za to wody jest co nie miara! Czyli zapraszamy na krótki spacer z nami po okolicznych dla nas łąkach:

i pozdrawiamy wraz z rudym Wodołazem ciepło!  :kwiatek:

wątek zamknięty
repka nie poznałam go 😲 jestem w szoku 😵 Babo jestes wielka 🙇 :kwiatek:

a my w ostatniej odsłonie Corridy..dzisiaj oficjalnie została podpisana umowa przedwstepna i kon zadatkowany 🙄 będę tęsknić kurde za tym szatanem 😕

i tak nie moge sie nadziwic jak bardzo sie zmienila 🤔

maj 2009
wątek zamknięty
Sierra
Łooo zimno mi jak patrze na was 😀 Ale super zdjęcia. Czardasz jest moim ulubionym voltopirowym kasztanem... 😀
A mój sie boi wody, a mamy na łakach to samo 🙂
wątek zamknięty
k_cian a dziękujemy 🙂
   Muszę przyznać, że Twoje rude wie jak pozować do zdjęć 😉
wątek zamknięty
Sierra, zdjęcia bomba, fantastyczne!  👍
ja też tak chce! 😉 tylko owij szkoda :P
wątek zamknięty
Hypnotize, w takim razie zapraszam do KR, tam wrzuciłam więcej zdjęć i jak zwykle ubrałam je w kretyńską historyjkę  😁

Bardzo dziękujemy, zimno aż tak nie było, mój koń też - kiedyś - nie znosił wody, teraz łaskawie ją na moją prośbę toleruje. I za to jestem mu wdzięczna niesamowicie! Bo sam (np. na padoku) to nawet pół kopytkiem w wodę nie wlezie  😁

I przyznam Ci się, że zdjęcia które ostatnio wstawiłaś zapierały dech! Jedno sobie nawet zachowałam na komputerze, bo patrze na nie i myślę: WOW ale piękny koń. Zazdroszczę formy, mam nadzieje że my w tym wieku też będziemy taką formę i werwę prezentować  👍

Cieciorka nie szkoda. Doprały się jak marzenie po raz kolejny, wiec naprawdę, nie szkoda. 😉

Dzięki  :kwiatek:

ps.  jak naprawdę będziesz tak chciała, to zapraszam. Ruda terenówka jest niezawodna i dyspozycyjna, bo ja mam jeszcze łaciatą na gościnnych występach. Wiesz... zdarza się, że nie mam z kim jechać...  😁
wątek zamknięty
o to wpadam 😁

ale nie prędko, już się w tym miesiacu umówiłam z voltoviczką i nawaliłam.
nie mniej prędzej czy później możesz sie mnie spodzeiwać 😉
wątek zamknięty
moneczka, w Sawance stacjonujesz?
wątek zamknięty
Sierra
Dziękuje Ci. Zrobiło mi się na parwdę miło 🙂 I ciesze sie ze zdjęcia się podobają, bo bałam sie że w taka pogode to nie wyjdzie nic ciekawego 🙂 A co do formu to jesli bedziesz o Niego tak dbac jak dbasz teraz to na pewno bedzie w takiej formie, albo i lepszej 🙂

W KR oglądlałam, śmieszna historyjka. Ja to nie wiem jak zachecic mojego do wejscia do wody 😉 Kałuze , nawet te wielkie to czasem wchodzi, chociaz ostatnio jak jest zimno to nie... 😉  Kiedys bylismy nad wodą to sie rozkraczył na srodku i stwierdził ze, On nie wie co to jest ,to co tam faluje i na pewno sie nie zbliży ( a jest to jeden z najodważniejszych koni jakie znam ) .

Wrzucam jedno zeby nie było OFF topa 😉
wątek zamknięty
Koniczka tak, a po czym to widać  🤔
wątek zamknięty
elwarka-  cudne foto!  😍
wątek zamknięty
moneczka, po hali 😉
wątek zamknięty
Przedstawiam Wam mojego nowego podstawowego wierzchowca  😁 - prezent urodzinowy  😜 a zdjęcia efekt nudy  😁

wątek zamknięty
breakawayy
Hahajak ma na imie ten Twoj cudowny wierzchowiec? 😀 sympatyczne , osoatnio w skleie widziałam takie wielkosci mnie samej 🙂
wątek zamknięty
Hmmm nie ma imienia...  🤔wirek:
Może ktoś pomoże?  👀
wątek zamknięty
Mnie pasuje do Niego tylko imie ojca mojego ogiera PINKUS :P
wątek zamknięty
Oo hehe podoba mi się ;]. A i niech będzie xd. Pinkus, vel. Pinkuś, Pinki itp  😁. Kopnął go zaszczyt noszenia imienia wymyślonego przez voltopirę  😜.
wątek zamknięty
Oo hehe podoba mi się ;]. A i niech będzie xd. Pinkus, vel. Pinkuś, Pinki itp  😁. Kopnął go zaszczyt noszenia imienia wymyślonego przez voltopirę  😜.

Pinki, Pinkuś - tak sie nazywa mój szczur - jest lekko różowy, po wylewie (skręcony w lewą stronę), ślepawy  z czerwonymi łoczkami - nie pasuje mi do konia🙂
wątek zamknięty
Uuu to niemiłe skojarzenie ;p. Ale on jest taki... różowy  😁. Na prawdę a'la Jola Rutowicz  😎.
wątek zamknięty
Mów do niego Dżola🙂
wątek zamknięty
JARA Malachit na punkcie:

Mrauuu przystojniak 🙂
wątek zamknięty
A mój dzisiaj znowum postanowił dac popis tylko tym razem na lonzy... a zdjecia robił mój mąż który mnie błagał zebym przestała lonzować to dzikie zwierze... 😉
wątek zamknięty
A mój dzisiaj znowum postanowił dac popis tylko tym razem na lonzy... a zdjecia robił mój mąż który mnie błagał zebym przestała lonzować to dzikie zwierze... 😉

Tuż to krwiożercza bestia!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.