Pinesska- przy domu nie bezpośrednio bo 5km ale fakt miałam własną stajnię, a teraz są u Fazy i mają towarzystwo, dużo wybiegów, jeziorko, lasek, boksy prawie tak samo duże jak u mnie, automatyczne poidła i rewelacyjną opiekę.
za pochwały, dziękujemy 🙇, nie przechwalac bo poprostu jest normalnie a Twoje dziewczynki są tak cudwone ,że trudno byłoby o nie nie dbac i ich nie kochac. Ja szczególnie zakochałam sie w Emi a Artur ubóstwia Draskę (w ten spsob równowaga jest) :kwiatek:
Faza- nie ma za co dziękować taka prawda. Nie zależało mi na własnych wygodach, ale na tym by to konie miały dobrze, a wiem, że u Ciebie na pewno są szczęśliwe i są tak samo rozpieszczane jak ja to robiłam. Wielki 👍 za to co robisz, jak szanujesz konie. Cobrinha- co prawda nie widziałam Twoich koniowatych na żywo, ale z opowieści wiem, że są wspaniałe. A ze zdjęć widzę jakie są piękne 🙂
Slojma, ja też Twoich ogonków nie widziałam, ale też same dobre relacje do mnie docierają heh Nigdzie im tak wspaniale nie będzie jak u Moni... Z wakacji u Fazy:
Nie chce mi się wierzyć, że w przeciągu 2 miesięcy od Hej jestem kompletnie zółtodziobem i zaczynam dopiero z pasją jaką jest jezdziectwo,więc mysle ze jak zadam kilka pytan to chyba na mnie nie pogniewacie się. Dlaczego po jeździe nie wolno poić konia? Co mi Polecacie Kask czy Toczek? Chce zeby chronil glowe jak najlepiej Po co się zmienia nogi w kłusie angezowanym w zależności od kierunku jazdy?