Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Pursat wstawiając to jego letnie foto miałaś chyba na celu doprowadzenie mnie do smierci z zazdrosci 😜

Prosze tutaj jeszcze jedno foto mojego
wątek zamknięty
Pursat tęsknisz za letnia maścią swojego pięknisia? Bo ja za moja już tak! Znów mam zrudziałego gniadego  :/ Fajne zdjęcia w KiR 🙂
Burza więcej bączka!

Jesienne zdjęcie mojego jesiennego maleństwa.
wątek zamknięty
Zadebiutuje  😀 moje kasztany  🏇 Akacja(rudzina,wlkp) i Laguna(  z łysiną,pkz)
wątek zamknięty
Edy ale boska blondyna!
wątek zamknięty
hate me! dziękuje :kwiatek:
wątek zamknięty
Edy ta zimnokrwista kasztanka jest prześliczna 😍
wątek zamknięty
Hypnotize - bardzo dziękuję! :kwiatek:

incognito
- nie umieraj, bo kto go będzie podziwiał? 😁 :kwiatek:

armaquesse - dokładnie jak piszesz - chcę lato i mojego pięknego Złotusia. 😍 Kucka jaka elegancka. 😎

Fajne zdjęcia w KiR 🙂
A dzięki, dzięki. 😀 :kwiatek:

Jedno dzisiejsze:
wątek zamknięty
helcia dziękujemy :kwiatek: oprócz charakterystycznej grzywy, ma jeszcze biała plamkę na prawej nodze  😀 
Pursat powalające spojrzenie  😵
wątek zamknięty
armaquesse fantastyczny jesienny portret!
Pursat ach, Twój koń w jesienno-zimowej wersji jest jeszcze piękniejszy!
wątek zamknięty
Burza co nie zmienia faktu, że to udawanie wychodzi mu doskonale... 😎
wątek zamknięty
Jesienno-piżamowy Drapacz zwany Dr Apaczem/Drapciem/Drapczyńskim

i naeletryzezowany😉
wątek zamknięty
Pursat cieszę się że się podoba😉 Twój chopak też śliczny🙂
wątek zamknięty
Karla🙂

Przepiekny 😀
wątek zamknięty
dziękuję  😡
wątek zamknięty
Karla🙂 bardzo ładne konisko,to Twój własny? Powiedz coś więcej o nim  😉
wątek zamknięty
Dzierżawiony - koń trenera🙂tzw. Szportowy, kiedyś skoki N, dziś mnie uczy🙂 hod. SK Rzeczna,rocznik 1994, od Dracena (po Akropol), po Gordon, praktycznie etatowy pracownik świata koni, w każdym numerze jest kawałek Drapka 😁
wątek zamknięty
olciak, Pursat, dziękować.
Karla🙂, w całości go daj!! on ma cudne odmiany!!! 💘
wątek zamknięty
Pursat, kiedy mu takie limo nabiłaś pod okiem i czarną pastą zamalowałaś ?  🤣
wątek zamknięty
Dziewczyny-pozwólcie,że nie bede was po kolei wymieniać-piękne te wasze koninki!!!  😍

Mój Wujek samo Zuo  🤔wirek:

...i tu troche poważniejszy  😉

wątek zamknięty
[quote author=Karla🙂 link=topic=6822.msg373347#msg373347 date=1257623566]
Dzierżawiony - koń trenera🙂tzw. Szportowy, kiedyś skoki N, dziś mnie uczy🙂 hod. SK Rzeczna,rocznik 1994, od Dracena (po Akropol), po Gordon, praktycznie etatowy pracownik świata koni, w każdym numerze jest kawałek Drapka 😁
[/quote]

Karla ha! wiedziałam, że nie bez powodu mi przypomina mojego Drania 😉 Mój od Gordonki po Gordonie - mają chyba co nieco wspólnego (kształt głowy, uszyska) 😉

wątek zamknięty
Anaa szczerze, dopóki nie spojrzałam na to, kto pisał posta, to myślałam, że to Twój Drańczyk 🙂

Karla cudny jest!
wątek zamknięty
amnestria, no właśnie - bardzo podobne 🙂 I grzywy też tak samo "zwichrowane" 😉

Karla🙂, a jak on charektorologicznie? Czy wszystko po Gordonie takie złote jak to moje? 😉
wątek zamknięty
mój też z matki po gordonie I, oczywiście charakter złoty 😀

wątek zamknięty
Burza, Poproszę połowę 😉
wątek zamknięty
Edy olciak Czerpakowa - dzięki! :kwiatek:

Condina - ze dwa miesiące temu, wkurzył mnie, będzie mu się to trzymało do wiosny, co roku go tak obijam. 😁 😎

Karla - przepiękny, tylko dlaczego schowałaś jego śliczne białe nóżki? 🤬 😁

Wergeel - bardzo ładna głowa. 😀
wątek zamknięty
Drapacz ma baaaaaaaardzo złożoną psychikę 😁 generalnie jest misiem do kochania, miziania itp. ale jak wsiądzie na niego osoba nie do końca pewna lub słabo jeżdżąca będzie jeździć na zasadzie- dobra to ja cie trochę powożę, ale lecimy tam gdzie  ja chce i chodem jakim ja chce🙂 tak więc potrafił już z jedną laską wrócić galopem z lasu, udawać, że sędziówka, którą widywał od 3lat jest czymś nowym i na bank go zeżre 🍴 poza tym jest cholernie ambitny, szczery, nie wybacza błędów w jeździe i niestety ma charakter typowego sportowca- w domu skacze tak sobie  na zawodach dopiero mu się przypomina o co go🙂 ( choć teraz ma głód skoków po 3 miesiącach bez kicania i pruje na przeszkodę, poprawia zadem i czek co by tu jeszcze sobie kicnąć)do tego jest bezczelnym złodziejem- kradnie z kieszeni, ze skrzyni, nie daj bóg jak juz żarcie w żłobie pod boksem stoi- niekoniecznie jego😀
a jak Wasze Gordony?
Anaa no ładnie tyle gadałyśmy o łobuzach i się nie zgadałyśmy, że Gordony😀 ale serio paszczydła podobne 😲

A jak Wasze Gordoniaki z charakteru?

tu widać część malowań łobuza-popręg jest biały żeby się nie pomylić gdzie siodło ma leżeć😉

wątek zamknięty
moj młodzieżowiec  😍

wątek zamknięty
Karla🙂 ale on jest malowany 😜
wątek zamknięty
no jest malowaniec🙂
galopada ile łobuz ma teraz w kłębie?
wątek zamknięty
no 2 miesiace temu mial 171,5-172. w tym tygodniu bede go mierzyla wiec dokladniej bede wiedziala  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.