Drapacz ma baaaaaaaardzo złożoną psychikę 😁 generalnie jest misiem do kochania, miziania itp. ale jak wsiądzie na niego osoba nie do końca pewna lub słabo jeżdżąca będzie jeździć na zasadzie- dobra to ja cie trochę powożę, ale lecimy tam gdzie ja chce i chodem jakim ja chce🙂 tak więc potrafił już z jedną laską wrócić galopem z lasu, udawać, że sędziówka, którą widywał od 3lat jest czymś nowym i na bank go zeżre 🍴 poza tym jest cholernie ambitny, szczery, nie wybacza błędów w jeździe i niestety ma charakter typowego sportowca- w domu skacze tak sobie na zawodach dopiero mu się przypomina o co go🙂 ( choć teraz ma głód skoków po 3 miesiącach bez kicania i pruje na przeszkodę, poprawia zadem i czek co by tu jeszcze sobie kicnąć)do tego jest bezczelnym złodziejem- kradnie z kieszeni, ze skrzyni, nie daj bóg jak juz żarcie w żłobie pod boksem stoi- niekoniecznie jego😀
a jak Wasze Gordony?
Anaa no ładnie tyle gadałyśmy o łobuzach i się nie zgadałyśmy, że Gordony😀 ale serio paszczydła podobne 😲
A jak Wasze Gordoniaki z charakteru?
tu widać część malowań łobuza-popręg jest biały żeby się nie pomylić gdzie siodło ma leżeć😉