Co do profi - jakoś zauważyłam, że każdy koń z munsztukiem w mordzie wygląda od razu bardziej profi 😁
K_cian na munsztuku na razie nie śmigamy w ogóle jeszcze, ograniczyliśmy się do nabycia co by był w gotowości bo moment zamunsztukowania się zbliża niechybnie 😉
tulipan było ale i tak fantastyczne zdjęcie adriena fajnie Wam, że halę macie, zazdroszczę. A kobyła w świetnej formie Alice konik na podium 😁 i jaki model, no no nie pogadasz 😉 olciak, Blądek. dziękujemy :kwiatek: oti powiem, że ja też się cieszę z tych moich dłuuugich nóg, tylko nie wyglądam wogóle na tych mniejszych koniach 🙄 moja ma coś ok 163cm, więc jest w miarę ok. A Ty wcale do krótkonoznych też nie należysz 😉 amazonka* zdjęcia bombowe 😜
Nasze z wczorajszego lisa ^^ Nie znalazłyśmy nic co prawda, ale było genialnie(ślepota ze mnie, byłam taak blisko!) Z tą panią się tu jeszcze nie pokazywałam, bo jakoś nie miałam nic aktualnego starociami. Ale nie martwcie się, zimą będą letnie wspominki z różnych sesji, bo nie mamy hali i całą zimę będziemy się wozić kilometrami w stępie....
Condina, Bardzo podobna dziewczynka do jednego konia z mojej stajni. Tylko tamten to wałach po Halogenie 🙂 Pursat, Pięknie wyszedł! Wafelkowa, Jak ja lubię takie miśki. Pięknie wyglądaliście 😉
MoniaaA dziękujemy :kwiatek: Lovely oj cieszymy się cieszymy, ale zawsze pomarudzić można, bo na hali to trochę jak w klatce..no ale trening nadal można uskuteczniać. Fantazja dziękujemy :kwiatek:, w końcu jest tak jak powinno być, ale Twoja też się mocno poprawiła...