Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Zuza śliczny rudzielec
wątek zamknięty
Brzezinka  😍 Jędruś jest prześliczny! ile on ma teraz? Duży będzie?
Zuza, świetna gromadka! Trzymasz je u siebie?
moniska, gdyby twój koń miał 158-160 byłby idealny do westu, zgrabny, okrąglutki, malowany - miodzio 😜 naprawdę piękny koń...
Burza, kara107, dzikaświnia, sankarita dziękuję serdecznie  :kwiatek:

sankarita, to nie jest łatwe, wygląda jak sierota teraz, mam nadzieję, że się szybko położy ta grzywa...  🙄
wątek zamknięty
Jeszcze raz  :kwiatek:
Zgadzam sie z Pinesską -Brzezinka wszystkie fajne ale Jędruś  💘
Pinesska a Twojemu Olbrzymowi fajnie z jeżem-jeszcze wyższy sie wydaje  😉

Zuza, świetna gromadka! Trzymasz je u siebie?

Gromadka liczy 6 sztuk  😀 .Stoją u koleżanki 1,5km odemnie.Ja karmie je rano i prowadzę jazdy.Resztą zajmuje się Ola.
4 moje-wlkp-kaszt,m-siwa 23 babcia,siwy kucor po oo i a'la szetlandka

i całe stadko czyli dodatkowo Karmelek (jak jeszcze nie był odsadzony) i felinka Fermatka oba Oli
wątek zamknięty
zuza ale bombowa gromadka! boskie konie  😜 mi też po cichu marzy się drugi koń, ale to jak studia skończę, bo teraz praca, szkoła i stajnia zajmują mi zbyt wiele czasu... ale takiego arabka, albo haflingerka, albo quarterka...  💘
wątek zamknięty
Brzezinka, Zuza sliczne zdjęcia!
wątek zamknięty
Pinesska u mnie na początku też był jeden,ukochany,wybrany-kucor po oo,potem udało się wykupić babcie-która znałam od 15lat i miała u mnie obiecaną emeryturę.Nastepnie kasztanka-miałam ją od razu sprzedać ale okazała się za fajna  😉 i na koniec babcia sprezentowała moim córką szetlandkę.Wcale nie planowałam takiej gromady  🏇 . I teraz pracują po 2-3 godz. w tygodniu,żeby na owies sobie zarobić,ja mam z kim jeździć w tereny i na rajdy a resztę czasu się "byczą"

sznurka dzięki,a gdzie Twoje Rude  księżniczki ?
wątek zamknięty
Burza
To mnie zmartwiłas... bo ja Go odkarmiam juz pare miesiecy i sie cieszyłam ze w koncu zad nie wystajacy i nie widać żeber... 🙁
wątek zamknięty
Pozujący Spaślak:

wątek zamknięty
Koniczka
Na 1 zdjeciu super wyszedł 🙂 A co Go w szyjke ugryzło ? 🙂
wątek zamknięty
Kumpel go udziabał. Z drugiej strony niestety jest sporo mocniej pogryziony, więc niestety musieliśmy zmienić kumpla 😉
wątek zamknięty
Burza mam nadzieję, że jutro Milusia strzeli mi kilka fotek, a ja się domagam Waszych fotek i to aktualnych  🤣
Koniczka jaki pysio słodki i niewinne oczka
wątek zamknięty
Koniczka Grom nieustannie pięknieje! Fantastyczne portrety!
wątek zamknięty
z zeszłego tygodnia, szkoda, ze teraz nie ma takiej pogody...

wątek zamknięty
korsik przepiękne zdjęcie... cudny klimat na pierwsze i drugie napatrzyć się nie mogę  😜
wątek zamknięty
korsik, fajne kalosze  😁
wątek zamknięty
korsik u nas dzisiaj jest podobna pogoda, wczoraj było mega ślicznie. drugie zdjęcie  😍
wątek zamknięty
zuza, prześliczny chłopaczek,napatrzeć się nie mogę ! I fakt, to ja jęczałam o więcej zdjęć😉)

p.s i nadal jęczę 😁
wątek zamknięty
Koniczka Boski Szportkuc 😜
m0niSka Samuar popyla aż miło 🙂 Oj, ciekawa jestem co z niego wyrośnie... 😎
korsik piękne zdjęcia 🙂 Cudowna jesień... 🙂
wątek zamknięty
korsik, śliczne zdjęcia, tak właśnie powinna wyglądać jesień. 😀 U nas dzisiaj błękitne niebo, ale nie miałam czasu zrobić żadnych fotek mojemu pluszakowi. 😎
wątek zamknięty
korsik piękne zdjęcia i tak jesiennie, a u mnie za oknem śnieg pada  👿
Burza reszta zdjęć w KR  😉 a gdzie Wasze?  🤬

dzisiejsze wygibasy  🤣

więcej w KR
wątek zamknięty
korsik patrząc na Twoje zdjęcia chyba polubię jesień... 🤣
Fantazja super wyglądacie!
wątek zamknięty
korsik cudne fotki  💃
Fantazja pięknie tej Twojej kobylastej w tym kolorku  😜

Trochę mnie i mojego Żółciaka z dzisiejszej mini przechadzki 🙂

Nadeszła pora roku kiedy z pięknego gładkiego izabelka robi się futrzaty rudzielec. Rudy fajny jest   😁
Wybaczcie moje 2 różne rękawiczki ale to z racji tego, że jedna mi się gdzieś zagubiła a jestem chora w łapy zimno więc trzeba było ogrzać 👀
wątek zamknięty
m0niSka, zajrzyj do wątku 'atak klonów', bo twój synek ma starszego kolege xero, przynajmniej z pyska
wątek zamknięty
Blądek swietne twoje konisko...marze o takim blondasku🙂hehe
A skąd jestes?Trzymasz konia we własnej stajni czy pensjonacie?🙂
wątek zamknięty

Koniczka ale mu do twarzy  💘
wątek zamknięty
Wiesz, jak to mówią, ładnemu we wszystkim ładnie 😁
wątek zamknięty
Alicja_8 tak do końca to On nie jest mój, zajmuję się nim i mam go praktycznie na wyłączność 🙂 Właściciel trzyma go w swojej stajni gdzie jest hotel 😉 A konisko stacjonuje w Janowicach.
wątek zamknięty
korsik
ale piękna jesień, przepiękne zdjecia, aż miło popatrzeć  😜

korzystając z ostatnio rzadko zaglądających promieni słonecznych postanowiłam troszkę rudzielca odkurzyć 😉

wątek zamknięty
korsik, prześliczne zdjęcia! drugie mnie urzekło!  🙂
Koniczka, Grom wygląda super proffesional! :p
Fantazja, pięknie jej w tej zieleni! a jak ja Ci zazdroszczę tych długich nóg!  😜
armara, prześlczny rudzielec!  😜

i jedno zdjęcie mojego ogra z dziś pod moją koleżanką:  🙂
wątek zamknięty
armara wow jaki krwistorudy kasztanek  😀 Pięknie wygląda w takim słoneczku jesiennym!

I my też jesiennie  😉
A raczej Siwus  💃
W nowym domku  🙂
Foto by Jessy  :kwiatek:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.