Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Ciska eee.... a mi sie wydaje caly czas, ze najpierw siedzisz an gniadym, a potem na kasztanie  🤣 . Wiec w takim razie chodzi mi o Twoja klacz. Mialam kiedys identycznego walacha i sprzedalam go gdzies pod wroclaw... Wiec ogromny sentyment mi zostal.
wątek zamknięty
Wow adriena, piękny koń 😲 Czemu smoczyca? Wysoka jest czy co? Pytam z ciekawości :kwiatek:

Ano moja smoczyca jest wielka, myślałam że ma 180 cm, ale ostatnio ją zmierzyłam i ma tylko 178 cm  💃 😅
wątek zamknięty
Mój tłuscioszek 😍
wątek zamknięty
mój jesienny chudzielec  💘
wątek zamknięty
Incognito, fajny grubasek, to jakaś mieszanka hucuło-konikowa?
wątek zamknięty
wł. Felix-Huston, forever felicis! piękne pastwiska! jak z kalendarza! 🙂
wątek zamknięty
🚫
Taak, są tam góry, lasy i bagna... iść po konia to spore wyzwanie 🤣

Nie znalazłam wątku "zdjęcia naszych pastwisk", więc dałam tu 😉

Incognito, w naszej stajni (z tymi megapadokami🙂 mieszka identyko konio jak ten Twój wesoły "grubasek",  wypytywałam właścicielkę o rasę, ale nie wie - jako kupiony na kg (jak Felix🙂 jest NN  🙁
wątek zamknięty
wł. Felix-Huston, forever felicis! , ufff, nie ma mojego przygłupasa w tle  😁
Domyslam się, że nie byłby zbyt reprezentacyjny, bo zawsze jak idę na pastwisko to on tak wygląda, że się zastanawiam czy to mój koń o_O
wątek zamknięty
Muja- "a ja rosnę i rosnę i przerosnę mamę,tatę i sosnę" 😉

wątek zamknięty
A ja sie musze pochwalić 🙂 dzisiaj pierwszy raz wsiadłam w nowej stajni i było super 😀 Jak ja za tym teskniłam 🙂 Nie jeździłam 2,5 tygodnia...

wątek zamknięty
dzisiaj pierwszy raz wsiadłam w nowej stajni i było super 😀

Uuu, uważaj z chwaleniem nowej stajni, ciiii.... 👀 (Superserialowa masakra na ten temat była właśnie w kąciku rekreanta II)
No ale na materiale zdjęciowym obiektywnie super 😉

Alice, Twój koń się ze mną w ogóle nie wita na pastwichu, nie chciałam skarżyć, ale... a może ja go po prostu nie poznaję, jak tak wygląda 😁
wątek zamknięty
Hypnotize ślicznego masz konia  😜
wątek zamknięty
incognito świetny kucyś,mam bardzo podobnego tłuścioszka 🙂
Wojenka Młody od początku był śliczny i do tego robi sie jeszcze ładniejszy 🙂
Hypnotize śliczny, ciemnieje na zimę ?

A to takie moje.Zastanawiałam sie czy nie dać do "uchwycić chwile" albo "nastrojowe zdjęcia"-ale czy to chwila lub odpowiedni nastrój ?  😉
moja córka i 23 letnia babcia Hera
wątek zamknięty
ojejciu jakie piękne zdjęcie  😍
wątek zamknięty
zuza to zdjęcie jest tak słodkie, że aż się uśmiecham do monitora! Super! 🙂
wątek zamknięty
Dzisiejsze  😉

edit. zuza, takie ciepłe i nastrojowe jest to zdjęcie że aż miło się robi  🙂
wątek zamknięty
zuza
Nie ciemnieje 🙂 Fantastyczne zdjecie 🙂

wł. Felix-Huston, forever felicis!
Nie chwale nowej stajni tylko ciesze sie ze mnie koń nie zabił... bo przez ostatnich pare dni był z Nim hardcore 🙂 i z ogiera Misiaczka zrobił mi sie ogier nie do opanowania 🙂 Dlatego dumna jestem ze w nowym miejscu dało rade wsiasc i spokojnie pojeździć, bez odpałów 😀 A byłam gotowa na serie baranów i deby 😉

Macie jeszcze takie.:
wątek zamknięty
Z Hubertusa 🙂

wątek zamknięty
Dynamo   noo widze, że teraz po łąkach sobie śmigacie  🙂  fajnie fajnie ( a co to nowy naczółek ma Dynamika? )  😀

Hypnotize   piękny ten Twój ogierro  😍
wątek zamknięty
Pinesska
Jaki spokój i zadowolenie 🙂 Lubie Twoje zdjecia 🙂 Swoja droga pzrez Ciebie zaczełam sie zastanawiać nad bezterlicówką :P
wątek zamknięty
Dzięki  😀
a nad bezterlicówką myśl, myśl, bo to naprawdę fajna sprawa 🙂

jeszcze jedno:

wątek zamknięty
Pinesska widzę ze debiut w kapeluszu udany!
wątek zamknięty
Pinesska- ile szczęście i uśmiechu! super! zawsze miło się ogląda wasze zdjęcia  🙂
wątek zamknięty
Pnesska jak miło się na twoje zdjecia patrzy!

Przyznam bez bicia że jestes jednym z powodów dla których rozważam zmainę na bezterlicówke lub westa jak patrzę ile frajdy w tym stylu jest z jazdy 🙂
wątek zamknięty
Pinesska- uwielbiam Twoje zdjęcia i wreszcie nowe, super wyglądacie. Brzask rozluźniony Ty uśmiechnięta miło się na Was patrzy.
wątek zamknięty
Pinesska jak zawsze elegancka, pełen szyk, bardzo mi się podobacie 🙂
Hypnotize i gdzie to w końcu wylądowałaś? Wczoraj byłam lekko zaszokowana jak nie zobaczyłam już ogierów w stajni  😲
wątek zamknięty
Hypnotize przepiękny rudzinek
Pinesska Twoje zdjęcia są idealne na takie szare, deszczowe dni jak teraz- nie sposób się nie uśmiechnąć widząc Twoją radochę z jazdy :kwiatek:

A ja bezczelnie urwałam się z zajęć, wsiadłam do pociągu i takim oto sposobem dzisiaj byłam w stajni 😅
I nawet udało mi się( komórkowo) uwiecznić spacerek z gnidą po lonży. Uwielbiam moje koniska 😍
wątek zamknięty
zuza urocze zdjęcie  😉
Hypnotize chwyta za oko to Twoje konisko  🙂
Pinesska lubię Was oglądać 😉 Twoje zdjęcia są zawsze takie pozytywne
madzia no no widze kolejna nowa sukienka 😀 słodziak z młodego. Stanowczo domagam się też zdjęć Hamita!!

I jeszcze Tulipan z wczorajszej jazdy, żebyście o nas nie zapomnieli  🙂 😁

wątek zamknięty
siwe, nie, nadal ten sam 🙂
wątek zamknięty
ewciaa_ Tulipan świetnie się prezentuje  🍴
madzia śliczny pysio ma Twój młody, mam nadzieję że uda mi się go zobaczyć na żywo  😉
Pinesska świetne zdjęcia, fajnie wyglądałaś

zdjęcia po jeździe

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.