Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Pinesska- Ponad 4,5 ma w sumie. Siodeł wypróbowaliśmy kilka, ale myślę, że tu nie chodziło o rodzaj siodła, a raczej ogólne poszukiwanie dobrego sposobu jazdy. Być może gdybym trafiła na znającego się na rzeczy instruktora westu- podpasowałoby nam to.
Mnie interesuje wszystko po trochę, ale zanim będziemy się ukierunkowywać, trzeba opanować podstawy  😡
Czekam niecierpliwie na Wasze zdjęcia z Hubertusa! Na pewno pogoń będzie interesująca i westowego, zwrotnego lisa niełatwo dopadną 🙂
Sznurka- wzorek n zadzie jest czadowy! Też mnie naszła myśl na podobną ozdobę.
wątek zamknięty
okwiat pad to prezent od dziewczyn ( :kwiatek: ) a co za siodełko kupiłaś? no i koniecznie wstaw zdjęcia w nowych "ciuszkach"  😀
Pinesska dziękuję, Fantazja ma 5 lat. No i czekamy na Twoje zdjecia
Tristia zależy od dnia, ale lepiej niż na trójkątach, będzie chodziła na zmianę na razie, raz na jednym, raz na drugim
Sznurka drugie zdjęcie piękne
wątek zamknięty
Pinesska  :kwiatek:
Fantazja kupiłam używanego Passiera GG  💘
wątek zamknięty
Pozwolę sobie na małe sprostowanie - takie zboczenie zawodowe.
Karmelek, mieszanka feliniaka z małopolakiem to feliniak. U Pasyjki były chyba jakieś problemy z uznaniem rodziców, w każdym razie feliniaka uznanego w rodowodzie nie ma. Chociaż ze wzgledu na krzyżowanie by się jak najbardziej do feliniaków kwalifikowała.
wątek zamknięty
wojenka
przecudne, posągowo pan M. wyszedł  😍

dziś tak szaro buro to przupomnę wrześniowe terenowe szaleństwo i ciepłe dni 🙂

i nasz kameralny hubertus, a w zasadzie pożegnanie lata

wątek zamknięty
Pozwolę sobie na małe sprostowanie - takie zboczenie zawodowe.
Karmelek, mieszanka feliniaka z małopolakiem to feliniak. U Pasyjki były chyba jakieś problemy z uznaniem rodziców, w każdym razie feliniaka uznanego w rodowodzie nie ma. Chociaż ze wzgledu na krzyżowanie by się jak najbardziej do feliniaków kwalifikowała.

Ktoś mi jeszcze próbował wmówić, że matkę ma wielkopolkę. 🤔  Ale większość twierdzi, że Plomba [ bo niby ta była jej matką] była małopolką, a Filip [ tak bodajże jej tato] To zwykły felinek. Mam jego papiery bo na nim kiedyś startowałam, a LKJ się nie upomniał. [ Zrobili mu teraz nowe]
armara Ta pierwsza fotka w wodzie! 😍
wątek zamknięty
Filip ma w papierach kuc feliński? Oj chyba właśnie nie. Nie pamiętam w tym momencie dlaczego ale on się do feliniaków oficjalnie nie załapał.
Posłałam PW
wątek zamknięty
Zachęcona dobrym słowem w KR'e postanowiłam i tutaj pochwalić się zdjęciami autorstwa M.Gajewskiej.

Oto Czardasz i ja w nieco innej odsłonie:

Pozdrawiamy jesiennie i bardzo Ciepło.
wątek zamknięty
Sierka obłęd  😜 🍴 😜
wątek zamknięty
Sierra przecudne zdjęcia  😜

To ja wstawie zdjęcie mojego łobuza, który się fochuje na kolege  😁

wątek zamknięty
Fantazja- Widzę czambon, a co to się stało...przecież jak twierdziłaś to najgorsze zło jakie może być bo nie pozwala rozluźnić się koniowi tylko powoduje wymuszony ucisk i koń wcale się nie rozwija. Ale widzę zmiana i oby wam służyła 🙂
Sierra- piękne zdjęcia, takie klimatyczne wszystko idealnie do siebie pasuje i strój i sceneria i konisko 🙂
Dziewczyna Szamana - fajny taki maluszek a jaka mina bojowa 😉
armara - zdjęcie w wodzie rewelacyjne, zazdroszczę
okwiat- ty zakupoholiku hehe ładnie wyglądacie i życzę owocnej współpracy nie zapomnij się odezwać jak będziesz w bp
wątek zamknięty
slojma ja takich słów nie mówiłam, powiedziałam że chambon na Fantazję nie działa (mówiłam to pół roku temu)
Sierra cudne zdjęcia, zazdroszczę
wątek zamknięty
Fantazja- jak będę miała czas to chętnie znajdę Twoją wypowiedź na volcie 😉, ale mimo wszystko cieszę się, że starasz się próbować czegoś innego ...relax
wątek zamknięty
Sierra magiczna sesja 😜
wątek zamknięty

Wiecej w KR
wątek zamknięty
Gallien, jaka urocza odmianka  😍
wątek zamknięty
Carmen
a dziekuje w imieniu Rudej  😉
wątek zamknięty
Sierra ostatnia fotk przepiękna- do oprawienia 😉
wątek zamknięty
sierra 😍 najpiękniejsze zdjęcia jakie w życiu widziałam!
wątek zamknięty
Sierra wspaniałe! Takie magiczne, no piękne! Brak słów  :kwiatek:
wątek zamknięty
Gallien- piękne te Twoje i rudzinki zdjęcia, a ostatnie wyjątkowo mi się podoba 🙂
wątek zamknięty
Gallien jezdzisz w Zbrosach? 😉
wątek zamknięty
Sierra piękne jesienne zdjęcia!A ostatnie 😵
wątek zamknięty
Salina I Jurata moje dwa najukochańsze koniki 🙂
wątek zamknięty
Salucha fajne kobyłki 😉
Gallien ten twój kasztanek na tych zdjęciach cudnie wyszedł  😀 Gratuluję fotografa  😀
wątek zamknięty
Salucha, Jurka wygląda, jakby miała jedno ucho 🤣 Dodaj coś z ostatnich jazd 😉
wątek zamknięty
Sierra,  Piekne! szacuneczek za pomysł no i wykonanie!!
a koń? no łał, pierwszy raz z siodlem damskim
wątek zamknięty
Rudzia...
wątek zamknięty
No więc przedstawiam mojego konia - oto Korab 😉 Przyjechał w poniedziałek 🙂

Pozdrawiamy cieplutko!
wątek zamknięty
PIĘKNY ! NAPISZ coś o nim więcej 😀😀😀
Jak się sprawuje :> 😀 ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.