Pinesska- Ponad 4,5 ma w sumie. Siodeł wypróbowaliśmy kilka, ale myślę, że tu nie chodziło o rodzaj siodła, a raczej ogólne poszukiwanie dobrego sposobu jazdy. Być może gdybym trafiła na znającego się na rzeczy instruktora westu- podpasowałoby nam to. Mnie interesuje wszystko po trochę, ale zanim będziemy się ukierunkowywać, trzeba opanować podstawy 😡 Czekam niecierpliwie na Wasze zdjęcia z Hubertusa! Na pewno pogoń będzie interesująca i westowego, zwrotnego lisa niełatwo dopadną 🙂 Sznurka- wzorek n zadzie jest czadowy! Też mnie naszła myśl na podobną ozdobę.
okwiat pad to prezent od dziewczyn ( :kwiatek: ) a co za siodełko kupiłaś? no i koniecznie wstaw zdjęcia w nowych "ciuszkach" 😀 Pinesska dziękuję, Fantazja ma 5 lat. No i czekamy na Twoje zdjecia Tristia zależy od dnia, ale lepiej niż na trójkątach, będzie chodziła na zmianę na razie, raz na jednym, raz na drugim Sznurka drugie zdjęcie piękne
Pozwolę sobie na małe sprostowanie - takie zboczenie zawodowe. Karmelek, mieszanka feliniaka z małopolakiem to feliniak. U Pasyjki były chyba jakieś problemy z uznaniem rodziców, w każdym razie feliniaka uznanego w rodowodzie nie ma. Chociaż ze wzgledu na krzyżowanie by się jak najbardziej do feliniaków kwalifikowała.
Pozwolę sobie na małe sprostowanie - takie zboczenie zawodowe. Karmelek, mieszanka feliniaka z małopolakiem to feliniak. U Pasyjki były chyba jakieś problemy z uznaniem rodziców, w każdym razie feliniaka uznanego w rodowodzie nie ma. Chociaż ze wzgledu na krzyżowanie by się jak najbardziej do feliniaków kwalifikowała.
Ktoś mi jeszcze próbował wmówić, że matkę ma wielkopolkę. 🤔 Ale większość twierdzi, że Plomba [ bo niby ta była jej matką] była małopolką, a Filip [ tak bodajże jej tato] To zwykły felinek. Mam jego papiery bo na nim kiedyś startowałam, a LKJ się nie upomniał. [ Zrobili mu teraz nowe] armara Ta pierwsza fotka w wodzie! 😍
Filip ma w papierach kuc feliński? Oj chyba właśnie nie. Nie pamiętam w tym momencie dlaczego ale on się do feliniaków oficjalnie nie załapał. Posłałam PW
Fantazja- Widzę czambon, a co to się stało...przecież jak twierdziłaś to najgorsze zło jakie może być bo nie pozwala rozluźnić się koniowi tylko powoduje wymuszony ucisk i koń wcale się nie rozwija. Ale widzę zmiana i oby wam służyła 🙂 Sierra- piękne zdjęcia, takie klimatyczne wszystko idealnie do siebie pasuje i strój i sceneria i konisko 🙂 Dziewczyna Szamana - fajny taki maluszek a jaka mina bojowa 😉 armara - zdjęcie w wodzie rewelacyjne, zazdroszczę okwiat- ty zakupoholiku hehe ładnie wyglądacie i życzę owocnej współpracy nie zapomnij się odezwać jak będziesz w bp
Fantazja- jak będę miała czas to chętnie znajdę Twoją wypowiedź na volcie 😉, ale mimo wszystko cieszę się, że starasz się próbować czegoś innego ...relax