Forum towarzyskie »

Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

ciężko mi się odnieść do sytuacji, bo nie wiem czy jakbym miała cycki tobym zdecydowała się je pokazać.
Ale nie mam.

Problem solved🙁
Zamrucz - jestem z Tobą.                      😂
ja to samo 😂 ile to mniej rozterek w życiu od razu 😂
Przecież by nie robiła jakby nie chciała, żeby ktoś je oglądał :P
Mnie strasznie śmieszy pojazd jednej z forumowiczek, że cyckami świeci w wątku zdjęciowym. A nikt nie zauważył faktycznie gołych cycków z tanią miną w wątku o piercingu, tylko zachwyt.

Wow, poszła po bandzie...
Tylko, ze
A) w wątku piercingowym bardzo mało wchodzi ludzi
B) wątek jest specyficzńy - dotyczy modyfikacji ciała
C) pokazała modyfikacje ciała - jak inni pokazują tatuaż, czy kolczyk w języku

I to na prośbę innych zainteresowanych...
No cóż. Pokazywała też na jakimś dachu i wstawiała na facebooka.

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,10315.480.html

Lepsze chyba jednak pokazywanie cycków, niż udawanie śmierci. Przyjemniejsze w odbiorze.
trzeba przyznać - jest odważna 🙂
Sytuacja jest dosyć nie typowa chodzi o kucyka który przy ujeżdżaniu chodził tylko do tyłu z głową między nogami

😀
"wałachowy siusiak" i rozważania czy konik nie dojdzie podczas czyszczenia prącia 😀
trzeba przyznać - jest odważna 🙂

Odważna to będzie jak sobie zrobi persing miejsc intymnych (dolnych) i wrzuci zdjęcie, nie link 😉
A tak - fajne młode cycki, to co się miała łamać. Zresztą zgadzam się z dodo, że specyfika wątku jest taka, a nie inna i to zdjęcie trzeba traktować jak zdjęcie persingu, a nie gołych cycków dla gołych cycków.

A ja chichram się z tego:
"Tsunami to co najwyżej może spowodować cielenie się lodowca"
Bo sobie wyobraziłam wychodzące z lodowca cielaczki. Stado mokrych, rozkosznych, wielkookich cielaczków 😜
[quote author=Alveaner link=topic=4212.msg1587462#msg1587462 date=1353176239]
No owszem, cielenie wywołuje tsunami (...)

o kurczę! To jak na podlasiu mućka cielątko na świat wyda, to indonezyjczycy, na ten przykład, w głąb wyspy powinni uciekać? 'efekt motyla' ma rację bytu zatem!  😜
[/quote]

😂
Internet to bardzo zdradliwe miejsce i w życiu nie wrzuciłabym do sieci takiego zdjęcia jak noen, nawet jeżeli to nie o cycki same w sobie chodziło. Jeśli już to zrezygnowałabym z pokazywania na nim swojej facjaty, a co więcej prezentowania takiej miny. Może niektórzy nie mają oporów i jest im wszystko jedno, ale dla mnie to lekki szok i jakiś taki niesmak... 🤔
No dobra, obiecuję, że to już ostatni raz w tym temacie, bo przynudzam, ale nie mogę się powstrzymać.  😀iabeł:
Pursat- bo może to NIE ONA wstawiła, tylko ten kolega co ma dojścia do jej konta i robi jej takie żarty co jakiś czas?  😀iabeł:
I idę spać i już nic nie będzie mnie bawić na forum. pa
tunrida, to taki głos z zaświatów...
Głos z cyckami?  😲 Chyba życie mnie powoli przerasta.  😉
...śmierc...cycki...na rozwody za młoda 😉
Jeszcze może być ciąża z przygodnym narkomanem chorym na HIV.
To też byłoby chwytliwe.
ale ten sposób też widać działa  😎
swoją drogą, jesteście okropne  😁
ja tam się duchów boję i jestem ostrożna...
A ja tylko tak po wierzchu jestem dobra. Tak naprawdę wewnątrz mnie siedzi ZUO.  😜
cycki są, a wawrka nie ma. coś się dzieje.
Może mu się podobają i zostawi 🙂
A mi jest smutno, bo kolczyków w sutkach nie widziałam =(
ale już też zniknęły?
kurcze, jakbym miała takie ładne cycki to też bym pokazywała.
Nie, dopiero doszukałam. Już jestem szczęśliwa 😀
kurde, a mnie się te cycki podobają i zazdroszczę. Może nie tych kolczyków, ale samych ładnych krągłych cycek. One są naprawdę ładne, takie idealne cycki, nie za duże nie za małe.  Mnie tam to nie przeszkadza, kto ciekaw ten zagląda i szuka sensacji, widać noen nie miała problemu wstawić zdjęcia, jej sprawa.

ps, ale ja chyba bym nie wstawiła zdjęcia, a zresztą jakbym sobie na przykład zrobiła cycki, że bym miała znów sterczące i fajne, to kto wie, z radości pewnie bym je w avatarze nosiła 😜
cycki są, a wawrka nie ma. coś się dzieje.

wiedz, ze cos sie dzieje! 😁 pewnie miota nim jak szatan!
No jasne. Pokazywać. Wszędzie. W necie wstawiać. Niech się wszyscy ślinią. Stare stetryczałe chłopy niech se konia walą przed monitorem patrząc na twoje cycki. A inni starzy, śmierdzący faceci, nie myjący stóp i zębów i mający grube , stare żony będą sobie wyobrażać idąc do pracy w fabryce jak cię wylizują od dołu.
Faktycznie- co za radość.  🙂  😉 Sama rozkosz z takiego faktu.
Można jeszcze dać swój telefon w sieci. A czemu nie? Niech dzwonią. To się przekonamy ilu mamy zboczonych adoratorów w necie. Przecież im więcej tym lepiej. Chwalmy się.
Przepraszam, ale uważam, że są granice szanowania swojego ciała. I traktowania go z godnością. Ładowanie nagich fotek do ogólnie dostępnego netu moi zdaniem NIE świadczy o rozsądku.

Zawsze jeszcze można jak Doda, nasikać publicznie do doniczki z kwiatkiem w holu hotelu. Doda też ma ładną pupę. Niech jej nie chowa. Niech pokazuje wszędzie gdzie się da.  😉
No jasne. Pokazywać. Wszędzie. W necie wstawiać. Niech się wszyscy ślinią. Stare stetryczałe chłopy niech se konia walą przed monitorem patrząc na twoje cycki. A inni starzy, śmierdzący faceci, nie myjący stóp i zębów i mający grube , stare żony będą sobie wyobrażać idąc do pracy w fabryce jak cię wylizują od dołu.
tunrida chyba cię poniosło trochę  🤣 Mnie obrzydził ten opis, a nie te cycki. Jak ktoś ma problem ze sobą to do zwykłej gęby konia walić będzie, cycek mu nie trzeba.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się