katija, Nie, to akurat nie do Ciebie przytyk, bo Ty piszesz maksymalnie dwa zdania na raz, więc nie zlewa się to wszystko w jednolitą, czarną plamę 😉 Najgorsze są takie wypracowania na pół strony bez dużych liter i akapitów. Rozumisz 😉
[quote author=galopada_ link=topic=93.msg1565071#msg1565071 date=1351201042] Niby objawy przedokresowe mam (pms, specyficzne kłucie w odcinku bedzwiowym co jakis czas( ale okresu od tygodnia nie widac. 😵 [/quote] wiem,że to literówka,ale 🤣
bawi mnie branie wszystkiego Tak Śmiertelnie Poważnie, przeżywanie, prawie wieszanie sie z jakiegoś mało pozytywnego komentarza, mam ochotę napisać "to tylko forum, wyluzuj gacie".
nie w pewnym stopniu, a w ogromnym i zapewne obie dziewczyny sporo lez wylaly z tego powodu. tym wiekszy szacun za dystans i umiejetnosc zartowania z tematu.
bawi mnie branie wszystkiego Tak Śmiertelnie Poważnie, przeżywanie, prawie wieszanie sie z jakiegoś mało pozytywnego komentarza, mam ochotę napisać "to tylko forum, wyluzuj gacie".
Isabelle mówisz o dyskusji w wątku "co mnie wkurza na r-v"? 😉 Bo mnie trochę bawi ta dyskuja, ktoś powiedział coś w ironii, ktoś nie zrozumiał, z czego nagle się zrobiło zarzucanie, że ktoś reklamuje ciągle produkty, które sprzedaje. No i kurczę bez przesady. Nie mam nic do nikogo z dyskutujących, ale czasem to już przesadzają ludzie. I zupełnie się zgadzam z tym, co napisałaś.
Moze nie bawi ale wywoluje usmiech to, ze cos zwiazanego z rv jest wszedzie. Kiedys rv byla na jakiejs reklamie, dzis stoje na przystanku a tu samochod z Epony, ktora kojarzy mi sie z rv 😀
Tak myślałam, że z powodu tego się tutaj znajdę 😁 Przynajmniej dostarczyłam komuś rozrywki 😁 Z cyklu marzenia nie do spełnienia: Poszukuję konia (...) profesora (...). Cena do 4tys. zł.
By monia: A w samej wiosce, większa połowa to sama rodzina .Dla przykładu podam, że w zarządzie powiatowym związku hodowców koni w Lesznie na 8 członków zarządu aż czterech jest z Bukówca.
Tak myślałam, że z powodu tego się tutaj znajdę 😁 Przynajmniej dostarczyłam komuś rozrywki 😁 Z cyklu marzenia nie do spełnienia: Poszukuję konia (...) profesora (...). Cena do 4tys. zł.
Bo to ma być koń-profesor - w wieku profesorskim, czyli ok 25 lat ;P