Chyba mam wczoraj/dzisiaj szczęście do perełek 🙂: ja również miałam do czynienia z Lordem Liberatorem. Nie jeździłam co prawda ale stanowił u nas w sezonie 2011. 😁 😜
Misskiedis - jak nas jest dwie i to takie, to zakładam, ze sylwiaj pisała o tym kryptoszyfrem. Pod pseudonimem. Na forum hodowców drobiu w dziale "pielęgnacja piór". Tylko w pierwszy wtorek miesiąca. Mimochodem. I w równoległej rzeczywistości. W takim układzie jest to nawet prawdopodobne.
[quote author=madmaddie link=topic=131.msg1557114#msg1557114 date=1350537460] u nas nic takiego nie było. mam taki sam temat jak koleżanka z klasy. nikt nie protestował 👀
Wybór liceum do którego chodzę to była najgorsza decyzja mojego życia, przebija nawet byłego chłopaka. 😵 Jak dobrze, że już niedługo studia. [/quote]
Ja tam nie chcę nic mówić, ale mi się gorzej czyta jak ktoś nie używa dużych liter i polskich znaków 🙄
serio, w ogole to zauwazasz? wiem, ze to przytyk w moja strone 😀 ale mi bardzo ciezko pisac w inny sposob. z tym, ze jak ktos tak pisze i ja to czytam, to w ogole, zupelnie mi to nie przeszkadza.
Też to zauważam i również gorzej mi się czyta. Nie przeszkadza to na tyle, żeby zwracać komukolwiek uwagę, ale dostrzegam różnicę, więc sama też staram się (z różnym skutkiem :hihi🙂 pisać poprawnie po polsku. Wszystko za sprawą przyjaciela moich rodziców, nauczyciela polskiego, który mówił, że jak zadaje wypracowania i ktoś chce przygotować na komputerze, to on za błąd traktuje każde podwojenie spacji albo spację przed znakiem interpunkcyjnym, zgubienie dużej litery albo znaku diakrytycznego, itd. Jakoś tak mi się to zakodowało, że stosuję nawet tam, gdzie teoretycznie nie muszę (czyt. forum albo chat na FB), w ramach szacunku dla czytelników. Tak samo też nie używam wkurzających skrótów "cb" (Ciebie), "tb" (Tobie), "bd" (będę) i innych takich, brrrr 🙄
Nie mam polskiej klawiatury :-( w starym laptopie ustwilam aby byly polskie znaki, w nowym nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac i prawde mowiac nie za bardzio juz mi sie chce grzebac aby to ustawic..
Brak polskich liter da się przyjąć. Ale maniery nie wciskania shift nie rozumiem. Czytelność tekstu -110 (w skali do 100), wysiłek żaden. I od razu lęgną się myśli, dlaczego ktoś mnie (czytelnika) - czyli wszystkich - ma Aż Tak w d* 🙂
(...) 😁 Na drugi raz , jeśli ktoś będzie miał coś tak zarąbistego do zaproponowania jak te fraki, a nie będzie mógł wstawić linka, to zapraszam do mnie na priva. 😀iabeł: Ja nie zarabiam na niczym związanym z końmi, nie mam znajomości, nie mam żadnych powiązań z nikim i mogę wstawiać wszystkie linki.
Może trudno wyjaśnić, czemu to zabawne... choć myślę, że jeśli kogoś zdążyły wk* razgawory "co jest a co nie jest reklamą" to zrozumie radość i odczucie ulgi.
cavaletti, to paczmy:
ja tam wolę, jak ktoś nie używa wielkich liter, niż jak gubione są znaki interpunkcyjne. wtedy dopiero czytelność spada...
Ja tam wolę jak ktoś nie używa wielkich liter niż jak gubione są znaki interpunkcyjne Wtedy dopiero czytelność spada
A czy czasem najlepszym wyjściem nie jest rozpoczynanie zdania od wielkiej litery oraz używanie znaków interpunkcyjnych? A już w ogóle full serwis z polskimi znakami byłby znakomity 🙂