[quote="Quantanamera"]Masz rację, konia powinno się oblać smołą, posypać pierzem, a potem wspólnie spalić na stosie. W dobrych stajniach konie nie chorują! Nigdy i na nic Właścicielka konia powinna dostać dożywotni ban na pensjonat, w ogóle trzeba jej zrobić zdjęcie i rozesłać list gończy. Jak ona śmie mieć źródło epidemii[/quote]
[quote="Quantanamera"]Aaaaa! Brzmi przeraźliwie! Oczami wyobraźni już widzę te stojące w boksach konie, które w mgnieniu oka jeden po drugim pokrywają się pieczarką i hubami[/quote] wątek o stajniach warszawskich
shagyaaa, Jaki słodziaczek!!! 💘 Ja już chcę mojego Gabrysia, jak na Twojego Adasia patrzę! Tym bardziej, że na bank będzie miał po nas niebieskie oczy, a może i ciemny blond włosy po swoim tacie (Adasiu) 😀
In., Fajowo wygląda takie nosidło. Ale mówisz sznurciu, żeby się raczej tym nie interesować? A tak btw: Nie ma ktoś może chusty na zbyciu, do odsprzedania? 👀 Takiej coby dziecko się nie dusiło 😉
sznurciu??? Czy to ta sama Julie, czy ktoś ją podmienił??? 😂 nabijam się, ale z sympatią 🙂
Nie mogę, no po prostu nie mogę, jakaś nienormalna jestem- jak widzę temat "PSY" to zaczynam nucić Gangnam Style i się cieszyć jak głupi do sera 🤔wirek:
[quote author=Harban link=topic=7003.msg1549137#msg1549137 date=1349873674] Na praczach odrzańskich jest spokuj i flora ( fauna rozkopuje pola )
Fauna rozkopuje pola? 😁 [/quote] A co to są pracze odrzańskie? Może taki dajmy na to fiołek da radę rozkopać? p.s [[a]]http://pl.wikipedia.org/wiki/Pracze_Odrza%C5%84skie[[a]] znalazłam, to fiołek może nie dać rady.
Żałosne, żałosne, żałosne... Jaja, czy nie jaja- nie zdzierżę. 😵 Już nie czepiam się wiedzy- niewiedzy, ale chociaż literówki poprawić, spojrzeć raz jeszcze na swojego posta przed wysłaniem... Chyba nie wymagam wiele?