Biorac udzial w dyskusji o dupeczkach , dymaniu i takich tam Greyach, wysylam swoj post -wskakuje mi strona glowna i tam czytam "NA POMOC WACUSIOWI 😁 😂
Bo jak ktoś chce sprzedać konia to nawet tego z 3 nogami sprzeda jako lepszego, bo tylko 3 nogi są do kucia. Trochę z opóźnieniem to przeczytałam, ale zacne. 😁
Przed chwilą jakoś krzywo mi się spojrzało na najnowsze odpowiedzi w dziale "towarzyskie" i przeczytałam, że ostatnią odpowiedź w wątku "paznokcie, żele, tipsy" napisał Smok10. 😁
Przeglądam sobie re-voltowe ogłoszenia, widzę kolejny piękny czaprak - zaświeciły mi się oczy, już, już klikam, zerkam na nick sprzedającego, a tam... "zachowaj.umiar" 😂 No dobra, zachowam... 😁
Eee no wiadomo. Dobra , to teraz kto mi podpowie jak sie z niego wykrecic, by malz nie wykrecil mi glowki hehehe bo tyle mu krecilam w brzuchu o ten dywan... Rozlej barszcz ogurek niezastąpiony 👍
Po prostu - bawi mnie to! 😉 Mam od pewnego czasu dobry humor, pozytywne nastawienie, więc uczestniczenie w życiu forum jest po prostu tym bardziej zabawne. Czytam i prawie non stop się uśmiecham do siebie. 😉