ninevet, nieźle jest 🙂 Coś z kadrem mi nie gra, samochód osadzony jest w połowie zdjęcia a dół fotografii jakiś taki niezagospodarowany się wydaje. Przydało by się doświetlić auto dwiema lampkami, bo ciemno wyszło. Ale jak się domyślam to kolejny etap 🙂
Dziękuje 😉
Właśnie z kadrem miałam problemy, bo jednak droga była wąska a na polach śniegu było po kolana i ciężko mi było coś wykombinować równocześnie nie fundując sobie jakiegoś przeziębienia. Doświetlenie? Kobieto, powoli spokojnie 😉 ledwo ogarniam pół automatyczne funkcje 😉
ninevet
myślę, że jakbyś zrobiła to zdjecie godzinę wcześniej byłoby fajniejsze światło, masz inne z tej sesji ?
Mam inne ale pozostałe już chamsko ratowane photoshopem (białe obwódki na około auta) , to jest jedyne z którego jestem w miarę zadowolona.
Zdjęcia mam tylko pod słońce z tej prostej przyczyny, że autem nie dało się nawrócić, była to typowa droga w jedną stronę więc jedynie z tym mogłam kombinowac.

Edit:
O ile ciągle mam problemy z Titkiem (fryz czarny jak smoła) o tyle powoli ogarniam inne konie, ostrość mi ucieka, to to się rusza jak szalone ale powiedzmy, że przynajmniej widać co miało być na zdjęciu

i już nie męczę 😀 postanowiłam bezlitośnie wykorzystać fakt, że
abre zwróciła na mnie uwagę 😁