dwa pierwsze z Londynu, pozostałe dwa z zamku we Francji (w tym zamku zrobiłam naprawdę ciekawe zdjęcia, które osobiście uwielbiam, chociaż nie oznacza to koniecznie że Wam też będą się podobały of kors 😉 )
ciekawi mnie nawet co o nich powiecie, niestety nie mam do dyspozycji (jeszcze) żadnego profesjonalnego sprzętu, tak więc wszystkie są zrobione małpką Nikon Coolpix 5600 😉 także błagam o wyrozumiałość od strony technicznej.
Kaprioleczka, a może by tak poczekać? 🙂 Lov, a gdzie jest napisane, że w tym wątku obowiązuje jakaś kolejność? 😎 Jak ktoś będzie chciał, to napisze coś o twoich zdjęciach. Zresztą... Nie zauważyłam, żebyś prosiła o ocenę 😁
Ramkę bodajże w Photoshopie dodałam. Zdjęcia meteorów zamienione na czarno-białe w Irfanie, w Irfanie też zwiększona ostrość. Nic więcej ze zdjęciami nie robię.
Kaprioleczka ależ ja zupełnie niezłośliwie ani nic 😉
ja wiem, ze niezlosliwie, tylko chcialam zebys wiedziala ze ja nieumyślnie :kwiatek: leń jestem i nie chciało mi sie popatrzeć czy wcześniejsze zdjęcia już przedyskutowane 😡
jak juz bedzie moja kolej to napiszcie co tam sądzicie o tych moich wytworach 😉
Lov, koń fajny, ale nie dopracowany. krawędź bandy idąca wzdłóż górnej ściany i uciete ucho. można było poczekać, zdobić kilka zdjęć, wybrać najlepsze, lub z kilku kątów. podoba mi się w którym miejscu cien łączy się z pyskiem. nie mogę sie zdecydować co sądzę o plamie w prawym rogu. z jednej strony kon sie tam patrzy a ciemny kolor równowarzy obie strony, ale chyba jednak nie podoba mi się to. Kaprioleczka, podoba mi się ostatnie, wyglada jak kadr z filmu. przeszkadza mi ten kij co wystaje z szyji i nie kończy się. masz moze podobne, np bez okna? inne mi się nie podobają. magda, nie widzę twojego postu. weszłam w link przez cytowanie, ale nie ma zdjęcia.
im dłużej patrzę na swoje, tym mniej mi się podoba, ale niech będzie ;P