Forum towarzyskie »

Nasza twórczośc fotograficzna ;) Każdy może, jeden lepiej..

Cervus, piękne zdjęcia! Na drugim szkoda tylko tego obciętego koniuszka ucha 😉
wątek zamknięty
Pursat - wiecej z tą scianą! uwielbiam takie... fajnie sie komponuje z koniem 🙂

a tu moje, sniegowe 😁

wątek zamknięty
Cervus fajne zdjecia, 2 pierwsze ciekawsze od ostatniego 🙂
wątek zamknięty
kujka, pewnie dlatego, że rudy model jest chętniejszy do współpracy i bardziej...fotogeniczny 🙂

wątek zamknięty
cervus,  co masz za aparat?🙂
wątek zamknięty
cervus , to Meteory?
wątek zamknięty
Tak, to Meteory.

Zdjęcia robię Canonem EOS 350d, te pseudo pejzaże były robione kitem (18-55mm), zdjęcia z poprzedniej strony Tamronem 70-300mm.
wątek zamknięty
cervus,  super!
wątek zamknięty
To teraz ja 😁 wiem, że ciemne, ale jakoś... nie wiem, podobają mi się 🙂
edit: poprawione 😉

wątek zamknięty
Lov, ja widzę 3 te same zdjęcia:P
wątek zamknięty
cervus - w czym obrabiałeś foty ? o ile to nie tajemnica
wątek zamknięty
nie wiem czy się spodobają, ale spróbujmy

dwa pierwsze z Londynu, pozostałe dwa z zamku we Francji (w tym zamku zrobiłam naprawdę ciekawe zdjęcia, które osobiście uwielbiam, chociaż nie oznacza to koniecznie że Wam też będą się podobały of kors 😉 )

ciekawi mnie nawet co o nich powiecie, niestety nie mam do dyspozycji (jeszcze) żadnego profesjonalnego sprzętu, tak więc wszystkie są zrobione małpką Nikon Coolpix 5600  😉 także błagam o wyrozumiałość od strony technicznej.
wątek zamknięty
Kaprioleczka, na pierwszym to żywe liście czy jakieś zatopione w szkle czy jeszcze jakieś inne cudo?
wątek zamknięty
Kaprioleczka, a może by tak poczekać? 🙂
Odpowiem za cervus- ona nie obrabia fot 🙂
wątek zamknięty
Odpowiem za cervus- ona nie obrabia fot 🙂

Ale ramkę dodała w jakimś programie, a dodanie ramki to dla mnie już obróbka = ednak gdzieś obrabia  😉
wątek zamknięty
Kaprioleczka, a może by tak poczekać? 🙂
Lov, a gdzie jest napisane, że w tym wątku obowiązuje jakaś kolejność? 😎 Jak ktoś będzie chciał, to napisze coś o twoich zdjęciach. Zresztą... Nie zauważyłam, żebyś prosiła o ocenę 😁
wątek zamknięty
Pursat w poprzednim wątku tak było i nie widzę nic dziwnego w kolejności. I nie czepiaj się słówek 😁
Moona myślałam że o samo zdjęcie Ci chodzi 😉
wątek zamknięty
Moona myślałam że o samo zdjęcie Ci chodzi 😉

Mnie o nic nie chodziło, bo to nie ja o to pytałam.
wątek zamknięty
Ramkę bodajże w Photoshopie dodałam. Zdjęcia meteorów zamienione na czarno-białe w Irfanie, w Irfanie też zwiększona ostrość. Nic więcej ze zdjęciami nie robię.
wątek zamknięty
Kaprioleczka, na pierwszym to żywe liście czy jakieś zatopione w szkle czy jeszcze jakieś inne cudo?

to fontanna w londynie - liście są wyrzeźbione w fontannie i kolorowe 😉

Lov  😡 😡 😡 przepraszam, nie chciałam narozrabiać. obiecuję poprawę  :kwiatek:
wątek zamknięty
cervus, pierwsza fota na tej stronie swietna!

moje, takie o
wątek zamknięty
Kaprioleczka ależ ja zupełnie niezłośliwie ani nic 😉
wątek zamknięty
To może jeszcze co o tym myślicie? I o poprzednich też 😉
wątek zamknięty
Kaprioleczka ależ ja zupełnie niezłośliwie ani nic 😉

ja wiem, ze niezlosliwie, tylko chcialam zebys wiedziala ze ja nieumyślnie  :kwiatek: leń jestem i nie chciało mi sie popatrzeć czy wcześniejsze zdjęcia już przedyskutowane 😡

jak juz bedzie moja kolej to napiszcie co tam sądzicie o tych moich wytworach 😉
wątek zamknięty
Lov, koń fajny, ale nie dopracowany. krawędź bandy idąca wzdłóż górnej ściany i uciete ucho. można było poczekać, zdobić kilka zdjęć, wybrać najlepsze, lub z kilku kątów. podoba mi się w którym miejscu cien łączy się z pyskiem. nie mogę sie zdecydować co sądzę o plamie w prawym rogu. z jednej strony kon sie tam patrzy a ciemny kolor równowarzy obie strony, ale chyba jednak nie podoba mi się to.
Kaprioleczka, podoba mi się ostatnie, wyglada jak kadr z filmu. przeszkadza mi ten kij co wystaje z szyji i nie kończy się. masz moze podobne, np bez okna? inne mi się nie podobają.
magda, nie widzę twojego postu. weszłam w link przez cytowanie, ale nie ma zdjęcia.

im dłużej patrzę na swoje, tym mniej mi się podoba, ale niech będzie ;P
wątek zamknięty
ciecior a mi się najbardziej z tej strony podoba Twoje. Absolutnie nie ze względu na to, że Cię kocham. Tak obiektywnie, szczerze  😍
wątek zamknięty
okwiat, dziękuje, jesteś absolutnie kochana  :kwiatek:
wątek zamknięty
Jeszcze jedno ze ścianą 😁 :

wątek zamknięty
z ta sciana na prawde fajnie wyglada. Tu mi tylko ramka nie pasuje. By sie chcialo jakos w tonacji zostac, a i sciana i laty konia w brazach sa. 🙂
wątek zamknięty
Dokładnie, proponuję brązową rameczkę  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.