tez piekne 😎 ehh, ja w Irlandii siedze, teraz nie jezdze, moge sobie na sliczne portrety innych popatrzec 🙁 Ale, jak mowilam, te 2 portreciki sa tak piekne, ze powinny w ramkach na centralnej scianie wyladowac 😎
Broń Boże Querido nie jest na sprzedaż.Nawet jako jedyny z mojego stadka,w końcu ukochany 😉 ninevet zdjęcia są przecudowne,strasznie się cieszę,że nas odwiedziłaś na naszym zadupiu przy granicy 😁
ja się w tej końskiej mordzie kochałam odkąd go pierwszy raz na volcie zobaczyłam, jeszcze u poprzedniej właścicielki. 😍 dlatego bardzo się cieszę, że Salto dała mi go pogłaskać i pokazała z którego boksu kraść 😎
Właśnie skończyłam obrabiać zdjęcia, zaraz dorzucę jeszcze z 2 portreciki skoro cieszą się taką popularnością 😉
edit: moje zdjęcia: Szczerze mówiac nie jestem z nich do końca zadowolona, bo to super swiatło jakie było wczoraj, mozna było 100 razy lepiej wykorzystac, a to wszystko zespułam. Mimo wszystko licze na wasze konstruktywne opinie 😉
zawsze byłam, zwlaszcza w tym wątku 😎 bo kiedyś z przyjemnością oglądało się zdjęcia tutaj zamieszczane, a teraz nawet odechciewa mi się otwierać i czekać aż te "arcydzieła" się załadują 🙄
Czy wy też oglądając je macie wrażenie, że są robione jakby na szybko? Bo ja takie mam i chyba jest to prawda. Muszę zacząć bardziej myśleć i spokojniej je robić. Jakieś jeszcze rady?
Notarialna wgl nie czuć takiej przygnębiającej atmosfery śmierci, raczej spokój. tak mi się przypomniało: wolno w Polsce robić zdjęcia na cmentarzu? bo słyszałam że nie.