Forum towarzyskie »

Nasza twórczośc fotograficzna ;) Każdy może, jeden lepiej..

Ja chętnie wpadne w odwiedziny z aparatem  😎

portretow obrobionych mam narazie 2, jeszcze taki jest
[img]http://1.bp.blogspot.com/_DbU5yOLb5aA/TG7MtIgsAII/AAAAAAAABR8/UrC9tAAsh-M/s1600/Querido+%2825%29.JPG[/img]
wątek zamknięty
tez piekne  😎 ehh, ja w Irlandii siedze, teraz nie jezdze, moge sobie na sliczne portrety innych popatrzec  🙁
Ale, jak mowilam, te 2 portreciki sa tak piekne, ze powinny w ramkach na centralnej scianie wyladowac  😎
wątek zamknięty
Dziękuje  :kwiatek: ale one nie miały szans wyjść brzydko, modele super a miejsce ojezu ! 😍
wątek zamknięty
Ninevet, brawo! 🙂  😍 Co to za miejsce, Zywiec?
wątek zamknięty
Tak 🙂 idź sobie na bloga zobacz wiecej, to pierwsza cześć obrobiona.
Normalnie się nie mogę doczekać aż wrócę do domu by was zaaalac zdjęciami i pięknym Querido   😍
[img]http://1.bp.blogspot.com/_DbU5yOLb5aA/TG7MZ2YReVI/AAAAAAAABRk/UqUOZOnc47E/s1600/Querido+%2814%29.JPG[/img]
wątek zamknięty
ninevet zdjęcia super, a koń... marzenie,  🙂
wątek zamknięty
Chyba nigdy nie dojdę do ładu z tą ostrością. Co znowu robię źle jeśli zdjęcie po wstawieniu np. na facebooka kompletnie traci na jakości?
wątek zamknięty
a nie wrzucasz zbyt dużych?
moje nigdy nie tracą na jakości, nie wrzucam większych niż 752x500 pikseli.
wątek zamknięty
No. To się wyjaśniło. Dzięki. To było takie banalne, że aż się dziwię, że na to nie wpadłam.
wątek zamknięty
nine, ten Querido nie jest przypadkiem na sprzedaż? Widziałam gdzieś ogłoszenie z podobnym imieniem, ofc mogę się mylić  :kwiatek:
wątek zamknięty
Broń Boże Querido nie jest na sprzedaż.Nawet jako jedyny z mojego stadka,w końcu ukochany  😉 ninevet zdjęcia są przecudowne,strasznie się cieszę,że nas odwiedziłaś na naszym zadupiu przy granicy  😁
wątek zamknięty
wiedzialam, ze znam skads te konska morde 😎 !

portret pierwszy super! ja mam tez jeden taki voltowiczki, ale ona i kon patrza w dwie rozne strony, a nie w ta sama 😉 
wątek zamknięty
wiedzialam, ze znam skads te konska morde 😎 ! 

ja się w tej końskiej mordzie kochałam odkąd go pierwszy raz na volcie zobaczyłam, jeszcze u poprzedniej właścicielki.  😍 dlatego bardzo się cieszę, że Salto dała mi go pogłaskać i pokazała z którego boksu kraść  😎

Właśnie skończyłam obrabiać zdjęcia, zaraz dorzucę jeszcze z 2 portreciki skoro cieszą się taką popularnością 😉

[img]http://4.bp.blogspot.com/_DbU5yOLb5aA/TG7MDX22TBI/AAAAAAAABRc/3YruPVb8TbA/s1600/Querido+%2810%29.JPG[/img]

i obiecuje, że to już koniec  😉
wątek zamknięty
nine, super 🙂 Najlepsze są deski eggersmanna  😎
O, nowy awatar 😀
salto piccolo a, to pewnie inny Querido albo inne imię :P Ale z konia niezły ciastek  😜
wątek zamknięty
ninevet mi się najbardziej podoba drugie: tło, kadr i radość.
wątek zamknięty
ja zdjęć robić raczej nie umiem,choć nie ukrywam,że lubię. 😉

co o tym sądzicie?.  🤣
wątek zamknięty
Nie wiem, czy komuś się spodobają:

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] za duże zdjęcie
wątek zamknięty
madziorkowa, wazka spoko 😉

edit: moje zdjęcia:
Szczerze mówiac nie jestem z nich do końca zadowolona, bo to super swiatło jakie było wczoraj, mozna było 100 razy lepiej wykorzystac, a to wszystko zespułam. Mimo wszystko licze na wasze konstruktywne opinie 😉

Sorry, że tak duzo 😡
wątek zamknięty
Ja się nie znam, ale w ważce przeszkadza mi brak ostrości na skrzydłach
wątek zamknięty
Nie wiem, czy komuś się spodobają:

raczej nie 😎
wątek zamknięty
Graba, też fakt 😉
mery, szczera, aż do bólu ;D
wątek zamknięty
gllosia zdjęcia z wczoraj z Nielepic
wątek zamknięty
mery, szczera, aż do bólu ;D

zawsze byłam, zwlaszcza w tym wątku 😎 bo kiedyś z przyjemnością oglądało się zdjęcia tutaj zamieszczane, a teraz nawet odechciewa mi się otwierać i czekać aż te "arcydzieła" się załadują 🙄
wątek zamknięty
Rozumiem, ze moje "arcydzieła" też sa do bani? 😉

Ola i Naboo, tak...
wątek zamknięty
na Twoich zdj niewiele widac, dlatego nie komentuje 😉
wątek zamknięty
No cóz, taki ich klimat  😀
wątek zamknięty
Parę takich o. 😉

Czy wy też oglądając je macie wrażenie, że są robione jakby na szybko? Bo ja takie mam i chyba jest to prawda. Muszę zacząć bardziej myśleć i spokojniej je robić.
Jakieś jeszcze rady?
wątek zamknięty
Cmentarz na Rossie/ Wilno

wątek zamknięty
flygirl przedostatnie -"co się gapisz?''

Notarialna wgl nie czuć takiej przygnębiającej atmosfery śmierci, raczej spokój.
tak mi się przypomniało: wolno w Polsce robić zdjęcia na cmentarzu? bo słyszałam że nie.
wątek zamknięty
A moje mógłby ktos jeszcze ocenić?... Bardzo mi zalezy, chciałabym wiedzieć jakie błędy popełniłam, co zrobiłam źle..
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.