Forum towarzyskie »

Nasza twórczośc fotograficzna ;) Każdy może, jeden lepiej..

MsCarmen ja tez Cie wykorzystam ale to dopiero za jakis czas  😁 Fajnie miec taka kolezanke, sami powiedzcie  😜
wątek zamknięty
kolorwiatru trochę to mało bezinteresownie zabrzmiało, ale lubię pomagać, więc będę 😉
wątek zamknięty
Bo mi chodziło o to zeby to tak zabrzmiało  😁  Bo to takie troche hmmm smutne, ze wszyscy zauwazyli talent u Ciebie, a Ty biedna musisz zrobić bo nie wypada odmówić... Przynajmniej jakies DZIEKUJE oficjalne by sie przydało...
wątek zamknięty
no nie wiem czy zauważyli, przecież kto zna fotobloga MsCarmen to wie jakie nietuzinkowe zdjecia robi i jakie świetne dodaje do nich efekty.
a co do dziękowania, to mnie właśnie przyszły zdjęcia i:
MsCarmen: oficjalnie bardzo bardzo dziękuję, są świetne!  😀
wątek zamknięty
No! I o TO mi chodziło  😉
wątek zamknięty
kolorwiatru trochę to mało bezinteresownie zabrzmiało, ale lubię pomagać, więc będę 😉

Koniec świata
To tacy ludzie jeszcze istnieją ❓
wątek zamknięty

MsCarmen ja tez jeszcze raz baaaaardzo dziekuje  :kwiatek:
wątek zamknięty
szemrana, oczywiście że nie. Przecież my wszystkie tutaj za porady, korekty, przeróbki i sugestie dostajemy od Quanty wynagrodzenie. W eurogąbkach 😉
wątek zamknięty
nie ma problemu, dzieFFki 😀

szemrana nie wiem czy to mnie źle zrozumiałaś i czy to było do mnie. po prostu się śmieje, że zabrzmiało to trochę jak "oo patrzcie, ona obrabia foty za darmochę, pokumplujmy się!", ale wiem, że nie miało, więc jest okej 😉

dobra, robimy OT.
wątek zamknięty
[quote author=efka link=topic=67.msg665827#msg665827 date=1280779200]
to ja się wstawię z kolejnym foto Marka, koniem przyjaciółki i moją skromną osobą 🙂

bardzo mi sie podoba 🙂! moge poprosic o wersje na pulpit  :kwiatek: ?

[/quote]

Zapytam autora 😉 też mam aktualnie to foto na pulpicie bo ikonki łatwo uporządkować po bokach  😁
wątek zamknięty
wypociny moim manualnym, okropnym, ciężkim, ale za to kochanym tele 70-300 tamrona

co sądzicie?
edit: wiem, wiem mam paprocha na matrycy. jak na razie nie nabrałam odwagi by się za to zabrać 😁
wątek zamknięty
bardzo ciekawe (:, wpadło mi w oko przedostatnie (:
wątek zamknięty
1 i 2 podoba mi sie najbardziej 😉 B. fajne.
wątek zamknięty
Dzisiaj kolejne próby z macro  😍
Zakochalam sie w tej zabawie, nawet pochmurny dzien mnie nie zatrzymał 😉

lekko wykadrowane

tylko zmniejszone

wątek zamknięty
Zakochałam się w ostatnim, bajeczne !
wątek zamknięty
dziękuję  :kwiatek:

On ma chyba z 20 zdjeć, generalnie nielot z niego chyba był, albo ledwo lot 😉 obiegłam go z każdej strony.

wątek zamknięty
skoro już o motylach
bombowiec:

w nietypowym miejscu:

wątek zamknięty
Jak już tak motylkowo to sprzedam, że Natchniuza ma ładne motyle w swoim zbiorze. Może sie pochwali 😉

wątek zamknięty
Ech, no dobra, Ninevet, przekonałaś mnie :P
Zdjęcia z lata zeszłego roku, robione Nikkorem 18-105. Co mi przyszło do głowy, żeby je tak "niestandardowo" wykadrować w te pseudokwadraty, to nie wiem 😉 Teraz kadruję wyłącznie 10x15 😉

wątek zamknięty
ninvet: ostatni też świetny!
natchniuza: boskie boskie i jeszcze raz genialne, daj jeszcze coś motylkowego (:
wątek zamknięty
larecherche, dziękuję 🙂 Niestety, nie mam więcej motylkowych zdjęć, a przynajmniej nie takich, które by się nadawały do pokazania. Liczyłam, że tego lata "upoluję" więcej motyli, ale coś w tym roku ich bardzo mało jest i nic nie upolowałam :/ (update) Tzn. właśnie sobie przypomniałam, że jednak upolowałam jeden okaz 🙂, niestety tylko jeden.

wątek zamknięty
natchniuza to ostatnie obłęd 😜 co za kolory!
wątek zamknięty
w klimatach macro. kiedy to mialam okazje potzrymac w mych rekach rolls royce`a,  porownaniu do tego co mam w zasiegu😀 😍

wątek zamknięty
exploited ostatnie 👍
wątek zamknięty
jeszcze jedno i już koniec 😉
wątek zamknięty
natchniuza: przepiękne!
wątek zamknięty
exploited, ostatnie zdjęcie super!!!!!! 🙂
wątek zamknięty
nie ma problemu, dzieFFki 😀

szemrana nie wiem czy to mnie źle zrozumiałaś i czy to było do mnie. po prostu się śmieje, że zabrzmiało to trochę jak "oo patrzcie, ona obrabia foty za darmochę, pokumplujmy się!", ale wiem, że nie miało, więc jest okej 😉

dobra, robimy OT.

nie miało 🙂

zwyczajnie lubię ludzi którym się chce i lubią pomagać.
Coraz rzadziej się to zdarza.
wątek zamknięty
szemrana no to kul 😎
wątek zamknięty
moje początki przygody z fotografią:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.