Horciakowa wydaje mi się, że w makro są najważniejsze przemyślane kadry, uporządkowane tło. Na każdym zdjęciu coś odwraca moją uwagę, to krzywy tulipan, to nieostry płatek na pierwszym planie, w biedronkach w tle masz bałagan. Koci nos byłby fajny gdyby był albo bardziej z boku albo centralnie na środku.
Breakawayy - jest ok ale zostawiłabym ciutkę wiecej miejsca po lewej by pies miał gdzie patrzeć.
xxflygirlxx starałam się robić na poziomie psa, niestety nie bardzo mi szło, bo leżał tuż przy górce, na której stałam, także utrudnił mi zadanie... ;p
ninevet dzięki za uwagę 😉 postaram się to zastosować przy najbliższej okazji, bo faktycznie nie ma gdzie patrzeć... może i to mi tu nie gra, za ciasno chyba jest 😉
Kopiuję pytanie, które zamieściłam w innym wątku. Ushia odesłała mnie do Was:
Gdzie lub do kogo zgłasza się kradzież zdjęcia? I czy w ogóle jest sens robienia tego jeśli kradnie je dziecko w celu robienia wirtualnych adopcji konisiowych... 😵 Niestety nigdzie mogę znaleźć kontaktu do niej. Chodzi mi o tego blogaska i jego właścicielkę 😵
okwiat wpisz się do księgi gości :P Napisz do własciciela portalu Póki dzieciak nie robi kasy na zdjęciu można mu skoczyć na kant sama wiesz czego. Na przyszłośc proponuję dawać znak wodny lub własny podpis na zdjęciach - przynajmniej będziesz miała reklamę 🙂
aaaaa😀😀😀 17-18 i 24-25 lipca idę na kurs Fotografia od podstaw, 20, 21, 22 i 27, 28, 29 lipca ide na kurs Fotografii ślubnej, we wrześniu 18 idę na ślub koleżanki siostry w roli fotografa (dodatkowego, ale cii😉 od razu mówię że z głownym jest wszystko ustalone bo glównym będzie też jej kolega w dodatku zaproszony jako gość😉 ), a od października zaczynam 2letnią policealną szkołę fotografii po ktorej dostanę tytuł fototechnika😀😀😀 ale się cieszę🙂
Osoba z parasolem pozuje fotografowi z drugiego planu zeskakując z motoru na którym stoi opierając się ręką o barierkę, a ja uchwyciłam moment jak przygotowuje się do skoku. Skomplikowane dość, ale ciekawie według mnie wyszło 🤣
Tak, tak wyszło ciekawie! Tylko nie mogłam skojarzyć 😉 Pierwsze co miałam na myśli, że jedzie na rolkach i jakiś trik ;p ale nie pasowały mi te lusterka od motoru 😉