Kochani czy znacie miejsca gdzie można przenocować blisko ul. Żurawiej w Warszawie od jutra do ndz? bo dzwonię i nigdzie miejsc! albo może znacie miejsca gdzie jest dobry dojazd do ul. Żurawiej , jakieś nazwy hosteli czy coś
dzięki wrotki ta miejscówka fajna, dobrze wiedzieć o niej również na przyszłość, udało mi się tu zająć nocleg ale z sob/ndz także szukam dalej z jutra na sobotę, normalnie wszystko zajęte
w razie co zostanie koniowóz szwagra na kozielskiej heh a rano pojadę się kształcić na Żurawią 😉 :kwiatek:
odświeżam ❗ ❗ poszukuje jakiegos hotelu /hostelu/pokoju gościnnego w Warszawie jak najtaniej, powiedzmy max 120zl za pokoj dwuosobowy. macie cos do polecenia? 👀 tylko na jedna noc.
A w jakich rejonach Warszawy? Na obrzeżach, wiadomo najtaniej - ale na jedną noc może się nie opłacać spać np. na Żeraniu 😁 Hotele możesz sobie z góry odpuścić, nie znajdziesz dwójki w tej cenie 😉
Na początku czerwca razem ze znajomymi zatrzymaliśmy się tu: http://hostel.zm.org.pl/ 5* nie ma, ale było czysto i bardzo sympatycznie - nam wystarczyło, żeby odpocząć po ursynaliowych koncertach 🙂
nie wiem pierwszy raz musze zarezerwowac jakis hotel , myslalam ze w jakim "gorszym" hotelu cos sie znajdzie w tej cenie 😡 ale hostel tez moze byc. w Warszawie nigdy nie byłam , ale najlepiej w centrum 🙂 bursy raczej odpadaja, Dworcika dzieki , wezme pod uwage ten hostel 🙂
lesio, jeśli nie zależy Ci na jakichś wielkich luksusach, to myślę, że Zielone Mazowsze w zupelności wystarczy. Cenowo się zmieścicie, a ten hostel leży dosłownie 5 minut od PKiN, Dworca Centralnego, Złotych Tarasów, miliona autobusów wszelkich.
Gdyby ktoś kiedyś potrzebował noclegu, to zapraszam do mnie, o ile nie przeszkadza komuś spanie ze mną w jednym dużym rozkładanym łóżku, dwa koty. Warszawa Włochy, blisko na Okęcie, do Centrum (świetne dojazdy, nawet nie specjalnie w korkach), na Mokotów, Ursynów, dworzec zachodni (bezpośredni autobus nie w korkach spod prawie samego mojego domu), dojazd tramwajami na Pragę, Saską Kępę, Gocław. Miejsce na auto pod domem też się znajdzie.