ewus, no wlasnie. ja przezornie zamowilam 39, zeby bylo miejsce na grube skarpety, i jakiez bylo moje zdziwienie jak okazaly sie przymale. czulam na tyle duzy dyskomfort, ze musialam wymienic.
Kilkutygodniowy test FairPlayów zakończony powodzeniem. Dałam im w kość, używane w ciężkich warunkach, zimno, zaspy, lód, woda, błoto, breja z solą i takie tam. Nie zmarzłam, nie przemokły, nie pękły ani nic, nawet fajnie w nich się jeździ. Jestem bardzo bardzo zadowolona! Do tego stopnia, że biorę je nawet na poranne bieganie na pola 😎
Ja również nadal zachwycona ESami. Cieplutko, jeździ się mi chyba najwygodniej ze wszystkiego - nawet wygodniej niż w oficerkach. Nie przemakają. I są ładne. Och, jak nie trafił mi się egzemplarz łatwo psujący, to normalnie był to zakup sezonu 😀
Bay, a jesteś pewna, ze to przemakanie? Bo ja paluch mokry miewam tak samo, zresztą w innych butach też, ale to... pot. Mnie w ESach jest tak ciepło, że czasem mi się spoci stopa 😉
Potrzebuje jakiś termobutów tak "kolo domu" (w sumie obecnie mam zastój jeździecki). Z wyglądu bardzo mi się podobają Vixeny, bo są takie eleganckie. Za to za wygoda przemawiają ES... I wciąż dumam, które wziąć...
zamówiłam Horze, bo były najtańsze 😁 teraz grzecznie czekam i wypatruję, mam nadzieję, że skończy się koszmar zdrętwiałych stóp 😁 no i szczerze pragnę, żeby były nieprzemakalne bo mamy teraz miesiąc lonżowania 🏇
Gillian, ja w Horze łażę po zaspach, błocie i wszelkich innych niedogodnościach natury i jest ciepło i nic nie przemaka, więc pewnie tobie też się sprawdzą. Nawet dobrze mi się w nich jeździ.
akzzi, do vixenów musisz mieć patyk zamiast nogi 😉
nie no, to nieprawda🙂 Napisalam gdzies tu juz, ze nie mam zadnych patykow a weszlam w vixeny bez problemu. Do vixenow co najwyzej nie mozna miec lydki slonia, mega lyda sie faktycznie w nie nie zmiesci, ale ja mam normalne lydki i sie mieszcze,o:P
Ciągle czekam na moje ESy. Miały być dzisiaj, a tu się dowiaduję, że jeszcze dostawy z moim rozmiarem nie ma! 🤔 Nie wytrzymam kolejnego weekendu z zamarzającymi stopami, więc oby do mnie dotarły jutro... 🙄