Ja mam ELT i kupiłam je w okserze za 190, były też inne rozmiary ponad miesiąc temu za tę cenę, chyba to ich normalna cena w tym sklepie. Są ok, ale mam wrażenie "wilgoci", kiedy chodzę po błocie śniegowym, wynagradza to wygoda w czasie jazdy, uważam na kałuże i posmarowałam but impregnatem.
Ja moje Dubliny zaniosłam do szewca , naszył i podkleił w miejscu gdzie pękały łatkę z identycznego materiału więc nie odróżnia się . Zrezygnowałam z reklamacji ze względu na koszt wysyłki (większy jak koszt naprawy) i ze względu na to ,że prawdopodobnie wymieniliby na nowe i przy większych mrozach znowu mogłyby popękać. Teraz mam zabezpieczenie przed dalszym pękaniem. Butki sprawdziłam na traktorowym kuligu w niedzielę, wszyscy zmarźli w stopy a ja nie 😅 , niektórym przemokły buty a mi nie 😅 😅 , więc pomimo pęknięć (już naprawionych) buty spełniły swoje zadanie . Jestem z nich zadowolona.
fotki zrobię wieczorem , termosy nie wyglądają już tak elegancko jak wyglądały (o ile wogóle Dubliny tak mogą wyglądać 🤣 ) ale są szczelne , ciepłe i zabezpieczone przed kolejnymi pęknięciami. Koszt naprawy 20zł 😉, czas oczekiwania 1 dzień
edit: uprzedzałam że nie są już "ładne " ale to nie są buty od parady
(przepraszam za komórkową jakość)
zastanawia mnie tylko kształt łatek :/ , co szewca zainspirowało do takich a nie innych. Ale co tam, najważniejsze , że buty nadają się znowu do użytku 🏇
Ja moje Dubliny zaniosłam do szewca , naszył i podkleił w miejscu gdzie pękały łatkę z identycznego materiału więc nie odróżnia się . Zrezygnowałam z reklamacji ze względu na koszt wysyłki (większy jak koszt naprawy) i ze względu na to ,że prawdopodobnie wymieniliby na nowe i przy większych mrozach znowu mogłyby popękać. Teraz mam zabezpieczenie przed dalszym pękaniem.
Koszty dostarczenia wadliwego towaru do reklamacji ponosi sprzedawca ❗
To nie zwalaj na buty 😉 Ja też jestem zmarźluch ale poświecam się dla koni. W tą zimę uzbroiłam się w ciepłą kurtkę, podkolanówki, i termooficerki i śmigam po zaspach. 🏇
Dramka dobrze zrobi mojej kobyle taka przerwa, chce też z ziemi popracować z nią, jakieś zabawy itp, stworzyć więź 🤣 Kurtkę też mam ciepłą, rękawiczki za to nie 🙄 zakładam zawsze bieliznę termo, skarpetki jeździeckie plus narciarskie, czapka, a nawet myślałam nad kominiarką polarową 🤣 kto mnie przebije? 👀