Pozwolę sobie odkopać, bo szykuje się wyjazd i można by było coś kupić 😉 mianowicie wyjeżdżam na Węgry, a potem Chorwacja, ma ktoś może jakieś wieści, co by warto było odwiedzić? 😀 najlepiej jakieś sklepy z nowym i używanym sprzętem - często da się kupić coś fajnego tanio 😉 A żeby tak nie wchodzić z niczym to mogę polecić super sklep w Bonn w Niemczech, jak ktoś będzie zainteresowany, to piszcie - poszukam adresu i nazwy, bo teraz nie pamiętam, sklep - komis, głównie sprzęt używany, ale nie tylko - powiem, że strasznie się tam obłowiłam, zaczynając od używanego nachrapnika hanowerskiego, w całkiem niezłym stanie za 3 euro, poprzez taniutki uwiąz łańcuszkowy, puchatą podkładkę, czapraki, mówię Wam, siedziałam w tym sklepie chyba z 4 godziny :O a zaszokowała mnie też cena ślicznego limonkowego czapraka i kantara Eskadrona -niestety okazał się pony 🙁 bardzo mało używany, a kantar chyba w ogóle, nie pamiętam dokładnie, ale za komplet wyszło jakoś 80 zł, szok 🙂 Byłam jeszcze w ogromnym sklepie pod Koln, strasznie duży wybór we wszystkim, dosłownie cały sprzęt i ciuchy, firm Pikeur, Eskadron i dużo innych znanych i cenionych. Też mogę szczerze polecić 😉 Dobra, bo się rozpisałam 😉 Jakby ktoś chciał coś o w/w sklepach to piszcie, a może ktoś by coś słyszał o jakimś sklepie/targu na Węgrzech, lub w Chorwacji to byłabym bardzo wdzięczna 🙂
będę w Niemczech w w miejscowości Herford , czy ktoś wie czy są tam jakieś sklepy jeździeckie, bądź w okolicy(koln,much..)? :kwiatek: :kwiatek: albo jakiś fajny tani internetowy z niemiec?
Mam prośbę do forumowiczów z zagranicy szukam używanego ogłowia Rambo Micklem Multibridle- może być uszkodzone. Przeglądam ebaya ale jest oklepany jak nasze allegro, może ktoś zna inne portale aukcyjne lub jakieś sklepy jeździeckie gdzie są przeceny?
Strucelka, jest na pewno jeden na ulicy Stauffacherstrasse 179, 8004, nazywa się KOVI - REITSPORT. Spory wybór, ale większość marek taka sama jak u nas, tylko ceny wyższe,
Czy znacie sklepy internetowe, które mają tańszą niż do Polski wysyłkę do Holandii? Albo dodatkowo sklep stacjonarny w Holandii 😉 Chodzi mi o możliwość zobaczenia/zamówienia towaru przez neta a odbiór w Holandii. W Holandii jeszcze z miesiąc są moi znajomi laicy jeździeccy, więc z przyjemnością mi coś przywiozą ale totalnie się nie znają, więc sama muszę wybrać 😉
Podobną sytuację miałam kilka lat temu w Norwegii i zamówiłam przez www, albo wysłałam znajomemu link co chcę i mi kupił już w sklepie stacjonarnym. A chodziło o Hooksa, który miewa czasem meeega promocje 😉
Trzeci temat - Premier Equine. Mają fajny outlet, czasem też fajne promocje ma derki, ochraniacze, magnetyki. Wysyłka do UK 5 funtów, do reszty Europy już 10. Zamówienia pow. 100funtow wysyłka za free. Przy okazji jakbyście chcieli jakieś zbiorowe zamowienie złożyć to byłabym chętna 😉 Onecnie interesuje mnie kaptur za 5 funtów, więc wysyłka za 10 funtów powoduje brak opłacalności mojego zamówienia :P
mtc, Divoza polecam, kupuje tam dość regularnie. Świetny jest Agradi.nl tam jest prawie wszystko i często świetne promocje. Oprócz tego: dochorse.nl medhorses.nl horsenl.nl horseshopinternational.nl ooteman.nl
I fajna wyszukiwarka sklepów: paardensport-shop.nl
Część,
Czy ktoś zna jakieś namiary na jakieś outlet w Niemczech lub Holandii na duże partie sprzętu jeździeckiego lub odzieży używanej jeździeckiej.? Na zasadzie kupna worków , lub kartonów .? Moga być używki.