Macie moze jakiegos linka do tej Pony Girl? Mi w googlach jedynie jakas babka w lateksie wyskakuje.
Tania, tekst roku 😁
Jesli chodzi o inne dziwolagi, to ja nie moge patrzec na laski, ktore sie przebieraja za japonskie lolity - i ubieraja sie i zachowuja sie w tym stylu na co dzien 🤔 Przyklad:
KLIKKLIKJeszcze zrozumiem, gdy dziewczyna jest rodowita Japonka, gdyz ze wzgledu na ich kulture nie "gryzie" to tak mocno, jednak Europejka, ponad kilkunastoletnia, ktora lata w falbankach i rozowych lakierkach po ulicy, udaje japonski akcent i maluje sie tak, aby sprawac wrazenie Azjatki... no nie wiem, czy to nie przypadkiem efekt tego, ze w dziecinstwie mama nie kupila wystarczajaco duzo zabawek. Zrozumialabym jeszcze, jakby to bylo dla funu, na jakies wyjscie, dla jaj, czy tez na haloween. Ale te dziewczyny zachowuja sie tak na co dzien. 🤔
Malo tego, wiem ze laska z drugiego filmiku rzucila szkole i robi "kariere" na youtube i jej mama ja w tym wspiera 😜 Ambitnie.
Z drugiej strony - w pewnym sensie podziwiam, ze to wszystko jest u nich tak dopracowane, pewnie ciezko bylo zdobyc te wszystkie sukienki, peruki, trzeba bylo sie nauczyc robic te makijaze i pozy... ale na litosc boska, te lalki, kucyki, rozowe serduszka... straszne