Forum towarzyskie »

Idiokracja

Kupiłam se lokal. Trzeba go rozbudować. Więc wiadomo - urząd.
12 prac Asterixa to przy tym pikuś.
Idę do pani na piętrze 2. Trzeba zrobić tak i tak i sru mi palcem pokazuje odpowiednią ustawę.
Idę do pani na piętrze 3. Nie, nie, nie, to nie tak. Inaczej i sru palcem odpowiednią ustawę.
Na piętrze 4 jeszcze co innego.
Dziękowałam bogu, że na piętrze 5 jest Urząd Pracy.
Łomatko.
Kupiłam se lokal. (...)
Łomatko.

Mimo łomatki - gratuluję.

I kontynuuję temat reklam. Wiewiórki, które nie jedzą orzeszków ani paluszków tylko " KŁYKCIK" - tak słyszę.
Kojarzy mi się to z 'kłykciną" - jedną z obrzydliwszych chorób wenerycznych (nie patrzcie na zdjęcia w necie!!)
I z reklamy wiem jedno -Feliks - produkuje coś odrażającego, czego nie wolno wkładać do buzi!
(nie patrzcie na zdjęcia w necie!!)
I z reklamy wiem jedno -Feliks - produkuje coś odrażającego, czego nie wolno wkładać do buzi!

Dziękuję za ostrzeżenie (nie wiesz, że takie coś powoduje wzmożoną ciekawość?!), od teraz ja również wiem, żeby nie jeść produktów Feliksa.
Dworcika, ty też? 😁
Cóż poradzić... :/
Uch, i mój świat stał się teraz ciemniejszy.
I jakiś taki bardziej ponury.

O! Jednak KŁYcik!
Co za debile? Wystarczyło to nazwać -"Łyk w mig" czy jakoś podobnie
Nie tknę niczego z tej firmy. FUJ!
Dla mnie ta reklama jest pokroju Wyprzedasz. Durna i nic poza tym, potrafię się już tak wyłączyć, że nawet nie wiedziałam, że to to orzeszkach  😀
o rety... jak dobrze, ze nie mam tv...
o to to własnie, tylko tak się można pocieszyć
(i zachęcać ludzi do wywalenia tego pudła z domu 🙂😉
No co wy gadacie, gdyby nie TV nie poznałabym tylu leków na wszystko!  😎
Niedobór magnezu? Bach, mamy coś na to.
Kiepskie krążenie? Zimne palce u rąk i nóg? Mamy na to rozwiązanie!
Przeziębienie? Nasz lek, sprawi, że po jednej nocy jesteś zdrów!
Depresja? Wystarczy jedna tabletka i po problemie.

Nie wiem, jak was, ale mnie to przeraża... Teraz na wszystkie dolegliwości znajdzie się jakiś lek (co gorsza bez recepty).
Właśnie! Bez TV bym nie wiedziała, że można plaster na stopę przylepić i tą stopą wylezą toksyny.  👀
nie trzeba TV, żeby się zderzyć z himalajami idiokracji, wystarczy R-V :http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,90552.0.html
No co wy gadacie, gdyby nie TV nie poznałabym tylu leków na wszystko!  😎
Jeszcze towarzystwo reklam dobre - obok leków na wątrobę i inne problemy gastryczne alkohole, macdonaldy, żarcie z proszku 😉 Komplementarnie.

Nie wiem, jak was, ale mnie to przeraża... Teraz na wszystkie dolegliwości znajdzie się jakiś lek (co gorsza bez recepty).Nie przerażaj się, bo znaczna część z tych "leków" pewnie i tak nie działa 🙂
Ja nie zajrzałam, ale i tak ciąglę o tym myślę jak widzę tę bidną wiewiórkę...
Taniu - napisz to Feliksowi na facebooku, może zdejmą reklamę. A przynajmniej zrobisz małe zamieszanie 😀

Ostatnio też zauważyliśmy, że same leki. Leki na wszystko. Na katar, na kaszel, na gorączkę, na gardło, na uspokojenie, na pobudzenie, na wszystko, moim ulubionym jest "sesja"- łykasz i nie musisz się uczyć.
edit: taaaak ciekawe czemu mój wpis przeznaczony do działu związki partnerskie wrzuciłam do wątku idiokracja  👀 😁
nie to tylko przypadek!

(przepraszam za zamieszanie)
Tak sobie pomyślałam.... nie zazdroszczę nauczycielom polskiego, którzy mają uczyć odmiany rzeczownika GŁÓD.
😂
Wiesz co Tania, ja myślę, że idiokracja ruszyła już pełną parą.
Wątek o dzieciach sprzed minuty. Laska pisze "w niebo wzięty".
Zwracam jej uwagę, to dostaję po pysku.
Oficjalnie piszę "RZYGAĆ MI SIĘ JUŻ CHCE ANALFABETAMI".
I mam misję - będę ten analfabetyzm zwalczać.
Wyprzedzę z ignorami ElęPe i Wrotka razem wziętych. Albo "w niebo wziętych".

Edit - o już mi skoczyły.
pokemon, świata nie zbawisz,ale masz rację.
Jest przecież magiczny guzik "sprawdź ortografię", a połowa użytkowników go nie używa 🙁
No i jeszcze jest riposta:
Jakoś mnie to nie wzrusza... Nie mój pierwszy i nie ostatni błąd ort.

I tacy ludzie mają dzieci. I te dzieci też będą pisać "w niebo wzięty", bo mamusia nie widzi w tym problemu.
A ja się martwiłam, że moje dziecko pomyliło argali z owcą tybetańską.
Mnie ostatnio w TV rozwalają reklamy polisy? ubezpieczenia? pogrzebowego?..że juz od 1zł dziennie. I tak czytany jets oto testament w którym nieboszczyk zamiast pożegnać rodzine i podzielić majątek, przypomina żonie że polisa jest na nia też wykupiona.....
I mam misję - będę ten analfabetyzm zwalczać.

Gdyby nie to, że na forum "nielegalne" są posty zawierające wyłącznie emotkę, to pod każdym zwalczającym mogłabym przyklasnąć 😉
http://www.tvn24.pl/masz-16-lat-sam-zdecyduj-jakiej-jestes-plci-ruch-palikota-ma-projekt-ustawy,304467,s.html

" Płeć metrykalna jest płcią ustalaną przy urodzeniu na podstawie badań lekarskich. Zdaniem polityków Ruchu Palikota taka płeć ustalana jest jedynie "na podstawie pobieżnej oceny wyglądu narządów płciowych niemowlęcia" lub na skutek genetycznego badania płci. A to - ich zdaniem - za mało."

😲
duunia  😵
"szanowni" posłowie himalaje głupoty oglądają zdaje się z wysooooooka
W głowie się po.. panu Palikotowi, niedługo zacznie podważać zasadność nazywania człowieka człowiekiem, bo przecież ktoś może czuć się psem.
ciemnogród na tym forum
każdy powinien mieć wolność wyboru płci  :grupa: i do kogo się przytula
byleby tylko płacił jedne z najwyższych podatków w Europie, zadowalał się pensją jaką dostaje i leżącą służbą zdrowia itp itd
Ja lubię bawić się słowami. I nieraz piszę takie swoje wynalazki, jednak od jakiegoś czasu staram się dać cudzysłów.
Bo ktoś odgapi i dostanie dwójkę w szkole.
Co do płci to dowiaduję się samych nowości. I jestem ciekawa jak to dalej będzie.
I cieszę się, że coraz mniej mnie to dotyczy.
.
Dociera do mnie z wolna, że większość "idiokracji" to... upodlenie mieszanką biedy i zachłanności.
O... FUJ....
Co za czasy ? Pani w poważnym wieku a takie sprawy.....
Pora umierać.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się