Mazowiecki Czempionat Źrebiąt odbędzie się 17 września 2011r. KJ Aromer Zgłoszenia przyjmowane są do 9 września 2011r. tel. 22 831 21 78 wzhk.waw@gmail.com
Hmm, szczerze mówiąc to nie wiem 🤔 Ja chcę jechać 5 miesięcznym maluchem, więc nawet nie pytałam do jakiego wieku przyjmują konie. Najlepiej chyba zadzwonić do związku do dopytać się o szczegóły 😉
A no dla kogo dobrze, dla tego dobrze 😉 Ja mam hucułka, a tych u nas nie ma jakoś na potęgę, w dodatku właściciele chyba nie bardzo interesują się takimi imprezami, więc czempionatu w tej rasie raczej nie będzie, bo wątpię, że uzbiera się stawka, ale mimo wszystko chcę jechać, aby się pochwalić zwierzem, a przy okazji pokazać mu, że w obcych, głośnych miejscach nie jest tak strasznie. Mam nadzieję, że zaowocuje to w przyszłości 😀
Condina nie 🙂 Wszystkich źrebiąt, tylko na pewno musi się uzbierać odpowiednia stawka źrebiąt z danej rasy, aby spośród nich został wybierany najlepszy koń. Nie wiem ile musi być koni w rasie (podejrzewam, że ok 6), ale jutro zadzwonię do związku i się dopytam. Przy okazji zapraszam właścicieli hucułków do zgłaszania się na imprezę! Mamy już kilka sztuk, może uda się uzbierać pełną stawkę?
Sama, mi się ma urodzić dopiero maj/czerwiec... Znajomy miał być ze źrebaczkiem ale klaczka padła i mały został sam 😕 . Ale chcemy popatrzeć i znajomi znajomego będą ze źrebakami.
Ciekawe właśnie czy impreza będzie na dworze czy na hali. W zeszły roku była chyba na hali.
Megane dziękuję z góry za Ignasia :kwiatek: Jeżeli nie będzie listy dla publiczności, to zapraszam do mnie, chętnie użyczę katalogu 😉 Swoją drogą to uważam, że przy wszystkich imprezach powinna być lista koni biorących udział.