Forum towarzyskie »

Rémi Gaillard - czyli ubaw bez granic :D

Witam. Myślę, że ten pan zasługuje na osobny wątek, jeśli nie to moderatorzy wiedzą co robić  😉. Rémi Gaillard to Francuz, który lubi robić śmieszne rzeczy, o jakich nawet nie pomyślimy, byle by było zabawnie!  🏇 Możecie tu dyskutować co o tym myślicie itp. itd.

Mój ulubiony -
Naprawdę warto obejrzeć  👀
Ja znam i obejrzałam chyba wszystko już dawno. Koleś jest prześmieszny, ale oprócz tego godne podziwu są jego popisy z piłką.
Chociaż uważam, że czasami trochę przegina, np. wyskakując z ciemności w kostiumie nietoperza...  😁
Przecież jakiś dziadziuś lub babcia mogą na prawdę na zawał zejść w takim momencie...
Ten z batmanem jest moim ulubionym! 🤣 Uwielbiam moment, w którym skrada się do kolesia przy bankomacie albo wisi na przystanku. Uwielbiam też Windy 🤣
P.S. Świetny temat!
To też jest genialne  👍
facet jest strasznym czubem 😀 ciekawe co zrobila ta policja, ktora cofnela sie, do wiaty przystanku 😉 mi sie najbardziej podobal filmik ze slimakiem.
Ślimak też jest przegenialny ale chyba nie zazdroszczę kierowcom. Pewnie go tylko spisali ale słyszałam, że cała kasa z filmików Remiego idzie na opłacenie mandatów 😀
może i smieszne ale ja nie chciałabym takiego świra spotkać  😁
Jezu. Gdyby mnie napadł taki nietoperz miałabym schizy przez miesiąc. Jak po reklamach horrorów mam przez tydzień 😁.
edit: a ja myślałam że jego filmik z pizzą jest fajny. 😁
to jest zdecydowanie mój ulubiony! za każdym razem jak oglądam to się śmieję sama do siebie  😁
breakawayy, Ludzie to jednak mają na bani. Genialne! 😂

😂 😂 😂
Alten - dzięki za linka, popłakałam się ze śmiechu przy Tour de France, Alpiniscie... 🤣 to taki europejski jackass jak widzę..
carmina, no wlasnie nie do konca. na zdecydowanie wyzszym poziomie abstrakcji, lepszym poczuciu humoru i nie tak niesmaczny.
edit: a teraz wyobrazcie sobie relacje ludzi, ktorzy byli ofiarami tych zartow:
wchodze do windy a tam wisi koles przebrany za gigantycznego nietoperza.
stalem sobie na skrzyzowaniu i okradl mnie koles przebrany za zolwia ninja.
carmina, Ale przynajmniej jest bezpiecznie, bo oszołomy z Jackass mają gdzieś bezpieczeństwo. 😉
Bo tutaj można się spłakać ze śmiechu, a na jackass to często aż skręcało z obrzydzenia.

😂
  😁
ale czad!!
uśmiałam sie jak norka!
Nat, popłakałam się ze śmiechu 😂
Też równe sobie  🙂

😎
Jak dostać jedzenie w McDonald's za darmo?  🤣

Edit: Zamiast "Zmień" kliknęłam "Cytuj"  😁

Jak przyjemnie spędzić wakacje  👍

Kogo można spotkać na pasach  🙂

[url=http://www.youtube.com/user/nqtv#p/u/55/w74f7NO6fRI]http://www.youtube.com/user/nqtv#p/u/55/w74f7NO6fRI[/url] Zupa z ludzi 🙂

Castorama ^^
Alten, Nie pisz posta pod postem. Edytuj.

Pokazałam mamie. Obie sie popłakałyśmy 😁

😂

Kangur to już dla mnie klasyk. Pierwszy filmik Remiego, jaki obejrzałam. Ryczałam przy nim przez pół roku ze śmiechu 😁
Do tej pory jestem pod wrażeniem sprawności fizycznej tego faceta.... Szacun, że tak powiem 😉

Edit. Aaa w ogóle dziewczyny, dzięki za przypomnienie tematu. Odechciało mi się spać  😁
Zmiażdżył mnie mikołaj, a dokładniej końcówka 😂
Windy!
i ślimak z genialnie dobraną muzyką 🤣
Genialne!!!! Nie znałam wcześniej. Cudo!
uwielbiam go!

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się