Forum towarzyskie »

Opaska M-Balance

Pomysł sportowców...

http://m-balance.com/

Co myślicie?
Mój tata brał udział w promocji tych opasek. Na początku był sceptycznie nastawiony do tego, ale bardzo go prosili więc postanowił wypróbować i promować.
Nosi opaskę na co dzień i uważa, że jakieś działanie ma. Mniej odczuwa się zmęczenie, szczególnie w takich momentach znudzenia i szybciej się regeneruje po treningach.
Ja mam, moj chlopak tez. Mamy oryginalne, sciagane z holandii albo szwajcarii. Nie chcialo mi sie wierzyc, dopoki nie sprobowalam sama. Nie wiem na jakies zasadzie to dziala, ale dziala!! Duzo lepsza rownowaga jak ma sie to na rece 🙂
Moze warto wypróbować.
Czyli podróbki juz sie u nas pojawiły?a chciałam zakupic na allegro...  🤣
Mandi kup ze strony lub z aukcji allegro, które oni polecają. Masz gwarancję, że to oryginał!

http://m-balance.com/e-sklep
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=17205701&order=bd&change_view=1
Jest ponoć kupa podrobek po kilka zl. Radze tak jak ash kupowac  zich strony.
Oki,dzięki  :kwiatek:
A powiedzcie mi bo chyba nie doczytałam,ona ma regulację z boku na pasku(oprócz rozmiarów)?Tak jakby klamerka tam jest.
Pomysł sportowców...

Co myślicie?

Jestem całkowicie przekonany, że ta opaska ma bardzo silne działanie; poprzez stymulację mózgu pozwala osiągnąć niebywałe efekty.

Ponieważ na stronie promującej informacje o tym, na jakiej podstawie działa są enigmatyczne - zgaduję, że przesłanką do oceny jest zalecenie FDA (USA), które stwierdza, że aby coś zostało uznane za lek musi mieć skuteczność większą niż 40%, bo tyle ma placebo.
Jeżeli ktoś nie ma pieniędzy, to może sobie zrobić taką opaskę sam - ze starego paska od zegarka, zużytego ogłowia - a rośli, silni mężczyźni ze starych puślisk. Do starego elementu należy przymocować po przeciwnych stronach kończyny dwa hologramy - wycięte z opakowań od płyt, albo innego produktu. Bardzo silne wzmocnienie działania uzyskuje się instalując dodatkowo procesor ze starej karty SIM, albo kredytowej.

U mnie na wsi zrobiliśmy eksperyment - zakładając taką opaskę (wykonaną we własnym zakresie) starszej osobie i szczując ją psem rasy bojowej.  Na odcinku testowym osoba ta osiągnęła prędkość 37,785 km/h i przeskoczyła przeszkodę nieruchomą o wysokości 3,87m.
mandi - ja mam taka bez regulacji. natomiast byly rozne obwody do wyboru. ale widzialam tez reglowane i zapinane na taka klamerke jakby.
Nestor - podrzuć mi na PW specyfikację. Dzięki :kwiatek:
Przepraszam  🚫
ale wlasnie wyobrazilam sobie uciekajaca przed psem staruszke skaczaca przez plotki.  😂
Ta opaska rzeczywiście działa. Próbowałam sama na sobie. Równowaga jest o wiele lepsza.
Bez niej przy "próbach równowagi" leżałam na podłodze 😉
Nestor - podrzuć mi na PW specyfikację. Dzięki :kwiatek:

Model jest w trakcie patentowania i testów przedprodukcyjnych, opublikuję dokumentację jak tylko będzie gotowa, by wszyscy mogli korzystać z tego epokowego wynalazku.
Do czasu samodzielnego wykonania polecam jakiś skromny zamiennik - do Saaba pasowałby pasek z Breitlingiem, ale może też być coś innego, w dobrym guście, np.

Opaska z elementem wzmacniającym wrażenie ogólne o mocy 10 000 kV
Dla mnie to kolejny gadżet wypromowany przez inteligentnych marketingowców  🙄 nowe wcielenie bransoletki z kuleczkami na końcach, które nasze babcie nosiły i które ponoć cuda działały - a teraz wszyscy się z tego śmieją... Jak kupujesz coś za tyle kasy to "musisz" uwierzyć, że działa. Siła sugestii i tyle. Ale podkreślam - to jest moje zdanie na ten temat i wierzących nie będę nawet próbować przekonywać  😉
64 ZŁ to nie jest kupa kasy ❗ ale jak już mówiłam ja nie mam i nie używam, więc nie wiem czy działa!
Wiesz, zależy dla kogo  😉 mam klientki, które kupują bransoletki za 4zł i jeszcze się targują bo "drogo"  🙄
Kami, a nosiłaś tą opaskę żeby mówić, że nie działa? 😉

edit: No chyba, że rzeczywiście jest tak jak mówisz. Lepiej się czujesz bo wiesz, że z tą opaską musisz się lepiej czuć 🙂

edit2: o jeden przecinek za dużo.
64 ZŁ to nie jest kupa kasy ❗

Cieszę się razem z Tobą, że nie odczujesz różnicy, jeśli wyrzucisz te kwotę w błoto 😉

Jak w Polsce pojawiły się ultrasonografy i jakąs tam moją ciotkę czy inną babkę wysłano na badanie, to też się później zachwycała jak jej to mocno pomogło. Dla niej to była forma leczenia a nie badanie. Tak się nastawiła na to, że jedzie się leczyć, że POMOGŁÓ, poczula się lepiej.

Bransoletkę mam i nie działa, ale za to podoba mi się jej wygląd dlatego noszę 😀
Nestor a model dla koniarzy?  :wysmiewacz22:
Mam tą bransoletkę. Babcia kupiła bo myślała, że ma jakieś super, ekstra działanie.  😁 Moja jest akurat w kolorze czarnym. Kompletnie nic nie daje.
Moja koleżanka również ją nosi i się zachwyca,że działa,a co gorsza tak w to uwierzyła,że założyła swojemu kulawemu koniowi między kopyto a podkowę(tzn podczas kucia kowal to wsadził,on również w to wierzy :zemdlal🙂 i twierdzi że nie kuleje 😂 😵
Zastanawiałam się przez jakiś czas czy takiej nie kupić, ale stwierdziłam, że jednak szkoda kasy. Chociaż...sama już nie wiem  🙄
[quote author=mandi link=topic=64394.msg1100209#msg1100209 date=1313152074]
Pomysł sportowców...

Co myślicie?

Jestem całkowicie przekonany, że ta opaska ma bardzo silne działanie; poprzez stymulację mózgu pozwala osiągnąć niebywałe efekty.

Ponieważ na stronie promującej informacje o tym, na jakiej podstawie działa są enigmatyczne - zgaduję, że przesłanką do oceny jest zalecenie FDA (USA), które stwierdza, że aby coś zostało uznane za lek musi mieć skuteczność większą niż 40%, bo tyle ma placebo.
Jeżeli ktoś nie ma pieniędzy, to może sobie zrobić taką opaskę sam - ze starego paska od zegarka, zużytego ogłowia - a rośli, silni mężczyźni ze starych puślisk. Do starego elementu należy przymocować po przeciwnych stronach kończyny dwa hologramy - wycięte z opakowań od płyt, albo innego produktu. Bardzo silne wzmocnienie działania uzyskuje się instalując dodatkowo procesor ze starej karty SIM, albo kredytowej.

U mnie na wsi zrobiliśmy eksperyment - zakładając taką opaskę (wykonaną we własnym zakresie) starszej osobie i szczując ją psem rasy bojowej.  Na odcinku testowym osoba ta osiągnęła prędkość 37,785 km/h i przeskoczyła przeszkodę nieruchomą o wysokości 3,87m.
[/quote]

Wiara czyni cuda!
A mnie - robota białkowego - podwójnie to bawi  😉
Ja mam, ja mam 😁 Dostałam w gratisie do innego zakupu, noszę sobie od kilku dni, nie czuję się ani lepiej ani gorzej. Pierdoletka taka, pic na wodę, ale wygląda fajnie na ręku 🤣
To juz chyba jelly zegarki praktyczniejsze w takim razie,przynajmniej godzinę pokazują  😁 a osiągnęły zawrotnę ceną 6.49 na allegro i paseczki mozna kolorowe wymieniać  😜
A jeśli się dobrze poduma nad tym, to i będą pomagać 😁
pomagają pomagają,by się w czasie nie zatracić.. A kiedy zaczną leczyć,to jedynie kwestia owego czasu  😁
mandi, no jak to kiedy? Kiedy im hologram 'od tylu' nalepia 😁
Samem tez sobie można nalepić jak to podsunął Nestor  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się