[quote author=mandi link=topic=64394.msg1100209#msg1100209 date=1313152074]
Pomysł sportowców...
http://m-balance.com/
Co myślicie?
Jestem całkowicie przekonany, że ta opaska ma bardzo silne działanie; poprzez stymulację mózgu pozwala osiągnąć niebywałe efekty.
Ponieważ na stronie promującej informacje o tym, na jakiej podstawie działa są enigmatyczne - zgaduję, że przesłanką do oceny jest zalecenie FDA (USA), które stwierdza, że aby coś zostało uznane za lek musi mieć skuteczność większą niż 40%, bo tyle ma placebo.
Jeżeli ktoś nie ma pieniędzy, to może sobie zrobić taką opaskę sam - ze starego paska od zegarka, zużytego ogłowia - a rośli, silni mężczyźni ze starych puślisk. Do starego elementu należy przymocować po przeciwnych stronach kończyny dwa hologramy - wycięte z opakowań od płyt, albo innego produktu. Bardzo silne wzmocnienie działania uzyskuje się instalując dodatkowo procesor ze starej karty SIM, albo kredytowej.
U mnie na wsi zrobiliśmy eksperyment - zakładając taką opaskę (wykonaną we własnym zakresie) starszej osobie i szczując ją psem rasy bojowej. Na odcinku testowym osoba ta osiągnęła prędkość 37,785 km/h i przeskoczyła przeszkodę nieruchomą o wysokości 3,87m.
[/quote]
Wiara czyni cuda!
A mnie - robota białkowego - podwójnie to bawi 😉