O kurcze! Jak przez poprzednie dni nie było tak źle, bo co prawda padało, ale nie było jakiejś wielkiej ulewy, to teraz jest taka burza, że jak zagrzmi to normalnie siedząc na krześle czuje ten wstrząs (nie wiem jak to nazwać:P) 😲
Przed chwila przeszlo u nas takie gradobicie jakego jeszcze niewidzialam 🤔 Pilki pingpongowe i jajka strzelaly z gory z predkoscia swiatla!!! ja pierdziele co sie dzieje... A teraz slonkowychodzi powoli - normalnie wariactwo.... Iniestety straty - szyba w aucie poszla sie **** :/
smerfi, a skąd jesteś? U nas też zapowiadają gradobicie, na razie co jakiś czas świeci słońce, jest duszno i jest tak okropnie wilgotno.. łee... Jakby chociaż jakiś wiaterek był... Kiedy ta pogoda się poprawi! 😕
A u mnie pogoda nie moze sie zdecydować. Rano padało, jest strasznie duszno, a od 12 raz słońce, raz deszcz i tak co 5 minut. Mieliśmy też 3 minutową ulewę, bo te 5 minutówki to takie jakby chciało, ale nie mogło.
Lubię burzę ale... dziś piorun walnął w blok. Mój blok. Pierwszy raz widziałam jak budynek się świeci. Po chwili, żebym nie czuła się tak wyróżniona, walnęło w sąsiedni.
Ciekawa jestem co spowodowało takie a nie inne warunki pogodowe,wiem,ze te fronty itd ale tak naprawde dawno nie było. Dzisiaj zapowiadali deszcz,a odziwo było ładnie tzn rano troche pokropiło,a pozniej słoneczko i cieplutko.Nagle w to slonce luneło i była tecza 😀 a pozniej znow ladnie-w koncu.Ciekawe jak długo... 🙄bo mnie to juz tez wkurza jak chyba wszystkich.