Ojej, jeden wieczór mnie nie było a tu taka miła niespodzianka 😀 dragonnia,vill_18, bardzo Wam dziękuję :kwiatek: :kwiatek:
Moje statystyki wyglądają tak: Rejestracja użytkowników, którym poleciłeś(-łaś) konkurs: 36 pkt. Punkty zdobyte w etapie 1: 20 pkt. Punkty zdobyte w etapie 2: 26 pkt. W sumie: 82 pkt.
Większość punktów od Was :winko:
igunia91, wybrałam administrację na prywatnej uczelni.
Solina,Ruda_H,Michelle,Lotnaa,Ada,rewir,ciri,zen,Ramires,Kejsa,Makrejsza,Presja,szepcik,karolinag4,amnestria,ewuś,Grafi,kisiel,ushia,Młoda,Szumka94,Nikaa,Kaktus,igunia91,dragonnia,vill_18,szafirowa,Kaprioleczka,Dworcika,korsik oraz Edytka, [center]DZIĘKUJĘ WAM PRZEOGROMNIE!!!![/center]
Przepraszam, że piszę tak późno. Dzięki Wam :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: wygrałam "indeks Dolnośląskiej Wyższej Szkoły Służb Publicznych "ASESOR" we Wrocławiu wraz z opłaconym czesnym za cały okres studiów I stopnia na kierunku administracja". Ze względu na pracę do dziś nie wiedziałam, czy będę mogła zrealizować nagrodę. Teraz już wiem, że tak. Nawet nie wiecie jak bardzo jestem Wam wszystkim wdzięczna za pomoc. Kolejny raz udowodniliście, że to forum zmienia niemożliwe na możliwe. 🏇 :winko: :winko: :winko: Dziękuję.