zrobione 😉 A przy rejestracji liczy się IP czy adres e-mail jednorazowo ? Bo jeżeli nie IP to mogę również zarejestrować się z poczty mojej mamy, taty i z mojej drugiej poczty. Będziesz miałam więcej punktów. ❓
rewir, punktów muszę uzbierać jak najwięcej, obecnie dzięki Wam moje punkty kształtują się tak: "Rejestracja użytkowników, którym poleciłeś(-łaś) konkurs: 17 pkt. Punkty zdobyte w etapie 1: 20 pkt. Punkty zdobyte w etapie 2: 26 pkt. W sumie: 63 pkt."
Ada, nie wiem czy liczy się IP, ale chyba nie, raczej brane są pod uwagę dane osoby, która się rejestruje i adres mailowy. Za każdy punkcik, będę wdzięczna. 😀
O, jaka miła niespodzianka 😀 Presja, :kwiatek: szepcik, :kwiatek: karolinag4, :kwiatek: amnestria, :kwiatek: ewuś, :kwiatek: , DZIĘKUJĘ Wam Serdecznie! Już 24 punkty mam od Was wszystkich.
Zen, , były ale nigdy nie brałam udziału. Spróbuję poszukać jakiejś informacji Mnie akurat interesuje prywatna szkoła, więc tak czy siak płacić będę musiała. A jak wiadomo z konkursami bywa tak, że łatwiej wpaść pod samochód, niż jakiś wygrać. :P
kisiel, :kwiatek: dziękuję serdecznie!
EDIT: Zagadałam na n-k zeszłorocznego zwycięzcę indeksu na kierunek, którym jestem zainteresowana. Napisał, że zajął 2 miejsce z ilością punktów około 50-ciu, ale pewien nie jest. Wygrał, bo osoba z miejsca pierwszego zrezygnowała.
Uzbierałam już 72pkt. w tym 26 jest od Was, :kwiatek: