siwaaa na rondzie koło netto na gryfitów jedziesz na białogard i tam po chwili masz drogę w prawo na Budzistowo, tam dalej prosto około 1 km i naprzeciwko kościółka po lewej masz stajnię. 😉 To tam.; )
Chętnie przygarnę stare, niepotrzebne już nikomu kurtki, płaszcze, koce, derki, czapraki itp. w celu zawiezienia ich do schroniska dla zwierząt żeby posłużyły do wyścielenia budek ! Jeżeli ktoś posiada takie rzeczy i chciałby się ich zrzec na rzec psów i kotów to proszę o kontakt na PW : )
Kilka stajni jest pod Kołobrzegiem Jest i w Pogorzelicy i w Trzęsaczu - generalnie jest tego od groma na re-volcie jest temat gdzie można pojeździć konno po plaży
ja pragnę ściągnąć Pana Andrzeja do Glinnej aczkolwiek nie wiem czy się to uda 🙁 haha jak w mieście jest taki wietrzyk który można uznać za silny to w Glinnej łeb urywa, ciekawe wobec tego co będzie się tam działo jak w mieście będzie wiało 100km/h 😲 😵
_Gaga, a czemu akurat Sonkowa ma wiedzieć najwięcej? 😉 zen, wiem, że zapiekanka z PKS brzmi makabrycznie ale one są naprawdę przepyszne i mają górę świeżych warzyw na sobie 😉
Gillian mówisz takie pyszne?? Trzeba będzie spróbować 😉
Bardzo dobre jedzenie jest jeszcze przy katedrze? Pasto&pasto(pesto)- nie pamiętam jak się dokładnie nazywa- schodkami w dół się schodzi. Najlepszy jest likierek na koniec 😀
no to skupcie się, bo budek jest kilka 🙂 ja mam sprawdzoną jedną - ostatnią od dworca a pierwszą od PKSu. Pierwsza przy takiej jakby rampie. Cholerka, chyba jutro cyknę fote hehe
A jeśli o knajpy chodzi to polecam spróbować pizzy w Metropolis na starówce albo w nowej - Bazylia. Zamawiałam niedawno stamtąd na próbę, pizza niebo w gębie.
Bardzo dobre jedzenie jest jeszcze przy katedrze? Pasto&pasto(pesto)- nie pamiętam jak się dokładnie nazywa- schodkami w dół się schodzi. Najlepszy jest likierek na koniec 😀