Forum konie »

Jaką rasę wolisz?

Wiem, że cała ankieta brzmi głupio i błaho, aczkolwiek potrzebują ją raz dwa jedynie do prezentacji, do stworzenia wykresu.
Zaznaczajcie szast prast bez wahania i obaw, a moderację, jeżeli uznają ankietę za denną proszę o usunięcie jak najszybciej po zakończeniu 🙂
Wybieram inne, bo kocham zimnokrwiste (poitevin, shire, perszeron) i tinkery  😡
ale do czego wole?
również zaznaczam 'inną' i nie tyle wolę, co prawie zawsze trafiam na arabokoniki z różną ee zawartością tegoż araba  😁
dodaj American Quarter Horse - to ja wolę
A to najliczniejsza rasa na świecie.
a gdzie miejsce na trakeny, oldenburgi, holsztyny, wszelkie rasy barokowe itd?
Ja tam lubię angloaraby 🙂 Dlatego wybrałam 'inne'
ja też AQH  😉
huuuucki! 😁
Inne -wolę araby  🏇  🤣
jeżeli pytanie rozumiem tak: "ulubiona rasa" to wybieram rodzime ślązaki.
jeśli pytanie brzmi jednak inaczej, to nie wiem, co, od czego mam wolec  :oczopląs:
cieciorka Bo śląskie to jest to  😎
Inne! Grubaski 😀
KWPN  😅 😅
ankieta faktycznie dosyć dziwnie przygotowana... na łapu capu, chyba że o to właśnie w niej chodzi
z takim polem do popisu w 'inne' to ci dopiero wyniki wyjdą ;P
Zaznaczyłam KWPN ale w sumie mogłam wybrać "inne" bo najbardziej lubię holsztyny i oldenburgi..
huckiiiii 😅 😜
🏇 HANNOVERy 4 EVER  🏇
aleqsandra, jakie zalezności bedzie przedstawiac wykres? najpopularniejszy rejon pochodzenia koni 🤣
Oldenburgi, hanowery, holsztyny... ogólnie zachodnie... tak więc inne... 🙄
KWPN, Zangersheide, holsztyny
😉
no dobra... wielkopolaki  😜
Budionnowskie,holsztyńskie i trk  😍
Kladruby - inne, dziwna ankieta 😉
Ja też inne..
Najśmieszniejsze w tej ankiecie jest to, że do jednego worka w tym momencie wrzucamy przykładowo perszerona,każdego pogrubionego,araba,PRE,holsztyna czy wspomnianego aqh - nawet gdyby chaos w ankiecie był zamierzony to i tak bez sensu
jedyne co widze, mało popularne są Tekińce i konie indyjskie ... może taki był cel
oj dziwna, bo jest typowo poglądowa i sterowana (jak ktoś się nie zna na metodologii w socjologii ;p) !

Dziękuję wszystkimn za odpowiedzi, wątek można zamknąć a nawet usunąć 🙂
inne. folbluty  😍
inne - fryzy i slązaki 🙂
Livia Ale ślązaki są polską rasą
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się