jak patrzylam na pzj na wykaz osrodkow w ktorych beda jesienia odznaki to sie nie dopatrzylam niczego w okolicach wroclawia 🙄 moze ktos jednak wie cos na temat odznak w najblizszym czasie w tych okolicach?
Strucelka jeśli dojdzie do skutku kurs instruktorski w Toporzysku, to przy okazji egzaminu na instruktora szkolenia podstawowego PZJ prawdopodobnie będzie można zdawać na złoto.
jestemzlasu a jaki jest mniej więcej planowany termin?
No i jak z tym złotem jest, ile stoi cm na parkurze? Jest w ogóle wzięta pod uwagę kategoria kucykowa? I jak z częścią ujeżdżeniową? Bo ja słyszałam, że najczęściej z trudniejszych elementów wymagają ustępowań i łopatek, tak?
Strucelka, na parkurze stoi max 90cm i na stronie pzj jest napisane, że "odległości pomiędzy przeszkodami powinny być dopasowane do możliwości konia". Natomiast nie moge tam znaleźć programu próby ujeżdżenia na złotą, a przysięgłabym, że była 🤔
Brąz, a czy na Dzionku to się okaże - wolałabym go tam nie ciągać, tylko zdać na koniu miejscowym, o ile będzie taka możliwość i nie będzie absurdalnie droga. Fajnie ja, byś była, byśmy się wzajemnie wspierały 😀
Brąz, a czy na Dzionku to się okaże - wolałabym go tam nie ciągać, tylko zdać na koniu miejscowym, o ile będzie taka możliwość i nie będzie absurdalnie droga.
Jutro będę pewnie dzwonić w tejże sprawie, to mogę Ci przekazać co i jak i za ile 😉 Chciałam zdawać na Nowej, ale już wiem, że na 100% na niej nie pojadę... 🙁
No i nie jadę 🙁 Dzwoniłam do Sawanki i owszem, istnieje mozliwość zdawania na ich koniu, ale niestety juz wszystkie są zarezerowane, więc nie da rady 🙁 Jakby co, jeśli chodzi o zdawanie na własnym koniu, to koszt wynosi 100zł.