Ktoś się wybiera ? Ja raczej nie będę ale już kombinuję , jak tu zrobić by w niedzielę na cały dzień wpaść . Jeden jedyny zjazd na uczelni w czerwcu musiał akurat podczas CSIO wypaść :emot4: Teraz chyba będę mieć zaliczenie z niemieckiego , więc 21 czerwca niedziele miałabym wolną .
nic mi nie mowcie, do bani. Na Woli bylam co rok, siedzialam przez 4 dni. To byl moj rytual! Pssssss do Sopotu chcialam jechac ale przyjezdza rodzina zza granicy i nie moge ich tak samych w Pń zostawic. Gdyby nie ta zmiana miejsca to jeden dzien zagospodarowalabym im na CSIO wlasnie. Wola bez CSIO moim zdaniem praktycznie przestaje isniec. Niestety. 🤔
Cóż, nie powiem, że mnie dodanie literki 'O' bardzo, bardzo cieszy, nie żebym miała cuś do Poznania ;-) A na hipo mam jakieś 5 minut spacerkiem, więc na bank będę przed wszystkie dni.
na terenie hipodromu mozna nocowac. Teraz to chyba tylko w boksach. Pełno wolnych! 😁
ja będę napewno 🙂 chociażby w samą niedziele bo nie wiem jak mi to wypadnie, w końcu też nie mam tak daleko na sam hipodrom jakieś 60 km 🙂 w autko i śmigam 🏇
Nie, przecież tradycją jest rozgrywanie CSI/CSIO w Sopocie dokładnie w ten weekend, w który mam najwięcej egzaminów 🤔wirek: (to pewnie spisek, na 100% konsultują się z naszym dziekanatem)
Może po niedzielnym egzaminie uda mi się wpaść obejrzeć te perełki skokowe.
Alvika , a moje SGGW ? Od lat "złośliwość" ich przekracza wszelkie granice . Dlatego nigdy jeszcze na CSIO nie byłam 🙁 Zjazdy kiedy Torwar jest i zawsze jak w grudniu Poznań był .
chciałam Wam zaproponowac nocleg w mojej agroturystyce ale od 22 mamy turnus WYPOCZYNKU W SIODLE dla dzieci wiec pokoje musza byc wysprzatane juz wczesniej .;/ a ode mnie do Sopotu Autostrada i obwodnica jest jakies 50km..