Forum towarzyskie »

przedłużanie rzęs

ostatnio tez myslalam ze moja znajoma ma sztuczne rzesy...ale nie, to tez byl revitalash. Jutro dostane jej koncowke na kilka dni, bede sie packac i dam znac czy to dziala na kazdego 😉
Nie wiem cży efekt będzie po końcówce, u mnie długo nie zauwazalam  różnicy  , dopiero po jakimś cczasie
crazy, ciii nie odbieraj mi radochy 😀 postanowilam sobie ze nie kupie nowego jesli po tej koncowce nie zobacze zadnej roznicy...wiec moze zaoszczedze! 😀
Efekt jest dopiero po miesiacu widoczny, wiec jak Ci starczy koncowki na miesiac to bedziesz widziec efekty 🙂
Czy ktoś kupował Revitalash na Allegro i jakiegoś sprawdzonego sprzedawcy, taniej niż ze strony producenta?
Przymierzam się do zakupu, ale nie mam pewności co do oryginalności produktu - sprzedawca p. Beata zapewnia że produkt jest od przedstawiciela na Polskę i jest oryginalnie zapakowany i zafoliowany.
http://allegro.pl/show_item.php?item=3140761665
Cobrinha, kup na stronie revitalash
Oni niestety nie odpisują mi na maila, a teraz poczta nawet nie dochodzi...
Crazy, gdzie kupowałaś?
Teraz to się zastanawiam czy rapidlash czy revitalash...  😵

edit.
decyzja podjęta - zakup zrobiony - teraz tylko czekać na efekty 😉
Właśnie przyszła moja przesyłka  😅 - zaczynam od dziś stosować... teraz żałuję, że nie mam aparatu żeby zrobić zdjęcia dla porównania 🙁
zainteresowane odsyłam na wizaż, gdzie poruszany jest problem leku zawartego w tej odżywce
buyaka, wstyd, ale dopiero zobaczyłam Twojego posta.
rzęsy robiła mi przemiła, delikatna i wyrozumiała Ania -> https://www.facebook.com/pages/Mobile-Beauty/322504747847763?fref=ts w domku, z dojazdem gratis 😉
szczerze polecam, jestem chyba wzorowym przykładem, bo doczepki trzymały się ponad 2 miesiące!
za jakiś czas robię następne :]
jak coś to pytaj🙂

a tymczasem, chcę zakupić sobie odżywkę, powiedzmy, że z dolnej/średniej półki cenowej, co polecacie?
L'bioticę, regenerujące serum do rzęs 🙂
Scottie, mi puchły powieki od L'biotici niestety 🙁
a ja właśnie zakupiłam to serum i będę testować (Zresztą zaciekawiona pięknymi rzęsami Scottie, która własnie poleciła mi tą odżywkę🙂
ja to ogólnie jakaś lewa jestem 🙁
uczuliła mnie L'biotica, uczulił mnie klej do przedłużania rzęs :/
Zastanawiam się czy nie przedłużyć, ale obawiam się, że po wypadnięciu sztucznych rzęs moje też będą słabsze.
Czy jak już raz zaczniecie to potem cały czas trzeba kontynuować?  :kwiatek:
Widziałyście? L'biotica wypuściła coś nowego http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=58915 używała już któraś z Was?
Właśnie przyszła moja przesyłka  😅 - zaczynam od dziś stosować... teraz żałuję, że nie mam aparatu żeby zrobić zdjęcia dla porównania 🙁
Melduję, że odzywka działa super - rzęsy się mocno zagęściły, wydłużyły... są śliczne czarne  😎 i naprawdę jestem bardzo zadowolona - teraz to i malować się nie muszę hehe
[quote author=fruity_jelly link=topic=61885.msg1787884#msg1787884 date=1369743810]
Widziałyście? L'biotica wypuściła coś nowego http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=58915 używała już któraś z Was?
[/quote]

Ja używam od wczoraj. 😉 Nakładam na noc, a nie dzień tak jak napisali na opakowaniu.
ashtray, czy ta odżywka wygląda tak jak tusz do rzęs? Tzn. czy tak samo się ją nakłada?

Mnie serum L'biotici do rzęs pięknie zagęściło również brwi- nakładam je głównie na noc, ale jeśli nie wychodzę z domu, to też na dzień. Ogólnie jestem szatynką, ale oprawę oczu i ogólnie włoski na ciele mam po tacie- wszystko blond... W dodatku brwi były mega rzadkie, musiałam je dorysowywać kredką, bo żadne tusze koloryzujące się nie sprawdzały (miałam na przykład łysy placek w środku jednej brwi, dokładnie w części, gdzie powinna być najgęstsza). Teraz, przy delikatnym makijażu wystarczy, że przejadę po nich bezbarwnym żelem- i mogę wyjść z domu 😀
Tak, jest taka szczoteczka jak do tuszu.
ashtray daj znać jak efekty 🙂 mi ten krem regeneracyjny średnio podszedł, aktualnie robię sobie kurację rybkami Gal. Akurat ciepło się robi i rzadziej się maluję, jak podrosną to strzelę sobie hennę ale już nie podejmę się tego sama po tym jak miałam później pandę pod oczami i pełno henny w oczach 🙄
Szału się nie spodziewam, bo ja mam kiepskie rzęsy- jasne i krótkie. Na dolnej powiece mam ich 3 na krzyż. Ogólnie jestem mało owłosiona 😉
U mnie rzęsy w jednej dolnej powiece były dużo rzadsze niż w drugiej, takie wybrakowane. Teraz obie strony się prawie wyrównały, przy czym są dłuższe i dużo ciemniejsze!
jak dla mnie ta odżywka spełniła 200% moich oczekiwań... a nawet miło mnie zaskoczyła, bo nie spodziewałam się takiego efektu WOW (z natury nie dowierzam reklamom)  😉
Jeśli chodzi o efekty po 2 tygodniach nakładania na rzęsy serum L'biotica, to niestety ich nie zaobserwowałam. 😉
Gdzie tą L'bioticę można kupić?
Na allegro na przykład.
Gdzie tą L'bioticę można kupić?

Superpharm, w aptekach np. Ziko.

U mnie L'biotica (Regenerujący krem do rzęs) super podziałała na dolne rzęsy. Są dłuższe i gęstsze, a górne trochę dłuższe- jest dobrze, ale brakuje takiego wow jak przy dolnych  😁. No i to 10ml opakowanie jest bardzo wydajne.
Dzięki dziewczyny, trzeba będzie zakupić 🙂
Imho to wyrzucone pieniądze. Dobrze, że kosztuje tylko 12 zł.
IMO trzeba wyprobowac na sobie, najlepiej kupujac te odzywke na promocji w SuperPharmie (ok 6-7 zl), wtedy nie szkoda takich pieniedzy. Mnie zagescila brwi oraz zagescila i wydluzyla rzesy, z tego co pamietam, to Iga tez byla zadowolona. Ja tam sie jaram, ze za tak malo kasy moge miec piekne i dlugie rzesy 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się