Forum towarzyskie »

przedłużanie rzęs

ooooo jak na Ursynowie to ja poprosze! 😀

cieciorka, nie pamietam nazwy, ale gdzies na prage jechalam. Opisywalam gdzies tam wczesniej w watku, rzesy przyklejone wszystkie jednej dlugosci, za blisko powieki (bolalo jak cholera i podraznilo mi bialko, mialam cale czerwone oko)
Nie robilam z tym nic tylko pobieglam sie ratowac. Chyba z wsieklosci 😉
JARA - Clarena, Kleczkowska  😉
tulipan,  też tam robiłam :P tzn moja przyjaciółka na kursie mi robiła 😉
ooo, pewnie kurs prowadziła Asia, to właśnie ona mi dzisiaj rzęsy robiła  🙂
a ile kosztują materiały tych rzeczy aby przedłużyc rzęsy? bo ceny w gabinetach powalają jak na 'takie coś'. ale efekt  😜
bjoork poproszę o namiary :kwiatek:

edit:
zrobiłam to 💃
Przedłużyłam rzęsy w moim ulubionym salonie kosmetycznym.
Trochę się bałam efektu, nie chciałam wyglądać jak lalka, nie chciałam żeby rzęsy od razu rzucały się w oczy.
Założenie trwało ok 2h. Przyznam się szczerze, że w trakcie zasnęłam 😁
Obudziłam się i akurat byłyśmy już na finiszu.
Jestem bardzo zadowolona, efekt jest super, a mimo to wiele osób nie zauważyło 🏇
Wygoda ogromna, a dodatkowo rzęsy przeszły chrzest bojowy, bo od razu po się rozchorowałam na maxa.
Rano wygrzebałam się ledwo z łóżka, umyłam zęby, wskoczyłam w dres i mimo fatalnego samopoczucia wyglądałam super!
Jestem zachwycona!

Bjoork, dziękuję za namiary. Zapisuję w kalendarzu, może kiedyś się przydadzą :kwiatek:
a ile kosztują materiały tych rzeczy aby przedłużyc rzęsy? bo ceny w gabinetach powalają jak na 'takie coś'. ale efekt  😜

Podłączam się do pytania  😉
W zależności od firmy, pierwsze lepsza w necie
http://www.lashperfect.pl/shop.aspx
Gdzie w Krakowie w przystępnej cenie i dobrze wykonają przedłużanie rzęs?
Mam pytanie do zorientowanych, jaka jest najkrótsza długosc tych doczepianych rzęs 1:1. Naturalne mam dosc długie, zalezy mi na minimalnym efekcie. Czy da się je dodatkowo zagęscic czy nie bardzo skoro to 1:1?
Och zapomniałam juz  o tym wątku.
Jak się okazało jestem uczulona na klej i nie mogę nosić rzęs.
Wróciłam do swoich naturalnych. Planuję zakup odżywki RevitaLash ® ADVANCED 3,5m.
Evson, 1:1 to znaczy, że jedna sztuczna rzęsa dokolejona do 1 rzęsty Twojej. Zaraz Ci powiem jaka jest najkrótsza.

Medit
7mm to najkrotsza dlugosc rzes.
ash, spróbuj najpierw czegoś tańszego: olejku rycynowego albo kremu regeneracyjnego do rzęs z L'biotica. Mnie olejek rycynowy bardzo wydłuża rzęsy, krem z L'biotica je zagęszcza (zagęścił mi również brwi!). Teraz w Biedronce kupiłam jeszcze serum odbudowujące Eveline i używam go jako podkład pod tusz do rzęs. Mam tak długie rzęsy, jakich jeszcze nigdy nie miałam, znajomi pytają, czy sztuczne/przedłużane 🙂
Dzieki JARA  :kwiatek: to kurcze długie  🤔 Ale je sie 'nakrywa' na swoją, skleja razem tak ze realna długosc wychodzi własnie 7 mm czy przyczepia gdzies do koncówki własnej rzęsy i zsumowana długosc jest wieksza?
Dokleja się jak najbliżej nasady rzęs. No bo jakby dokleić takie 12mm do końcówki rzęs to jak krowa być miała wachlarze 😉

Ja miałam takie, a to było 11mm i 13mm
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,61885.msg1258825.html#msg1258825

edit:
15mm są najdłuższe
Revitalash jest absolutnym hitem. Ja musialam przerwac stosowanie oo 3 miesiacach, bo rzesy mialam po prostu niewyobrazalnie dlugie i geste i przestalam sobie z nimi radzic 😲
Scottie L'biotica mnie uczula 😵 😵
Próbowałam Revitalash od przyjaciółki i uczulenia nie mam 🏇 🏇
Zen, tak mówisz??? oj to kupię na pewno!!!!
Naprawdę. Żadnym tuszem nie mogłam ich ogarnąć. Rosły w trzech rzędach, gęste i niestety na początku są różnej długości. Ja miałam taką jedną podchodzącą niemal pod brwi i w końcu się śmiałam, że będę chodzić z rzęsami do fryzjera 🤔 😂  Ale muszę powiedzieć, że ja z natury mam długie i gęste rzęsy. I nie znam osoby niezadowolonej z Revitalash 😉 Wyglądają o niebo lepiej niż po sztucznym doklejaniu.
Portfel zapewne z ceną tego cuda też nie będzie sobie mógł poradzić? Ile kosztuje i gdzie można kupić?
JARA, na allegro sprawdzalam, ponad 300 🙁
Ja kupiłam za 360 zestaw razem z tuszem. Odżywka starcza na 6 miesięcy kuracji, po 3 miesiącach nie używa się jej już codziennie. Uważam, że 50zł miesięcznie na Revitalash zwyczajnie warto wydać.
uważajcie na allegro. Są podróbki i to jeszcze droższe!

ze strony Revitalash na FB!

UWAGA! NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ NA AUKCJI W SERWISIE ALLEGRO. PRODUKTY DROŻSZE NIŻ w gabinetach i na www.revitalash.com.pl.
Odżywka RevitaLash ADVANCED 2ml – 3 miesiące kuracji
kosztuje na naszej stronie i w gabinetach 250zł !!! Na allegro Pani Marzena próbuje sprzedać ją za 320zł bez gwarancji oryginalności produktu!
Odżywka RevitaLash ADVANCED 3,5 ml – 6 miesięcy kuracji kosztuje na www.revitalash.com.pl i w gabinetach 330zł !!!! Na allegro Pani Marzena próbuje sprzedać ją za 400 zł !!! Nie dajcie się nabić w butelkę! Nasza kancelaria prawna monitoruje aukcje tej Pani, udało się jej „nabić w butelkę” 3 osoby, które kupiły mały produkt w cenie dużego! Pamiętajcie, że w serwisach aukcyjnych nie zawsze można kupić produkty tanie i oryginalne! PROSIMY O WSPARCIE NASZYCH DZIAŁAŃ.
Informujemy, że firma Plazanet RevitaLash Polska nie autoryzuje sprzedaży marki RevitaLash w serwisach aukcyjnych i we współpracy z kancelarią prawną monitoruje internet (m.in. aukcje internetowe)
50ZŁ miesięcznie jednak lepiej się wydaje niż 300zł na raz 😉 Chyba jednak nie jestem aż tak zdesperowana 😉
ash, szkoda 🙁 ale jeśli zdecydujesz się na kupno RevitaLash to proszę o zdjęcia przed kuracją, w trakcie i po. Bo przyznam, że też się na niego czaiłam, ale cena póki co jest dla mnie za wysoka.
ok, będę zdawać relację. Może nawet uda mi się go kupić w tym miesiącu  😉
wczoraj po dłuższym czasie widziałam moją siostrę cioteczną, która używa revitalash od jakiegoś czasu - rzęsy ma MEGA! o wiele gęstsze i długaśne jak sztuczne 😉 super 🙂
Ja mialam super zdjecia pogladowe, ale szlag je trafil wraz z poprzednia karta pamieci w telefonie 😤

U mnie juz po 2 tygodniach byly efekty, rzesy zaczynaly rosnac w kilku rzedach, jak przerwalam kuracje, to mialam je w..trzech rzedach  😲 jak lekko odwinelam powieke gorna, to bylam w szoku ile tych nowych rzes wyrasta. Na dlugosci efekt widac faktycznie najlepiej po 3 miesiacach. Najpierw rosna jakby wyblakle na koncach, wiec bez tuszu niespecjalnie widac efekt, ale po wytuszowaniu sa po prostu mega dlugie. Ja przestalam sobie radzic z rzesami, szczoteczka od tuszu mi sie zatrzymywala juz u nasady rzes i zwyczajnie nie moglam uniknac efektu sklejonych rzes. Troche pomagala szczoteczka do rzes. Ale jak mowilam, moje rzesy od zawsze byly z natury geste i dlugie, wiec pewnie dlatego mialam takie atrakcje. Teraz stosuje 2,3 razy w tygodniu i jest juz ok. Myslalam, ze to taki pic na wode, ale efekty sa naprawde imponujace.
Tego trzeba uzywac caly czas? Na ile starcza opakowanie?
JARA codziennie, opakowanie za 330 zł to zapas na pół roku.
Codziennie przez pierwsze 3 miesiace. Pozniej mozna spokojnie co drugi dzien na podtrzymanie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się