Eee tam, narzekacie 🙂 Ja tylko żałuję że Jasper nie pokazał klaty - a był w filmie absolutnie boski 😀 Jedyny element, ktory pozwolił mi wytrwać te 2 godziny i nie zasnąć... bo cała reszta drętwa, nudna, masakryczna... 😵
Heh, wychodzi na to, że powinnam chodzić z papierowa torbą na głowie 😂 Szczery, leje na to co o mnie mówisz, mam prawo wyrazić opinię, a ty nie masz żadnych podstaw by obrażać ludzi.
Likier - z tą ci** to dowaliłaś. To dość charakterystyczne wykończenie dobrze umięśnionej klaty u faceta: Jak facet jest umięśniony to ZAWSZE tak ma, także jedyne co może zrobić to podciągnąć wyżej majty. 🙄
tulipan, ja nie przepadam za mięśniakami, szczerze to mi to obojętne, na prawdę, ale jak już ma te mięśnie to niech podnosi majtki, bo mnie obrzydza coś takiego. 😉
Likier - ja myślę, że wcale nie jesteś inna. Jesteś taka jak my wszystkie. Nie wiem co jest nie tak z twarzą Channinga, ale ok - nie wnikam, są różne gusta.
Ale ja nic nie mówię o twarzy Chnninga, mi się on podoba, jest przystojny, ja mówię ogólnie o ciałach i twarzach, że dużo lasek leci na samą klate hehe😉
Notarialna - toż to zagadka roku ! Co facet może mieć w majtkach, hmm 🤔 hahaha. Pattinson również do mnie nie przemawia, to taki typ oblecha, np. Raz, dwa, trzy mokre plamy pod pachami masz TY ! Tak, ty Robercie 😎
A, jeszcze nie wiem, czy wiecie, ale pani Meyer uznawszy, iz kasa się kończy/jest jej za mało wymodziła książkę "Krótkie drugie życie Bree Tanner" - o tej nowonarodzonej co ją wzięli zywcem, ale Volturi ja zjedli 😉 Przyznam, że nie odważyłam się kupić 😉