Mnie w "Zmierzchu" niepokoi tylko fakt, że wmawia się fankom serii, że prawdziwe szczęście jest im w stanie zapewnić tylko ta druga połowa i życie bez niej jest bez sensu. O fakcie, że istnieje takie dziwo jak mężczyzna idealny nie wspomnę 😉 Jakieś biedne, młode dziewczątko przeczyta i jeszcze uwierzy 😎
ja ja ja byłam 😉 pisałam w Kocham kino - moim zdaniem najlepiej nakręcona część, wiernie zekranizowana. Bella w końcu naturalna. I wampiry jak wampiry 😉
Byłam i ja. Gdyby nie popcorn to bym chyba usnęła w połowie. 🤔 Przegadane i przeckliwione - gdyby wyciąć te 5-minutowe momenty patrzenia sobie w oczy film wyszedłby zapewne o połowę krótszy. Ale pewnie o to chodziło twórcom. 😎
cale dwie godziny przygotowywali sie do tej "walki", a walka to byla dla mnie jak jakas dzieciniada... polatali troche sie pobili i juz 😉 Ale watki humorystyczne miedzy Edwardem i Jacobem mi sie podobaly 🙂
Też oglądałam Zaćmienie, nic mnie nie zaskoczyło, bo czytałam książkę, ale ok film, lepsze były przemiany wilków niż w drugiej części tulipan, a mi ogólnie Jacob 😎 😍 mi podobała się scenka w namiocie, rozmowa Edwarda z Jacobem oraz pocałunek Jacoba z Bellą (ten drugi znaczy się)
ja się wybieram po powrocie z wyjazdu, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu. I chyba zaślinię w kinie całe siedzenie na widok Jacoba 😜 Czasami zastanawiam się jak to jest możliwe, że takie istoty chodzą po ziemi 😵 💘 😁
Film osobiście mnie nie zachwycił byłam na pokazie przedpremierowym 29. Owszem było kilka zabawnych momentów ale tak to nuda i nuda. Scena walki zdecydowanie za krótka. A macie może muzykę z filmu?
O tak humorki między Jacobem, a Edziem też mi się podobały 😉. I teraz powiedzcie mi JAK Bella mogła wybrać klatę Edwarda na rzecz klaty Jacoba też tego nie rozumiem Oprócz Jacoba podobał mi się też Jasper i Jane. Ale niektóre momenty wyobrażałam sobie inaczej.
nie chciałbym być niemiły edit:
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] obrażanie innego użytkownika. Wycieczka osobista.[/center]