Forum towarzyskie »

Zmierzch, Księżyc w Nowiu, Zaćmienie, Przed świtem

Mnie w "Zmierzchu" niepokoi tylko fakt, że wmawia się fankom serii, że prawdziwe szczęście jest im w stanie zapewnić tylko ta druga połowa i życie bez niej jest bez sensu. O fakcie, że istnieje takie dziwo jak mężczyzna idealny nie wspomnę 😉 Jakieś biedne, młode dziewczątko przeczyta i jeszcze uwierzy 😎
Co to, nikt nie pisze jak mu się Zaćmienie podoba?  😁
Dla mnie nic nowego ale miły film  😉
ja ja ja byłam  😉
pisałam w Kocham kino - moim zdaniem najlepiej nakręcona część, wiernie zekranizowana. Bella w końcu naturalna. I wampiry jak wampiry  😉
Byłam i ja.
Gdyby nie popcorn to bym chyba usnęła w połowie.  🤔
Przegadane i przeckliwione - gdyby wyciąć te 5-minutowe momenty patrzenia sobie w oczy film wyszedłby zapewne o połowę krótszy. Ale pewnie o to chodziło twórcom.  😎

A ja tak z innej beczki. Są dwie rzeczy jakie uwielbiam w ekranizacji tej sagi.
1. Utwór Cartera Burwella
2. Klata Jacoba
💘
cale dwie godziny przygotowywali sie do tej "walki", a walka to byla dla mnie jak jakas dzieciniada... polatali troche sie pobili i juz 😉
Ale watki humorystyczne miedzy Edwardem i Jacobem mi sie podobaly 🙂
Też oglądałam Zaćmienie, nic mnie nie zaskoczyło, bo czytałam książkę, ale ok film, lepsze były przemiany wilków niż w drugiej części
tulipan, a mi ogólnie Jacob  😎  😍
mi podobała się scenka w namiocie, rozmowa Edwarda z Jacobem oraz pocałunek Jacoba z Bellą (ten drugi znaczy się)
[quote author=kamkaz link=topic=6159.msg643443#msg643443 date=1278358789]
Ale watki humorystyczne miedzy Edwardem i Jacobem mi sie podobaly 🙂

2. Klata Jacoba
💘
[/quote]
Moje 2 ulubione rzeczy  😁

można patrzeć, i patrzeć  😁
[img]http://c.wrzuta.pl/wi3612/76bde5bf0004a2274a16b89f/0/jacob....[/img]
haha to był zdecydowany PLUS tego filmu  😍    mimo że to dziecko przecież...
a mi się najbardziej podobają Voltiurii i znakomita Jane ( Dakota)
uwielbiam ją!

no i klata Jacoba oczywiście 🙂
podobał mi się jeszcze Jasper 🙂 ten jego przenikliwy wzrok 🙂
ja się wybieram po powrocie z wyjazdu, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu. I chyba zaślinię w kinie całe siedzenie na widok Jacoba 😜 Czasami zastanawiam się jak to jest możliwe, że takie istoty chodzą po ziemi 😵 💘 😁
podobał mi się jeszcze Jasper 🙂 ten jego przenikliwy wzrok 🙂

Tak, Jasper te byl slodki 💘
I teraz powiedzcie mi JAK Bella mogła wybrać klatę Edwarda na rzecz klaty Jacoba?

Edward ma krzywą twarz :/
ale podoba mi się jego przenikliwe spojrzenie 🙂

Aquarius, czytając książę jeszcze miałam nadzieję, że zmieni zdanie i wybierze Jacoba, ale po przeczytaniu 4 części - nadzieja umarła
Film osobiście mnie nie zachwycił byłam na pokazie przedpremierowym 29. Owszem było kilka zabawnych momentów ale tak to nuda i nuda. Scena walki zdecydowanie za krótka. A macie może muzykę z filmu?
czesc masz tu: [url=http://www.youtube.com/user/ChicFreak4#p/u]http://www.youtube.com/user/ChicFreak4#p/u[/url] (ostatnio wrzucone filmiki)
Już mam całą ale dzięki kocham jeden z utworów my love jest boski 🙂
mnie tez sie podoba razem z "heavy in my arms" (czy jakos tak....)
O tak humorki między Jacobem, a Edziem też mi się podobały 😉.
I teraz powiedzcie mi JAK Bella mogła wybrać klatę Edwarda na rzecz klaty Jacoba
też tego nie rozumiem
Oprócz Jacoba podobał mi się też Jasper i Jane.
Ale niektóre momenty wyobrażałam sobie inaczej.
A od kiedy faceta wybiera się po klacie?  🙄

Ten Jacob to laluś, jest OBRZYDLIWY... Taki wypiękniony orangutan.

Edward może nie jest taki "lalusiowaty", ale ma to coś w oczach, co przeszywa, a ten Jacob nie ma oczu, dlatego u mnie przegrywa.

A ja nie rozumiem, jak można płacić za oglądania obleśnej, owłosionej, cherlawej klaty Pattisona. Wybaczcie.
Strzyga, Miałam to samo napisać 😂
Mnie szkoda byłoby czasu i pieniędzy na takie coś 😉
Już się robi Harry Potter z tego 😉

edit. Nie wiem, ale mnie baaardzo obrzydza ten element brzucha, bleh..
Notarialna, ej no sam seks  😵 :bum:
Likier mówisz o tych po boku wcięciach ? Ja takie luuubie u facetów.  😁

A  ja mam pytanie czy pamięta ktoś jaki tytuł ma piosenka z Zaćmienia ta w wykonaniu Muse? Bo google plują mi jakąś inną.
Strzyga, Już nie wspomnę, że pewne miejsca mógłby doprowadzić do stanu, w którym można je pokazywać publicznie. No już mogli photoshopa użyć 😵

bleeeeee
Kasija, dokładnie, brzydziłabym się dotknąć czegoś takiego, fuj 😀

Wygląda to tak, jakby facet miał pochwę 😀

Szczerze to wolę naturalnego bezklatowego "Patisona", niż tamtego lalusia z cipą 😀...
nie chciałbym być niemiły edit:
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] obrażanie innego użytkownika.
Wycieczka osobista.
[/center]
Wiesz może to dlatego ,że jakoś nigdy nie skojarzyło mi się z tym co Tobie  😁
Bo gdyby tak to może miałabym podobne podejście  🤣

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się