Jak zamawiałam bilety z TicketPro to miejsc było sporo wolnych - na stronie można było podejzeć miejsca wykupione i zarezerowane, wychodziło 50%i ponad tyle wolnych, pojedyncze sektory były całe zajete (jeden na pewno ale moze jeszcze jakieś dwa) i to te najmniejsze. Podejzewam, że koniec sprzedaży wiaze się z za krótkim czasem do wysyłki i mogliby nie zdązyć dosłać przed Paradą. Ja brałam w sektorze P czyli po środku i niby bardziej obleganym to jednak miałam jeszcze spory wybór, a miejsca po 120 zł chyba ostały sie w najwiekszej liczbie sztuk, chyba, ze ostatnio jakiś nalot był na nie 😉
Mam pytanie do osób, które były w Atlas Arenie: czy z tych miejsc po 40zł widać w miarę dobrze czy lepiej nie zawracać sobie nimi głowy i kupić te droższe?
Kupilam dzis bilety w Empiku w Manufakturze. Sporo miejsc zajetych, szczegolnie tych najlepszych. Chcialam sektor E i nic wolnego nie bylo. Wzielam w P. Jednak nie ma co panikowac, napewno jeszcze wolne sa.
ja będę prosto ze stajni-nie odmówię sobie popatrzenia jak rude popyla na oksera z kitą w górze- więc chyba w konskich, tylko konskie spodnie mi spadaja:P
wielka wiocha czy ujdzie? albo specjalnie na piwko pojadę do chałupy się wykąpać i uczłowieczyć :P