ta stajnia o ktorej pisze nie byla w ogole zwiazana z tym wydarzeniem ani sponsorem... a ze wyszlo wczoraj w trakcie pokazu cos w stylu " xy jak sie nazywa twoja stajnia i na jakiej ulicy jest? " to takie troche...no... nie wiem co bylo w sobote-wiem co bylo wczoraj🙂
To już była parada czy zapowiedź parady? West miał pokazywać Alex Jarmuła i Lothar Koenig . Pan w kapeluszu prezentuje się świetnie. Co pokazywał pan leżący na koniu?
Z tego co piszą w ŚK (ciach ) to pokaz westu był przedstawiony przez zawodników ze stajni ciach w Łodzi. To naprawdę klasa europejska więc widzowie powinni być usatysfakcjonowani. Jak było naprawdę może powiedzą Łodzianie.
uzytkownik jest wziety pod obserwacje. prosze przesta wklejac wszedzie, gdzie sie da, linki do parady i prosze przestac nachalnie promowac stajnie. jesli to sie bedzie powtarzac bedzie wypowiedz moderowana.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] autopromocja/reklama na forum
O, to ja ci dam jeszcze znać. Ja zostane tam pewnie na noc i w niedziele sobie najwyżej pociągiem wrócę. chyba, że Kaśka będzie ode mnie jechać to się z nią zabiore - teraz mi przyszło do głowy, że może jechać..
Myślicie, że bilety będzie można dostac na miejscu normalnie?
Mnie tylko jedno zastanawia.... gdzie oni zrobią rozprężalnię i stajnie polowe przy tak absurdalnie mikroskopijnym parkingu wokół hali...
Skoro Torwar sobie poradził to i pewnie tu znaleźli rozwiązanie. Może dogadali się ze stadionem. Zobaczymy jak przyjedziemy. Mam nadzieję, że nie będę miała za daleko do ciężarówki 🙂
theklaudia, Tak, będzie. Wystarczy spojrzeć na plan imprezy:
Piątek 18.11. (bezpłatny) Start godzina 16.00 - konkurs skoków – Mała runda, - konkurs skoków - Duża runda, - mecz horseball Koniec ok. godziny 21.00
Sobota 19.11. Runda poranna Start godzina 10.00 - konkurs skoków – Mała runda, - konkurs skoków – Duża runda. Koniec ok. godziny 13.00 Runda popołudniowa Parada Jeździecka Start godzina 14.00 - konkurs skoków, - pokaz jazdy w stylu west, - Jean Francois Pignon pokaz konny, - wyścigi kuców, Przerwa - pokaz jazdy w damskim siodle, - pokaz woltyżerki, - konkurs potęgi skoku, - konkurs zaprzęgów. Przerwa - pokaz ujeżdżenia, - mecz horseball, - pokaz Kozaków. Losowanie nagród dla publiczności Koniec ok. godziny 20.30
Niedziela 20.11. Runda poranna Początek godzina 10.30 - konkurs skoków, - konkurs skoków – finał małej rundy. Koniec ok. godz. 12.30 Runda popołudniowa – Parada Jeździecka Start godzina 14.00 - wyścigi kuców, - pokaz jazdy w stylu west, - pokaz jazdy w damskim siodle, - Jean Francois Pignon pokaz konny, Przerwa - konkurs skoków Grand Prix, - pokaz woltyżerki, - wyścigi zaprzęgów, Przerwa - pokaz ujeżdżenia, - mecz finałowy horseball, - pokaz Kozaków Koniec ok. godz. 20.30