lostak, Warmia: http://trzejmy.pl/ jedno z najczystszych jezior na Warmii, cicha okolica, mili ludzie, bardzo ladne miejsce, dobra kuchnia 🙂 Elganowo - miedzy Szczytnem a Olsztynem
Rakowiec, Rakowiec, Rakowiec... O rany, coś dla nas!
Przedyskutowałam z rodzicami, którzy wesprą finansowo ewentualny wyjazd (bo już jeden w formie konsultacji planuję). Wydatek spory, ale tak czytam i czytam - jednym słowem: warto!
Stąd dwa pytania.
1) są jeszcze miejsca w wakacje? Najchętniej lipiec, tak jak Dzionka i reszta ekypy jedzie? 😀 2) czy byłby ktoś z dolnośląskiego lub "po drodze" zainteresowany dołączeniem się do transportu? Bo jednak odcinek niemały i fajnie byłoby zminimalizować koszta dojazdu.
[quote author=Ktoś link=topic=61.msg497391#msg497391 date=1266913463] przypominam tylko,że tytuł wątku brzmi - sportowe wakacje ,a nie wypoczynek w agroturystyce 😉
a ja napisalam, ze nie bede otwierac kolejnego watku, zeby zadac jedno pytanie.
[/quote] a kto Ci każe otwierać nowy wątek?tak cięzko użyć wyszukiwarki? jakiś szczypior zostałby już ze 3 razy zjedzony za taki błąd w wyborze odpowiedniegą wątku.
Proszę o to pytać w wątkach wakacje z koniem, obozy jeździeckie 2010 czy obozy konne. Tutaj chcą się sportować tylko. Kontynuujemy zgodnie z tytułem wątku. Dziękuję.
Mógł by mi ktoś polecić obóz sportowy na wakacje z własnym koniem, ale najlepiej głównie skokowy no i rejonie województw: śląskie, małopolskie, opolskie, łódźkie, świętokrzyskie i ew. mały fragmencik wielkopolskiego. Chodzi mi żeby było to do ok.200km od Katowic. Z miejsc, które znam lub czytałam to jest Lewada (tylko ujeżdżenie), Bolęcin, Annopol, Absolut i Toporzysko no i Bolix, tyle że żadne mnie nie przekonuje w 100%... 🙄
🚫 Ktoś, zejdz ze mnie i znajdz sobie inne zabawki, ostatnio strasznie wszystkich pouczasz, jakbys sie bawila w cichego moderatora, albo znawce tematow wszelakich, a ja naprawde nie mam ochoty na zabawę. Opuszczam twoja piaskownice.
🚫 Ktoś, zejdz ze mnie i znajdz sobie inne zabawki, ostatnio strasznie wszystkich pouczasz, jakbys sie bawila w cichego moderatora, albo znawce tematow wszelakich, a ja naprawde nie mam ochoty na zabawę. Opuszczam twoja piaskownice.
jasne,bo to ja się bawię w otwieranie kolejnych części wątków,w których nie udzielam się 😂 daruj sobie ten pseudo wyniesiony ton,a zapraszanie do korzystania z wyszukiwarki,to raczej dobry obyczaj,a nie moja fanaberia.piękny foch za zwrócenie uwagi,prawie jak szczypior 🤔wirek: idź sobie pozadzierać nosa w swojej piaskownicy,bo dla mnie i dla mojej córki jeszcze za zimno na takie zabawy.
kurcze trzeba dowiedzieć się jak to wygląda w pierwszym tygodniu lipca może rzeczywiście udałoby się w Rakowcu voltoekipę zgrać w jednym tygodniu to byłaby zabawa !
Ej ej, o czym ja nie wiem? Że niby gdzie jadę na przełomie lipca i sierpnia?? Dzisiaj gadałam "z Rakowcem" i jesteśmy z Fortą zabukowane. Aaaaale się cieszę 😍 😍
[quote author=abstrakcyjna link=topic=61.msg497680#msg497680 date=1266929150] Alee ja z Katowic plus chcę jechać z koleżanką...więc przyczepa 3konna musiała by być 😉
Nikt nie ma na Śląsku samochodu+ przyczepy albo ciężarówki?[ [/quote]
Oczywiście że ma i takową nawet jadę...chodziło mi że na 3konia już miejsca nie ma 😉
czytam i czytam ten wątek i zastanawiam się czy ma ktoś do polecenia miejsce, gdzie można pojechać z własnym koniem na np. 2 tyg. i załapać sie na egzamin na srebrna odznake?