I tu rzebyś się nie żdziwiła. Coś niecoś doświadczyłem .
kto po wsi chodzi ten ma duzo dzieci?czy jak to tam szło 🤣,a na poważnie i tak wszyscy wiedzą że ty już prawie jak rezydent jesteś...myślę,że to co Cię spotkało to bardziej wypadek przy pracy...więc optymistycznie powiem,do zobaczenia - także w Rakowcu 😀
wakacje to zawsze szczyt obsadzenia Rakowca....kiedyś także obowiązkowo zawody w wkkw które się tam w okolicach lipca odbywały...a z psami na pewno nie będzie w Rakowcu problemu.
Pieski są bardzo niemile widziane, jeśli ich właściciele puszczają je samopas oraz nie wychodzą z nimi rano, bo odsypiaja nocne balowanie, w wyniku czego pieski obsikuja hotelik.
silverstar super 🙂 Po czym cię poznamy 🙂? Arimona wolałam wcześniej zaplanować, bo rok temu Jurek miał 9 osób w treningu dziennie i ani jednej więcej by już nie wcisnął. Lepiej nie ryzykować, skoro obie możemy jechać w tym samym terminie 🙂
silverstar super 🙂 Po czym cię poznamy 🙂? Hmm po Siwym wałaszku 😀 Ja Was z pewnoscia rozpoznam po koniach;] z restza nie raz przewijały sie na forum foty wiec mysle, ze nie bedzie problemu 😉 W tym roku tez palnujesz odrazu po Rakowcu "urlop" na Mazurach?
Arimona wolałam wcześniej zaplanować, bo rok temu Jurek miał 9 osób w treningu dziennie i ani jednej więcej by już nie wcisnął. Lepiej nie ryzykować, skoro obie możemy jechać w tym samym terminie 🙂
9 osób? wow, nie źle 😲 🤔wirek: On musi sobie miesiąc urlopu fundować pewne po takich wakacjach. 🤣 Ja sie zastanawialam nad wyjazdem do p. Morsztyn (na kilka dni, może ew. tydzień) ze swoimi mocno nieujeżdżonymi skoczkami, ale jak na razie nic w tym kierunku nie robilam, chociaż podejrzewam ze tez nie będzie łatwo o termin.
wczoraj znajoma zapytala mnie o miejsce - agroturystyke, gdzie w wakacje moze pojechac rodzinnie, pojezdzic, pobyc w ladnej okolicy, woda, las, rowery itd.
w zeszlym roku byli w okolicach opola, zarezerwowali, pojechali, po jednym dniu ucieki, bo brudno i syf, konie malo przyjazne. trafili to miejsca ciut lepiszego, ale nie byl to wypoczynek o jakim mysleli.
i zglupialam, nie znam takiego miejsca, ktore moglabym spokojnie polecic, gdzie jest prosto, czysto i sa dobre konie.
jakies pomysly? mowie o agroturystyce, nie wakacjach w stajni, az takimi koniarzami nie sa😉
Proszę o to pytać w wątkach wakacje z koniem, obozy jeździeckie 2010 czy obozy konne. Tutaj chcą się sportować tylko. Kontynuujemy zgodnie z tytułem wątku. Dziękuję.
Jeśli Mazury, to ja niezmiennie polecam Sasek Mały pod Szczytnem. Ludzie jadą raz i wracają do końca życia - serio 🙂 Jestem tam co roku, bo mam działkę i ciągle spotykam tych samych ludzi 🙂 mają stronę www: http://www.sasek.pl/polska/index.html
Jeśli agroturystyka to chyba najlepsze Mazury. Jednak nie nastawiałbym się że w jednym miejscu będzie wszystko. Jeśli zależy im na koniach to znalazłabym np coś blisko gałkowa. ( chyba zawsze będę miała sentyment do tej stajni 😉 ) Albo to wygląda dość ciekawie http://www.agro-konie.eu/
W RR przez całe ferie są młodzi jeźdzcy z różnych stron kraju. Podglądam, przyglądam się . Pracują.Trenują. Oj w tym sezonie szykuje się silna grupa młodzieży.