Wiem że tytuł dziwny... Ale mniej więcej chodzi o to
Ja mam konie ( mama i dziadek w "koniach"😉 a moja koleżanka nie... Więc jak mi sięc oś uda , jak skacze , itp. nie moge jej powiedzieć ,pogadac bo ona zaraz mam doła ... A wszystko przez to że nie ma swojego konia... I jej zacgowanie jest takie dołujące , " ty masz większą szanse na sport" , ty możesz bo masz konie,itp. JA jej tez ciągle nir moge pomagać typu dawać jej ciągle jeździć na moim koniu. Ona jeździ rekreacyjnie a w klubach lub namówieniu rodziców widzi same problemy.. Jak sobie z nią poradzić ?? To taki problem koński...
No dobra 🙄 uratuję honor forum- nie jesteśmy tacy źli 😎 Ja jej dam 4 konie, plus 10.000 miesięcznie na ich utrzymanie i treningi. Ktoś jeszcze coś potrzebuje? Pospieszcie się dopóki mam gest 😎
Opcja 2 odnośnie koleżanki- wynajmę Leona Zawodowca- odstrzeli koleżankę i po bólu i problemie 😎
ale w sumie w czym problem. Masz dwa konie i na pewno nie zawsze chce ci się/masz czas na nich jeździć. I wtedy ta koleżnak może konia ruszyć na ten przykład.
Albo obie sobie pojechać w teren ablo coć. I dwa konie będą ruszone a ty i koleżanka będziecie mieć miłe przeżycia.
ale w sumie w czym problem. Masz dwa konie i na pewno nie zawsze chce ci się/masz czas na nich jeździć. I wtedy ta koleżnak może konia ruszyć na ten przykład.
Albo obie sobie pojechać w teren ablo coć. I dwa konie będą ruszone a ty i koleżanka będziecie mieć miłe przeżycia.
Brawo , tylko jeszcze trzeba umić się dzielić i może tutaj jest problem ?
[quote author=ElaPe link=topic=60792.msg1061312#msg1061312 date=1309629068] ale w sumie w czym problem. Masz dwa konie i na pewno nie zawsze chce ci się/masz czas na nich jeździć. I wtedy ta koleżnak może konia ruszyć na ten przykład.
Brawo , tylko jeszcze trzeba umić się dzielić i może tutaj jest problem ? [/quote]
Albo pod koleżanką koniki lepiej chodzą i ją zazdrość bierze 😉
Tak w mega skrócie? Posiadał pierścień, który kochał miłością namiętną 😍 i z Hobbitem Frodo się nie chciał podzielić i po wielu perypetiach w ogniu zginął wraz z pierścieniem 🤬 Tu link do dokładniejszego streszczenia : http://pl.wikipedia.org/wiki/Gollum
haha..nie no mam poczucie humoru a ten wierszyk mnie rozwalił
Pani EluPe nie , nie zazdroszczę jej a pozatym jeżdżę mojego konika codziennie a fakt jest ich więcej ale one są w pensjonacie lub młode więc jest tylko 1... Jak się zamyka wątek?