Forum towarzyskie »

Problem z koleżanką

Wiem że tytuł dziwny... Ale mniej więcej chodzi o to

Ja mam konie ( mama i dziadek w "koniach"😉 a moja koleżanka nie... Więc jak mi sięc oś uda , jak skacze , itp. nie moge jej powiedzieć ,pogadac bo ona zaraz mam doła ... A wszystko przez to że nie ma swojego konia... I jej zacgowanie jest takie dołujące , " ty masz większą szanse na sport" , ty możesz bo masz konie,itp. JA jej tez ciągle nir moge pomagać typu dawać jej ciągle jeździć na moim koniu. Ona jeździ rekreacyjnie a w klubach lub namówieniu rodziców widzi same problemy.. Jak sobie z nią poradzić ?? To taki problem koński...
wakacje?  😵  🤔wirek:
Zmienić koleżankę, przestać jeździć, a najlepiej zrobić sobie urlop od forum. 2-3 lata co najmniej.
wakacje....

popieram rady Strzygi
Taaaa  wakacje 🙂
2 miesiące, eh...
zaproś koleżankę na forum  😁
Widzę że nikogo to nie obchodzi... OK
Powiedziała panna i tupnąwszy nóżką w malinowy chruśniak była się oddaliła, na srebrnym wierzchowcu pomykając.
Jak to nie obchodzi, przecież widzisz ile ludzi ci odpisało.

Popieram mtl. Niech koleżanka też coś napisze.
Powiedziała panna i tupnąwszy nóżką w malinowy chruśniak była się oddaliła, na srebrnym wierzchowcu pomykając.

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Umarłam 😀

Nie rozumiem jednak problemu ... Naświetli mi go ktoś ?  🙁
Chyba nie umiem czytać ze zrozumieniem :/
No dobra  🙄 uratuję honor forum- nie jesteśmy tacy źli  😎 Ja jej dam 4 konie, plus 10.000 miesięcznie na ich utrzymanie i treningi. Ktoś jeszcze coś potrzebuje? Pospieszcie się dopóki mam gest  😎

Opcja  2 odnośnie koleżanki- wynajmę Leona Zawodowca- odstrzeli koleżankę i po bólu i problemie  😎
Kopyciak, Leon tu nic nie da. ''procz kobiet i dzieci'',  nie pamietasz?  💃
Coraz bardziej lubię to forum. 😁
Averis padłam 😂
Ale to koleżanka- i w dodatku upierdliwa  😎 - to może się pod "kobiety i dzieci" nie łapie?  👀

A w wątku o eutanazji nic by się nie znalazło?  👀 Albo bilet na lot na księżyc w jedną stronę jej fundnę?  👀
Ja proponuję zakup koleżance koszulki z takim oto wzorem fikuśnym

No wiesz, mi sie wydaje ze ta kumpela troche wykorzystuje to ze ty masz konie, to wnioskuje z twojego posta. 
Averis, wielbię Cię!
Uwielbiam wakacje z re-voltą!  😂
Wykorzystywanie nieletnich i zwierząt jest karalne.
Tak, zrobmy 'polkolonie z re-volta''!

'Dzis pomysl na... problemy z kolezanka''
ale w sumie w czym problem. Masz dwa konie i na pewno nie zawsze chce ci się/masz czas na nich jeździć. I wtedy ta koleżnak może konia ruszyć na ten przykład.

Albo obie sobie pojechać w teren ablo coć. I dwa konie będą ruszone a ty i koleżanka będziecie mieć miłe przeżycia.
ale w sumie w czym problem. Masz dwa konie i na pewno nie zawsze chce ci się/masz czas na nich jeździć. I wtedy ta koleżnak może konia ruszyć na ten przykład.

Albo obie sobie pojechać w teren ablo coć. I dwa konie będą ruszone a ty i koleżanka będziecie mieć miłe przeżycia.

Brawo , tylko jeszcze trzeba umić się dzielić i może tutaj jest problem ?
[quote author=ElaPe link=topic=60792.msg1061312#msg1061312 date=1309629068]

Brawo , tylko jeszcze trzeba umić się dzielić i może tutaj jest problem ?
[/quote]

Albo pod koleżanką koniki lepiej chodzą i ją zazdrość bierze 😉
Był jeden taki co się nie lubił dzielić - Gollum się nazywał... i na dobre mu to nie wyszło...  🤬

http://en.wikipedia.org/wiki/Gollum

edit: Link do Golluma
ee, temat fantasy zupełnie mnie przerasta. Możesz streścić co zrobił i czemu na złe wyszło Gollumowi to coś?
Tak w mega skrócie? Posiadał pierścień, który kochał miłością namiętną  😍 i z Hobbitem Frodo się nie chciał podzielić i po wielu perypetiach w ogniu zginął wraz z pierścieniem  🤬
Tu link do dokładniejszego streszczenia : http://pl.wikipedia.org/wiki/Gollum

...ale dzielić się nie lubił....
Ano właśnie. Sprawiedliwość go dosięgła.

haha..nie no mam poczucie humoru a ten wierszyk mnie rozwalił

Pani EluPe nie , nie zazdroszczę jej a pozatym jeżdżę mojego konika codziennie a fakt jest ich więcej ale one są w pensjonacie lub młode więc jest tylko 1... Jak się zamyka wątek?
Jak się zamyka wątek?

ty nie możesz - jedynie moderacja/admin. Poza tym tak dla twojej wiadomości na forum nie stosuje się formy pan/pani zwracając się do forumowiczów.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się