Forum towarzyskie »

Wspieramy projekt Klara Power

Ogłaszam konkurs!

na opracowanie grafiki, która znajdzie się na aucie przeznaczonym na licytację w szczytnym celu. Wrzucam fotki rzeczonego auta, które ma być obrandowane. Samochód bazowy to Saab 9-5 ’98, który trafił już w łapki świetnych mechaników. Auto właśnie otrzymało nowe serducho, które zostanie poddane tuningowi przez jednego z najlepszych magików od strojenia silników z turbo w Polsce.
Będzie to jeden z najmocniejszych Saabów w naszym kraju!
Btw – jeśli ktoś szuka nietuzinkowego auta to będzie niepowtarzalna okazja.

Ale wracając do meritum. Grafika powinna być stworzona w jakimś graficznym formacie oczywiście i powinna zawierać napis Klara Power. Reszta to pełna swoboda i dowolność. Mile widziane będzie wplecenie w to logo marki auta, ale nie koniecznie. Konkurs trwa do 30 czerwca. Dla zwycięzcy przewidziana jest naprawdę fajna nagroda. Konkretnie nie wiem jeszcze co, ale jakieś bardzo porządne końskie akcesorium. Potem napiszę co to będzie tylko muszę pomyśleć. Oczywiście nie mam pewności, że nasz projekt wygra i zostanie wrzucony na auto, ale z pewnością nasze logo pojawi się na samochodzie i przez 12 miesięcy po zakończeniu akcji będzie jeszcze sobie na nim podróżować.

Moim skromnym wkładem będzie nagroda dla zwycięzcy konkursu – bez względu na późniejsze losy grafiki. Wiem, że dacie radę, bo już nie raz projektowaliście różności i wyglądało to fajnie.

Więcej o samym projekcie macie tutaj - http://www.klara-power.pl
Szczegółowe info u pomysłodawcy projektu - Krzyśka kontakt@klara-power.pl albo u mnie.

Dzięki!

edit:

[center]Nagrodą w konkursie będzie zestaw: derka polarowa + czaprak + owijki. W zależności od preferencji - skokowy lub ujeżdżeniowy. Kolorystyka do wyboru. Producent Eskadron. [/center]

edit2:
Gdyby ktoś potrzebował zdjęcia auta z każdej strony w dużej rozdzielczości to prześlę na maila.

edit3:
W związku z pytaniami o technikę: auto było oklejane w technice wektorowej (cokolwiek to jest 😉). Jeśli ktoś robi w kompie to proszę zapisać w pdf lub jakimś rozszerzeniu corelowskim. Nie ma natomiast żadnego problemu jeśli ktoś zechce zrobić taką pracę ręcznie. Wystarczy potem zeskanować, a firma i tak da radę okleić. Do wykorzystania jest cała powierzchnia auta. No, może z szybami ostrożnie.  🤣

No i po konkursie 😉

[center]Ogłaszam, że zwycięzcą została forumowa [b]zabeczka17. Gratuluję!!![/b][/center]

Jednocześnie nadmieniam, że zwyciężył projekt z innego forum. Wizualizację macie poniżej. Być może uda się jakoś wpleść napis z projektu zabeczki17, ale to się jeszcze okaże. Akcent Re-Voltowy będzie w postaci logo forum umieszczonego na nadwoziu /widać na projekcie - tylny zderzak/.

Dziękuję wszystkim za udział w konkursie, za ciekawe pomysły i wsparcie. Pozwolę sobie zdawać na bieżąco relacje z prac nad autem. Obecnie chłopaki składają nowy silnik i lada dzień zacznie się strojenie z turbiną.

Podam też termin imprezy, na której 9[sup]5[/sup] będzie licytowana. Może kogoś zainteresuje...

Póki co to tyle. W imieniu Klary dziękuję i pozdrawiam.
Bajo!
Na dzień dzisiejszy auto ma już nowe serducho i zostało uturbione i zestrojone. Oklejenie gotowe - zwróćcie uwagę na trzecie zdjęcie 😉 Teraz furka leci do Polkowic na wymianę tapicerek i generalkę całego wnętrza.
Tyle ode mnie na razie. Pozdrowienia od Klary i przyjaciół z Saab Klub Polska.

P.s. zabeczka17 - pochwal się szmatkami!
mówisz i masz 🙂
Na razie tylko takie 🙂  robione na szybko 🙂
Ale jak tylko nadazy się okazja wstawię w pełnym osprzecie 🙂
Kolory sa MEGA 🙂
Dziękuję raz jeszcze 🙂

Trzymamy kciuki za Klarusie 🙂

ps. Derka na moją lolitkę jest za duża, ale specjalnie wybrałam ten rozmiar. Kobyła  jeszcze rośnie i się rozwija 🙂 🙂
Jak to się u mnie mówi Zdrowo Znoś!

A autko ma nowe wnętrze. Oto efekt dzisiejszych prac w Polkowicach. Wygląda zacnie, prawda?
hehe dzięki a na boku  świetna fura 🙂 A najlepsze że Polkowice ode mnie 7 km 🙂
Oj wawrek masz minusa ,tak blisko nas i na kawę nie przyjechałeś  🤬 
monia to furka poleciała do Polkowic nie wawrek  :cool:
Cóż... czuję się zaproszony. Kiedyś z pewnością wpadnę na Śląsk.
na DOLNY Śląsk 😀 ;] koniecznie 🙂
16 PAŹDZIERNIKA 2011 r. odbędzie się aukcja charytatywna samochodu KLARA SAAB POWER, której dochód zostanie przeznaczony na leczenie Klary. Data nie jest przypadkowa - w tym dniu Klara przyszła na świat.

Regulamin aukcji oraz wszystkie niezbędne informacje będą się ukazywać zarówno na stronie:
www.klara-power.pl jak również na obecnie tworzonej www.klarasaabpower.pl

Sponsor SprintAir ma niespodziankę. Wśród osób, które będą licytować podczas aukcji charytatywnej KLARA SAAB POWER 16 paździenika 2011 r. zostaną wylosowane 4 osoby, które otrzymają w prezencie przelot samolotem SAAB w kabinie pilota w rejsie krajowym (w 2 strony).

Wczoraj na Okęciu chłopaki machnęli małą sesję w celach marketingowych. Oto próbka:

A na tym fajnie widać nasze logo 😉

Więcej zdjęć na www.klara-power.pl
czadowe foty  i fajen auto 😉

Szacuneczek!!
Widzialam jak wczoraj filmowali Klare na Łazienkowskiej 🙂
Tak, będzie w OPT na TVN Turbo.
rewelacja samochód!

czas kasę zbierać 😀
W najbliższą niedzielę o 11[sup]30[/sup] w programie Opetracja Tuning na Tvn Turbo ukaże się program o projekcie. Do kiosków właśnie trafia materiał o KLARA SAAB POWER w takich czasopismach jak: GT, Automobilista oraz PilotClub. Prawdopodobnie dzisiaj albo jutro zostanie uruchomiona nowa strona www.klara-power.pl z nowym layoutem oraz paroma drobiazgami. Ustalane są również nagrody dla osób licytujących samochód.
A jeżeli chodzi o Klarę i Dorotę. W tej chwili obie dziewczyny są na 3 tygodniowej rehabilitacji i ciężko przygotowują się do nadchodzących 2 operacji.

edit: jednak w tę niedzielę, tj. 02.10.2011, stacja i godzina bez zmian. Nowa stronka już na chodzie. Zapraszam do odwiedzin.
Kto nie oglądał w niedzielę to może spojrzeć tutaj. Re-Voltę też widać 😉
świetne auto 🙂
inicjatywa i pomysł świetny, bo samo auto...jak na Saaba, zbyt młode 🤔
To mam dla Ciebie dobrą wiadomość. W przyszłym roku o tej porze będziesz mógł nabyć w równie szczytnym celu autentycznego klasyka. Dokładnie takiego jak poniżej. Pasuje?

ojej! mi by pasowal!  😜
O i mnie również! Kiedyś, jakieś 10 lat wstecz, przyjaciel mojego taty miał takiego saaba 900, biały był. Zamienili się na miesiąc samochodami i było mi dane być podwożoną do szkoły przez tatę tym samochodem. Coś wspaniałego, byłam nim tak podjarana, że zawsze przed wsiadaniem do niego miałam ciary na rękach. Niesamowicie wciskał w fotel przy najmniejszym nadepnięciu na pedał gazu. Dzieciaki się ze mnie śmiały na ulicy, że jeżdzę takim szajsem. Ale jak mi było przykro jak oni sie musieli powrotnie zamienić tymi samochodami!  Do tej pory pamiętam zapach tego samochodu i wyglad tapicerki w środku.
To mam dla Ciebie dobrą wiadomość. W przyszłym roku o tej porze będziesz mógł nabyć w równie szczytnym celu autentycznego klasyka. Dokładnie takiego jak poniżej. Pasuje? bardzo będę się starać, żeby do tego czasu stać się bogatym człowiekiem, bo taki krokodyl wart jest każdych pieniędzy...w odróżnieniu od Opla Vectry, nawet jeżeli ten ma znaczek Saaba 😉
Pod adresem http://www.klara-power.pl/aukcja/ został uruchomiony moduł aukcji internetowej KLARA SAAB POWER. Można już się rejestrować natomiast licytować będzie można od dnia 16 października 2011 r.
wawrek pytanie trochę z inneh beczki...czy to SP-KPR który lata na niektórych poączeniach eurolotu ostatnio?  😀
Wybacz, ale nie bardzo wiem o co pytasz...
Wybacz, ale nie bardzo wiem o co pytasz...

O samolot z zdjęć 🙂
Ja się akurat na tym nie znam. Myślę, że wszelkie informacje znajdziesz na ich stronie. Tak nawiasem - to też są Saaby 😉

Aukcja trwa.
Ja się akurat na tym nie znam. Myślę, że wszelkie informacje znajdziesz na ich stronie. Tak nawiasem - to też są Saaby 😉

Aukcja trwa.

Tak wiem, mialam okazje ostatnio z nim rejsy robić 😀
Moi Drodzy!
Aukcja charytatywna na rzecz rehabilitacji i leczenia Klary Handke dobiegła końca.
Zwycięzcą aukcji jest osoba licytująca o nicku Gapa.
Wylicytowna cena samochodu - 24000,00 PLN

Dziękuję wszystkim za wsparcie.

Odklejam

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się