Kto ogląda tegoroczną edycję?
Co o niej myślicie?
2006 bardzo mi zaimponowała, natomiast 2007 poza tym ze nie pobito rekordu, nie bardzo mi się podobał jej zamysł.
Jak na razie motyw wieku się przewija
sponsorów tu ledwo pokazują
może ma to jakis zbożny cel, ale nie uczą o tym, raczej chodzi tu o zadanie sobie jakiegoś trudu i co roku bycia coraz lepszym
Strzyga, a tego wróbla zastrzelono w 2005roku 😉 a nie w ubiegłym.
Ja oglądam corocznie, od kiedy jest transmisja w Polsce. W 2005r bardzo mi sie podobało, oglądałam z otwartą buzią. Z roku na rok coraz mniej mi się podoba, bo po prostu znana jest forma i nie jest to już ciekawe i niewiarygodne, bo widziałam to już 3 razy. Na początku, jak się przewracały klocki i odsłaniał się np. jakiś obraz, to było niewiarygodne i zachwycające. Dziś, gdy niczego nowego już nie wymyślili, nie ciekawi mnie to.
Wczoraj doszłam do drugiej reklamy i poszłam spać.
Dla mnie nie, bo utkwiło mi to w pamięci na tyle wyraźnie, że się wydaje jakby to było wczoraj. Porażająca ludzka bezmyślność i zabijanie o parę ustawionych kostek.
Ale fakt jest faktem, że było to bezsensowne. Jakby zaślepienie biciem jakiegoś durnego rekordu, który w rzeczywistości nic więcej nie daje było warte życia małej istoty.
Fakt z tym wróblem mnie też rozczarowano .. i tak naprawdę można by wszystkich którzy to tam układają pozastrzelać bo przecież każdemu może się ręka omsknąć i strącić połowę tych klocków ... ^^