Na razie artyści zapowiadają się świetnie 😀 Tylko coś ich mało w porównaniu do poprzedniego roku ( http://www.livefestival.pl/art.html) Przybędzie ich? Może mi się uda pojechać 😍
O to super 🙂 To ja jeszcze poczekam na więcej zachęcających mnie artystów przed podrzuceniem propozycji wybrania się tam bo na razie skłaniają mnie do tego 30 seconds to mars i Muse 😀
Jest może jakąs sierotka co nie jest z małopolskiego i się wybiera na dwa dni? Albo jakiś Revoltowicz z Krakowa jedzie na 30 seconds to mars?
Bo jestem w kropce. Na Muse będe prawdopodobnie. Z kuzynką i siostra. Ale na 30 Secodns to Mars i inne nie mam z kiim iść. A sama jechać tam. Jak ja z Gdańska.To jeszcze się zgubie 😉
I jak wrażenia? Właśnie wróciłam do domu i moim zdaniem było fantastycznie! 30STM i MUSE mnie zaczarowali i do teraz nie mogę się otrząsnąć🙂 btw. barierki były moje więc dotknęłam Jareda 😁 Szkoda tylko, że kolesie z muse trochę odwalili ten koncert nie wczuwając się za bardzo no ale trudno, i tak muzycznie poziom był niesamowity - nie sądziłam że Matt wyciągnie wokalnie te utwory. Do organizacji nie mam żadnych uwag, no może poza szczędzeniem wody przy barierkach w skutek czego niektórzy nie dawali rady wytrzymać tyle godzin w tłumie i mdleli. Ale ogólnie Coke to taki miniOpener. Ja jestem baaaaaaardzo zadowolona 💃
Chemicalsi... nie zawiedli mnie ale nie potrafię się zachwycać takim koncertem. Po pierwsze nie jestem wielką fanką takiej muzyki (chociaż ich lubię) a po drugie dla mnie to po prostu była dobra impreza, fajne wizualizacje i okazja żeby potańczyć. Szkoda że tak mało ludzi zostało do samego końca 🤔
Panica nigdy nie lubiłam ale ten koncert bardzo mnie do nich przekonał. Był taki energetyczny i... szczery. Nie wiem jak to opisać ale widać było ile frajdy daje im granie przed krakowską publicznością. Wokalista raz nawet się zapędził i wymsknęło mu się : I wanna...fuck you all! Miny pozostałych członków zespołu były bezcenne 😁 Znałam tylko kilka utworów i nie mogę narzekać na wykonanie 😉
Ramires, ja bardzo żałuję, że nie dane mi było zobaczyć przede wszystkim chemical brothers ... . Uwielbiam to co robią i w jaki sposób 😉 Dwa lata temu byli na openerze, teraz na coke to może w przyszym też na coś zawitają 🙂