Czy ktoś z was się wybiera? Ja wczoraj kupiłam bilety i już nie mogę się doczekać! Będą między innymi The Killers ( :kocham🙂, 50 Cent i Gentleman. Co roku jest podobno świetna zabawa, no i Kraków...
Ja raczej wątpię, że będę, bo w te wakacje muszę się skupić na zarabianiu i oszczędzaniu kasy, a nie na jej wydawaniu 😎 Ale zawsze można zorganizować jakieś spotkanie przy okazji, fajnie by było 😀
ja byłam rok temu i było świetnie 😉 W tym roku raczej jak szepcik-będę oszczędzała i pewnie dopiero pod koniec wakacji wydawała 😉 miłej zabawy Dzionka 🏇
Na Openerze już byłam, teraz czas na Coke. Szczególnie, że będą The Killers 😍
Do dziewczyn, króre były wcześniej - gdzie spałyście? Jak warunki na polu namiotowym? Na Openerze 2 lata temu była tragedia, nie chciałabym tego powatarzać 😉 Może znacie jakieś tanie noclegi w pobliżu/pola namiotowe mniej obładowane?
Do dziewczyn, króre były wcześniej - gdzie spałyście? Jak warunki na polu namiotowym? Na Openerze 2 lata temu była tragedia, nie chciałabym tego powatarzać 😉 Może znacie jakieś tanie noclegi w pobliżu/pola namiotowe mniej obładowane?
ja bylam rok temu na polu namiotowym. warunki ok, wiadomo ze TOIe nie sa najprzyjemniejsze, ale przynajmniej sa :P duzym plusem sa prysznice 🙂 do ktorych swoja droga sa kilometrowe kolejki, ale jak kto cierpliwy to sie moze wykapac w cieplej wodzie 😉
Tania, ja na szczęście po drugiej stronie Krakowa ; ) I jednak się okazało, że na weekend mam ważniejsze sprawy niż Coke Live... : ( A tak się cieszyłam, że będę... Cóż, chociaż tyle, że bilety nie przepadną i mam kupca : (
A u mnie w mieszkaniu siedzi po nocy 5 osób, które przyjechały na Coke. Wracam padnięta o 23 ze stajni i jeszcze zanim do klatki weszłam słyszałam imprezę... Wchodzę na 5 piętro ledwo ledwo po walnęłam z konia porządnie, otwieram drzwi a tu impreza gigant, bo na Coke im za mało....
zen to co na koncertach! Muzyka którą lubisz, świetna atmosfera, mnóstwo ludzi o podobnych zainteresowaniach i upodobaniach do Twoich. Można się tez świetnie wyszaleć i wyskakać przy ukochanych utworach granych live, których codziennie słuchasz na swoim mp3.
Ale wiadomo - kto co lubi. Nikt nikogo nie zmusza 😉