Forum towarzyskie »

Coke Live Music Festival

Czy ktoś z was się wybiera? Ja wczoraj kupiłam bilety i już nie mogę się doczekać! Będą między innymi The Killers ( :kocham🙂, 50 Cent i Gentleman. Co roku jest podobno świetna zabawa, no i Kraków...

Tu macie linka:
http://www.livefestival.pl/newsy.html

Meldujcie się kogo spotkam! Może jakiś re-voltowy zjazd?
Ja raczej wątpię, że będę, bo w te wakacje muszę się skupić na zarabianiu i oszczędzaniu kasy, a nie na jej wydawaniu  😎
Ale zawsze można zorganizować jakieś spotkanie przy okazji, fajnie by było  😀
ja byłam rok temu i było świetnie 😉
W tym roku raczej jak szepcik-będę oszczędzała i pewnie dopiero pod koniec wakacji wydawała 😉
miłej zabawy Dzionka 🏇
ja tez bylam w zeszlym roku i potwierdzam ze byla meeega zabawa i meeega impreza 😀
w tym roku jesli nie bede w pracy to tez sie pojawie 🙂
Jakbym już miała wybierać to bym wolała Open'er bo bardziej moje klimaty 😉
szepcik - ja z Gdyni do Krakowa na CLMF a Ty odwrotnie :P ja na Openera mam ... 2 przystanki autobusem?  😁
Na Openerze już byłam, teraz czas na Coke. Szczególnie, że będą The Killers  😍

Do dziewczyn, króre były wcześniej - gdzie spałyście? Jak warunki na polu namiotowym? Na Openerze 2 lata temu była tragedia, nie chciałabym tego powatarzać 😉 Może znacie jakieś tanie noclegi w pobliżu/pola namiotowe mniej obładowane?
podbijam !

CLMF juz za pare dni 🙂 kto z was sie pojawi ?  👀
ja bede  😀
Melduję, że będę : )
Do dziewczyn, króre były wcześniej - gdzie spałyście? Jak warunki na polu namiotowym? Na Openerze 2 lata temu była tragedia, nie chciałabym tego powatarzać 😉 Może znacie jakieś tanie noclegi w pobliżu/pola namiotowe mniej obładowane?

ja bylam rok temu na polu namiotowym. warunki ok, wiadomo ze TOIe nie sa najprzyjemniejsze, ale przynajmniej sa :P
duzym plusem sa prysznice 🙂 do ktorych swoja droga sa kilometrowe kolejki, ale jak kto cierpliwy to sie moze wykapac w cieplej wodzie  😉
nikt sie nie wybiera poza In i Dzionka ?  😲

ja sie biore za pakowanie torby, o 20😲7 pociag do Krakowa !  😅
eee... że też wtedy muszę być w pracy! ale na sobotę się być może załapię, ale zza ogrodzenia jak zwykle  😜
Ja się nie wybieram a już od wczoraj dudni mi w mieszkaniu non stop.
🤔
Ciekawe jak bliżej mieszkający to znoszą?
Tania, ja na szczęście po drugiej stronie Krakowa ; )  I jednak się okazało, że na weekend mam ważniejsze sprawy niż Coke Live... : ( A tak się cieszyłam, że będę... Cóż, chociaż tyle, że bilety nie przepadną i mam kupca : (

Cholera, a tak chciałam iść... : (
A ja ciagle rozpaczam, ze ominie mnie kolejny koncert The Streets w Polsce... o mamuniu, jakbym chciala byc teraz w Krakowie 🙁(
Usiłuję spać ale 500metrów dalej trwa festiwal.... 🏇
Usiłuję spać ale 500metrów dalej trwa festiwal.... 🏇

Ja też a mam z 1000 m.  🏇
Ale macie fajnie! Jakoś w Poznaniu nic sie nie chce dziać... 🤔
A u mnie w mieszkaniu siedzi po nocy 5 osób, które przyjechały na Coke. Wracam padnięta o 23 ze stajni i jeszcze zanim do klatki weszłam słyszałam imprezę... Wchodzę na 5 piętro ledwo ledwo po walnęłam z konia porządnie, otwieram drzwi a tu impreza gigant, bo na Coke im za mało....
Ale macie fajnie! Jakoś w Poznaniu nic sie nie chce dziać... 🤔

srednio fajnie, zwlaszcza ze za goraco zeby okna pozamykac 🙄
Ja na Węgrzcach mieszkam i też słyszę  😉
ja sie czuje jak prawie na festiwalu, bo moj poswirany sasiad znowu imprezuje 😤 jeszcze ma 2 minuty na opanowanie imprezy.
zen znam ten bol :/  u mnie tez szaleja sasiedzi... jak nie na dworze to na gorze..
normalnie kiedys rzuce jakas mala bombke chyba to i tam...
no wlasnie, ja tez kombinuje jak tu zycie mu umilic 😎
ale dzisiaj u nas byla awantura w bloku- i nastala boska cisza 😅

a co do tematu- w ogole co jest fajnego na takich festiwalach? ja nigdy nie lubilam takiego spedu....
zen to co na koncertach!
Muzyka którą lubisz, świetna atmosfera, mnóstwo ludzi o podobnych zainteresowaniach i upodobaniach do Twoich. Można się tez świetnie wyszaleć i wyskakać przy ukochanych utworach granych live, których codziennie słuchasz na swoim mp3.

Ale wiadomo - kto co lubi. Nikt nikogo nie zmusza 😉
bylam, wrocilam, bylo mega  🥂 😅

CLMF to jeszcze nie taka olbrzymia impreza, ja z domu slysze zawsze Heineken Open Air Festival i jakos nie narzekam :P
Wybiera się ktoś w tym roku? Ja chyba będę, ale tylko jeden dzień na Muse😉
A kto będzie grał?
No właśnie na razie tylko Muse i N.E.R.D. nie ma chyba więcej podanych, w końcu to dopiero sierpień 😉
To w każdym razie jak przyjedziecie, to zrobimy spotkanie  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się